Jump to content
Battlefield.no

dirle

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  8,677
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

dirle last won the day on September 21 2016

dirle had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About dirle

 • Rank
  Kaaaaaaaaan'ke
 • Birthday 07/20/1974

Contact Methods

 • Origin
  dirlee
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Fyllingsdalen.
 • Interests
  Å gjøre.
 1. dirle

  Creatine

  Og det er ingen grunn til å ta "kreatinkurer", man kan ta sine 5-10g hver dag mer eller midre resten av livet uten noen negative effekter så lenge man sørger for normalt godt væskeinntak. Monohydrat kreatin er antageligvis det mest studerte kosttilskuddet som finnes. Sry for bump.
 2. Det der så jo rett og slett for dumt ut. Folk sitter jo og stenger luftrommet effektivt med mobile AA og stingers som det er i dag hvis de har en halv hjerne og en fullt unlocket kasse å kjøre. AA "miner" vil jo bare understreke at det er absolutt 100% garantert helt fullstendig poengløst å sitte seg i et fly eller heli.
 3. Det ville vært skikkelig utrivelig om The Elder Scrolls serien sluttet pga ESO, heldigvis kommer ikke det til å skje. Fallout kan jeg styre min begeistring for selv om jeg sikkert kjøper det neste når det kommer ut. Det jeg virkelig ønsker meg er hele tamriel i et stort single player spill, med skyrim motoren. da tror jeg at jeg ville måttet navet i et par år. Oblivion med skyrim motor hadde vært episk nok for for meg.
 4. Zenimax Studios har sine egne budsjett helt adskilt fra Bethesda og ble opprettet for å samle MMO ekspertisen under et tak og for at Bethesda ikke skulle lide noe tap hvis ESO går til dunders. De har vel lært av Funcom sin episke feil der de lot AoC seile i sin egen sjø mens de overførte omtrent alt av utviklings personell og ressurser til å lage et spill ingen egentlig ville ha.
 5. Ser ut til at det stort sett er tyske schnabelservere man må ty til for å få spilt i HC mode. Det er litt synd siden de tyske serverene ofte er administrert av folk med rage-ban tendenser.
 6. Hvis du ikke liker spillsjangeren mmorpg fra før så var det vel egentlig lite håp til å begynne med. Blir litt på samme måten som om jeg skulle anmelde en ny type fiskepinner.
 7. Den tredjedelen der Kvatch og Anvil ligger er ikke med i ESO og det ser ut til at den nedre delen der Leyawiin ligger er kuttet vekk også. Mot vest går grensen ca. ved Skingrad og mot sør er det kuttet av rett sør for Bravil. Så sonen er betydelig større enn i Oblivion
 8. Provinsen Cyrodil er faktisk større enn den var i Oblivion, det vil ta deg ca. en halvtime å løpe tvers over kartet.
 9. Hvor mange sider tilbake må man for å finne en tråd fra 2004?
 10. Kom frem til den samme konklusjonen for en tid tilbake, ble bare helt plutselig møkka lei hele spillet. Personlig hoppet jeg tilbake til AoC og opplever nå en ny vår der med mye nytt content å pløye igjennom.
 11. Gungame med andre ord. Lurer på om de kommer med surf etterhvert også.
 12. Jeg tror heller at det er snakk om at på feks. østlandet, Oslo om du vil, så kjører det flere biler på veiene i løpet av en dag enn det gjør i løpet av et helt år mange steder i Nord Norge. øker man mengden biler så øker mulighetene for at noe skal gå gale. Så grunnen til at det er mindre problemer på veiene i Nord Norge når det er snø er at det er færre biler som kan kjøre seg fast og når en bil kjører seg fast så er det færre biler som blir berørt av det. Alle som har vært i Nord Norge og som har ferdes på veiene der vet at det ikke er de "fantastiske kjøreferdighetene" til Nordlendingen som er utslagsgivende.
 13. Jeg skal spille på Far Shiverpeaks sammen med resten av Ragnarok. Jeg er som regel oppe grytidlig uansett så jeg prøver nok sikkert å komme inn fra 6 tiden og utover.
×
×
 • Create New...