Jump to content
Battlefield.no

bjirn

Supermedlem
 • Content Count

  1,064
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bjirn

 • Rank
  Kanjegkanjegkanjeg?
 • Birthday 03/29/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Jeg er imponert. Når jeg trodde det ikke var mulig for aktor og den apegjengen der å forville seg lengre ut på jordet, planter de en jungel på det jordet og forviller seg i den og. http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=570859
 2. bjirn

  Jakt & Fiske

  Er det noen regler med hvor langt vekk fra hus man må gå før man kan skyte? Jeg har en flokk på 10-12 hjort som driver og sprader rett nedenfor huset om kveldene. Nom nom hjortesteik.
 3. Nei... Er det ikke bare å kutte ulandsstøtten da?
 4. Jeg var vel med som crew, som alltid. Var Security i år, som forøvrig er et nytt crew for året. Var et veldig bra ByLAN i år da
 5. Og du syns det er noe bedre å kalle folk bønder pga de ikke liker innvandrere? Jeg syns igrunn det er samme greia.
 6. Det kommer nok aldri. Og, hvorfor ikke bare gjøre det skikkelig med en gang? Flesland-Sentrum(Om Haukeland)-Fyllingsdalen og evt en gren ut til Åsane. Å gjøre det i etapper er bare tull, da det bare ender med at prosjektet blir skrinlagt.
 7. Liker Tonga Bar jeg, bare ~3 min å gå til soveplass. Og bartenderne der er rimelig hyggelige. Forøvrig er jeg mot bybanen, den vil bare forverre fremkommeligheten, kjøre bergen kommune konkurs og generelt være i veien. Hvem gidder kjøre til Nesttun, for så å parkere der, hoppe på bybanen, ta bybanen inn til byn for så å ta bussen/gå til jobben?
 8. http://fotball.bt.no/eliteserien/article76045.ece Hurra... Han er jo skralere enn Per-Ove Ludvigsen var..
 9. Det har også musen jeg har, 250 spenn på Claes Ohlson. Knall mus!
 10. Brann betyr bare 6 gratispoeng for de som rykker ned som regel...
 11. bjirn

  Valentine

  lol dt e ikkje du som bestæm om eg e styg eller ikkje Hæ? Norsk
 12. Nippon bør du styre unna. Jeg har skrudd/tatt i noen av de bilene han selger, og de er ikke verdt de 60-70k ekstra han tar. Heller tvert imot. Om du først skal importere bil, råder jeg deg til å prøve å finne en i Sveits. Bilene der er generelt sett mye mer velholdt, og som regel rimelig fri for rust. Hva du sparer på å importere, varierer. Det spørs helt på hvor vanlig bilen er osv. Og hvor god pris du får der nede. Om du skal bruke et firma til å importere, kan jeg anbefale Per-Christian Thaulow og http://www.need4speed.no/. Han hentet en Corolla AE86 til en kompis, og har generelt sett greit roen på å finne biler. Han importerer forøvrig mesteparten av bilene fra Japan eller Sveits. Det du bør være obs på når du importerer fra Tyskland/Sveits/hvorsomhelst, er at det fins en god del uærlige selgere der. Jeg har selv hørt historier om personer som drar ned der i god tro, og blir introdusert til en søppelhaug. For så å bli forsøkt presset til å kjøpe bilen av flere personer. Og hvis du skal ned og finne bil selv, råder jeg deg til å ha flere alternativer for hånd, innenfor et ikke alt for stort geografisk område.
 13. bjirn

  Valentine

  Be en kompis gå bort til henne og si at du liker henne, og send med han et papir med et dikt du fant på nettet. The way to go.
 14. En sånn regner jeg med. Se etter i jakt og fritidsbutikker, evt freetex.
×
×
 • Create New...