Jump to content
Battlefield.no

Whistler

Supermedlem
 • Content Count

  1,749
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Whistler

 • Rank
  Macho fløffi bunni
 • Birthday 03/27/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Plankebyen
 1. uffda. er visst glemt fra gps.c :/
 2. Whistler

  GPS.C Rollcall!

  Kan melde om at Battlefield 1942 samlepakka er bestilt så får vi se.
 3. Whistler

  GPS.C Rollcall!

  Halla folkens =) kan ikke bli med nå, men neste gang! Long time er det i hvert fall=)
 4. sesong 2 var jævlig fet! blir lenge å vente på sesong 3
 5. Støyen fra Xbox360 er så ille at den ikke kan være påslått hvis man ser film, den bråker mer enn en bråkete PC. Det er det dvd-drevet som er problemet. Og nye Xbox360 konsollene har ikke fått skiftet nye drev, de har ikke gjort noe med de. Tror nok for de fleste så er dette ett stort problem siden det er snakk om en maskin man har på stuen. Er en grunn til at folk kjøper mediacenter maskiner med passiv kjøling. Kan du ikke roe ned når du skriver a? Det er slitsomt å lese. Fint om du skiller mellom ett/et også. uansett: http://www.llamma.com/xbox360/Xbox_360_DVD..._Comparison.htm http://www.engadget.com/2007/02/06/xbox-36...rnal-dvd-drive/ Nå har jeg ikke testa benq-drevet som skal være betydelig bedre enn de to forrige dreva, men jeg har i hvert fall hitachi-drevet i min egen box, og ja, det summer, men det er ikke hørbart når man spiller, forruten i veldig rolige partier. Jeg vet ikke åssen det er med dere andre jeg, men selv foretrekker jeg ha på litt lyd når jeg spiller. At det kan bråke for mye når man ser på stumfilmer er meget mulig, men da vil jeg heller si at bildekvaliteten fra drevet er et større problem enn støy. Det er rett og slett ubrukelig for oss med større skjermer. Takke seg til standalone-spillere. =) Vel folk er forskjellig, støynivået på Xbox360 er grusomt for min del. Men så er jeg vant til Playstation 3 også som er utrolig stillegående. Og om jeg ville kaste møkk mot Xbox360 fanboysene så har jeg faktisk makta til å gjøre noe langt verre enn dette her *sukk*
 6. Det er jo øynene man skal prøve å skade ved f.eks å stikke en finger i dem. Da er det meninga at haien skal slippe taket..den er nemlig dødsdømt om den blir blind av at du fekter rundt med fingrene.
 7. Støyen fra Xbox360 er så ille at den ikke kan være påslått hvis man ser film, den bråker mer enn en bråkete PC. Det er det dvd-drevet som er problemet. Og nye Xbox360 konsollene har ikke fått skiftet nye drev, de har ikke gjort noe med de. Tror nok for de fleste så er dette ett stort problem siden det er snakk om en maskin man har på stuen. Er en grunn til at folk kjøper mediacenter maskiner med passiv kjøling. Kan du ikke roe ned når du skriver a? Det er slitsomt å lese. Fint om du skiller mellom ett/et også. uansett: http://www.llamma.com/xbox360/Xbox_360_DVD..._Comparison.htm http://www.engadget.com/2007/02/06/xbox-36...rnal-dvd-drive/ Nå har jeg ikke testa benq-drevet som skal være betydelig bedre enn de to forrige dreva, men jeg har i hvert fall hitachi-drevet i min egen box, og ja, det summer, men det er ikke hørbart når man spiller, forruten i veldig rolige partier. Jeg vet ikke åssen det er med dere andre jeg, men selv foretrekker jeg ha på litt lyd når jeg spiller. At det kan bråke for mye når man ser på stumfilmer er meget mulig, men da vil jeg heller si at bildekvaliteten fra drevet er et større problem enn støy. Det er rett og slett ubrukelig for oss med større skjermer. Takke seg til standalone-spillere. =)
 8. så utrolig overdrevet det med støy fra 360! Den summer når den leser dvdplater. Umulig å høre når man spiller, med mindre man har lyden på mute. de nye utgavene av 360 har også nye drev som skal være mer stillegående i tillegg til at feilraten skal være lavere etter det jeg har lest.
 9. takker så meget, simba! men det er veldig lavt volum på den, finnes det noen måte å øke dB ? måtte ha volum på maks for å høre sånn tålig hva som ble sagt. edit: fikk fiksa det med mp3normalizer
 10. noen som klarer å klippe ut "knock knock, who's there? ME! I KILL YOU!" og lagre det i wav? evnt mp3. =) prøvde selv, men det gikk åt skogen.
 11. Doaks er slitsom og irriterende. Regner med han havner under kniven til slutt.
 12. finnes det et program som lar deg klippe ut lydbiter fra videoklipp?
 13. Flere enn meg som spiller Team Fortress 2 på 360 her?
×
×
 • Create New...