Jump to content
Battlefield.no

sidequest

Supermedlem
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sidequest

 • Rank
  Menig

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Stavanger
 1. den unlocken er jo dødsbra. AT-makinpistolane klarar jo ikkje å drepe noko (for upresist på langt hald og for svakt i nærkamp). Med hagla vert AT-kitet skikkelig potent, har rakettkastaren for å snipe folk og ta ut tanks og kjøretøy + hagla eier på kloss hold
 2. Eg la meg til i buddy list, nick ingame: sidequest:)
 3. Er det bare meg, eller er ikkje ping like viktig i bf2 som i cs? Eg meiner at alt under 100 i ping er umerkbart lav ping i bf2, omtrent. Eg har vertfall ingen problem så lenge pingen holder seg under 100, utenom på bf.no serverane sjølsagt. På cs er det jo nesten slik at ein slit viss ein rundar 50 talet.
 4. http://www.battlefield.no/forum/index.php?showtopic=40370 Dette fiksa biffen for meg. Eg hadde nett samme problemet.
 5. Eg hadde ett problem som sikkert mange andre og har hatt med at voip skrudde seg av automatisk etter å ha kjørt spelet ei lita stund. Trudde ikkje eg skulle klare å fikse det men det viser seg at omtrent alle andre som har realtek onboard ac97 audio lydkort på hovedkortet har det samme problemet, og det er svært enkelt å fikse, så for at ingen andre skal irritere seg over dette, slik går ein fram: 1: åpne kjør og skriv inn dxdiag 2: gå til lyder seksjonen. 3: ta maskinevareakselerasjonen og dra glidebrytaren ned til basic eller grunnleggende 4: trykk avslutt problemet er nå antageligvis løyst
 6. Eg vil berre beklage den posten min med kritikk av dårlige argument, ser i ettertid at den var usaklig. Håpar ingen følte seg støtt. Eg var berre blenda av at eg syns bf2 demoen er så kjekk, og difor hadde litt problem med å sjå at andre ikkje syns han er like fantastisk, eg beklager dette.
 7. Spoiler Vi har alle forskjellige meninger. hvis ikke ville verden være en kjedelig plass 938272[/snapback] Å, herregud så loser. Me vett at folk har forskjellige meiningar, men å gjømma seg bak det når ein eigentlig ikkje har noken argument er utrulig dårlig. Tyder litt på mindreverdig intellekt. Det blir litt sånn at ein seier"2+2=4" også komma med at 2+2=5 også påstå at folk har forskjellige meiningar når ein spør om kvifor. Det må jo ver ein grunn til at du syns det er dårlig, ikkje at det berre er sånn. 938311[/snapback] Du bygger jo virkelig opp under argumentene dine med sakelige kommentarer selv ser jeg... Men det er vel sånn at du er O'store guden her inne som kan bedømme om man er i følge dine egne ord "loser" (som forresten er en feil stave måte for "looser" men rettskrivning kan være vanskelig jeg skal være enig i det) om man ikke har samme meninger som deg. Gratulerer og ha en fin tid i bf miljøet Når det er sagt så har vel strengt tatt du fint lite med hvorfor/hvordan folk danner seg en mening om et spill, det er en subjektiv vurdering om du har hørt om det noen gang. Det går også under samme kategori om man velger og dele disse grunnene med allmennheten. 938340[/snapback] Main Entry: los·er Pronunciation: 'lü-z&r Function: noun 1 : one that loses especially consistently 2 : one who is incompetent or unable to succeed; also : something doomed to fail or disappoint Dette utklippet fra ordbok talar for seg sjølv, kanskje på tide å skifte sigg, ikkje kritiser folk, når det er du som har feil.
 8. Vi har alle forskjellige meninger. hvis ikke ville verden være en kjedelig plass 938272[/snapback] Å, herregud så loser. Me vett at folk har forskjellige meiningar, men å gjømma seg bak det når ein eigentlig ikkje har noken argument er utrulig dårlig. Tyder litt på mindreverdig intellekt. Det blir litt sånn at ein seier"2+2=4" også komma med at 2+2=5 også påstå at folk har forskjellige meiningar når ein spør om kvifor. Det må jo ver ein grunn til at du syns det er dårlig, ikkje at det berre er sånn.
 9. Til alle dere som meiner at bf2 er overhypa på forumet, HALLO!! Sida heiter ikkje battlefield.no fordi ein liker minesveiper, det skulle bare mangle at ein gledar seg til dette spillet, den første virkelige oppfølgaren til bf42. Og til dere som meiner dette er same shit new wrapping, eg vil påstå at dette er ein av dei største forskjellane eg har sitt i frå ein original til ein oppfølgar innan sjangeren skytespel. Tenk for eksempel CS:S det er omtrent nett likt CS berre med bedre grafikk. (By the way prøvde eg det igjen i går etter å ha spelt bf2 demoen og herregud kor kjedelig det var.) Eg lure på ka desse hadde forventa seg av oppfølgaren; holografisk grafikk, at kulene kom ut av skjermen og råka ein i hjarterota, eller autoblowjob kvar gong ein cappa eit flagg??
 10. Våpnene er kraftige nok, ein dreper på 2-5 treff, dei aller fleste gangene, litt etter kor masse liv og kva kit motstanderen har. Eg vil sei det er omtrent like mykje medium til lang distanse skyting her som i bf. Og det er ingen problem å treffe på lang avstand, berre å hive opp iron sight'et og ta over på single shot (speler som assault, mainly) og gå prone, så er det ein drøm å knerte folk. Evt, hive opp granatkastaren og sylte folk over bakketoppar. Eg likar og at det ofte er nødvendig å bruke iron sight, at altså ikkje berre er ein kuriositet. Eg får den gode gamle bf-følelsen + at det er lagt til mykje nytt som forbedrar teamplay'et altså ein sweet oppfølgar. Noken andre som gledar seg til den 23?
 11. Sko vore sånn auto-retry funksjon som i cs:s, rattusen var full
 12. I begynnelsen dreiv eg bare å loka rundt, og då var spelet bånn, og me (mec) tapte kvar runde. Så fekk me gang på squads og då bare: mec :gun_bandana: usmc, dødsbra. Faen dritkjekkt med skikkelig teamplay i public, var bare ein sjelden gang det skjedde i bf42. Fekk testa broadpark serveren og, og der var det mykje bedre teamplay enn på mange av dei random serverane eg var innom.
 13. er lett å lage image av dvd. funker med nero og liknande program
 14. Det er vel strengt tatt bare på multiplayer dette blir aktuelt. Og du får kun progress på ea sine offisielle servere. Singleplayer bf har jo alltid vært mer enn kuriositet enn en aktivitet, i forhold til multiplayer, å spille mot bot'er er jo dritkjedelig, og vil sikkert være det i bf2 også.
 15. Det er innført stamina ved sprinting og denne staminaen gjelder og for hopping, så det går ikkje an å hoppa heilt som ein frosk lenger.
×
×
 • Create New...