Jump to content
Battlefield.no

manjana

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  534
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by manjana

 1. manjana

  Afterlan 1.1

  Takk for alle koseordene:) Når det gjelder lokasjon, så kommer vi nok også i fremtiden til å holde det i nærheten av Oslogryta. Likevel burde det ikke være noe i veien for å ha det andre steder, men da må noen finne lokaler. Så langt er det jeg og Potta som gjør den jobben, og da er det naturlig at vi finner noe vi kjenner i nærområdet.
 2. For dem som ønsker å bestille og hente edle varer i tøcksfors: http://www.svenskeporten.no/200/200.asp?iShopId=11 Bestiller du før 12 Torsdag, kan du hente etter 16.00 på fredag:)
 3. manjana

  VoksenLAN 1.1

  Jeg er veldig stolt av å kunne annonsere at VoksenLAN nummer 11 vil bli arranger 20. til 23. oktober 2011. Vi er kjent for å arrangere dette på de utroligste steder. Alt fra bygg som skal rives (VL1) til flotte skolebygg (VL11) har til nå vært benyttet. Denne gangen skal vi igjen ut i skogen og vi får en tollstasjon og et åsted for et av Norges mest bestialske mord som nærmeste nabo. Stedet vi har leid har fasiliteter som: egen taxfree bare 400 meter unna, egen minibank, dusjer og toaletter i fleng, eget fiskevann, stor parkering og ikke minst, egen hinderløype:) Kjære venner, jeg gir dere stedet for Voksenlan 1.1 - 2011 Påmelding etc. tba Redigert mht dato:)
 4. Jeg kan røpe at det er ca femmilionertrehundreogfemtitusen sekunder igjen til VLAN 11 begynner. Sted og nærmere tid vil bli tydelig annonser. En lite hint:http://youtu.be/VSUk6-onr8E
 5. manjana

  Mat VL10

  22 41 90 16 er et bedre nummer for deg
 6. manjana

  Mat VL10

  Frir du Takk for rosen. Jeg har to fantastisk flinke jenter med meg også.
 7. manjana

  LAN QUESTIONS

  Bare en liten korreksjon. Må det mates, så helst ikke
 8. manjana

  Bruktmarked

  Takk for tilbudet, men det ser ut til at monitor ordner seg:)
 9. manjana

  Bruktmarked

  Jeg har fått en litt spesiell forespørsel. I gamledager bråkte disse gamle printerne slik at de ble satt i egne skap. Er det noen som har et slikt skap stående? Jeg trenger også en monitor på 19-20".
 10. manjana

  LAN QUESTIONS

  Sjekk Ikea, europris eller Jysk. De har som regel gode stoler for en relativt billig penge.
 11. manjana

  Mat VL10

  Hørt rykte om at mer finnes rundt en eller annen BMW
 12. manjana

  Mat VL10

  Hvis du leser hele artikkelen så vil du se at studiet baserer seg på 75% propanol/isopropanol noe som er langt i fra de produktene som tilbys forbrukere. Våtservietter og krem inneholder ikke på langt nær den mengden som gir godt nok resultat imho, men for all del. Jeg tar med dental Antibac 85% propanol/isopropanol, så kan de som vil få bruke det ETTER AT DE HAR VASKET SEG PÅ HENDENE
 13. Nå begynner den vanskelige jobben med å trekke ut den ene som ikke kommer inn
 14. manjana

  Mat VL10

  Jepp Kemmelmann har forøvrig rett. Såpe og vann er det eneste som duger. Jeg kommer IKKE til å sette frem Antibac eller lignende fordi dere trenger å vaske dere på fingra av og til. Jeg kommer derimot til å ta med en bakterietester som Sadolf må bruke hver gang han skal inn i matsalen. Passerer han ikke testen så blir det en omgang i autoklaven.
 15. manjana

  Mat VL10

  Vi kommer til å servere 3 hovedmåltider pr døgn bestående av Brunsj 10-13, Middag 19-20 og Nattmat 01-02. Alle tider er -ish Brunsj: Brød/baguetter, pålegg, egg og småvarmt. Middag: Torsdag - tacobaguetter med tilbehør, Fredag - Tapas, Lørdag - Gryterett ala GROM Nattmat: Småvarmt og enkelt som toast og pølser. Selvbetjent Innimellom så har vi noe annet smågodt på lager Det serveres juice til Brunsj og saft/noe brus til middag. Nattmaten sklir ned sammen med eget fludium Jeg kan i utgangspunktet ikke ta hensyn til alergier eller "liker ikke", men send meg en pm, så skal jeg se hva vi kan gjøre for å hjelpe. Så kommer vi til det viktigste av alt under hele VL... VASK DEG PÅ HENDA FØR DU KOMMER OG TAR MAT!!!! Håndhygiene er noe av det viktigste vi gjør når 100 spillende, pissende (og gud vet annet dere gjør) samles. Jeg driter i om dere blør på fingra bare dere vasker dere før dere tar mat. Ingen skal bli syke av maten min!!!!!
 16. Kjapp info om å komme seg til VL10 Det går tog fra Oslo S omtrent hver halvtime til Ski Vi kan hente på Ski stasjon. Oppretter SMS tjeneste når det nærmer seg VL10.
 17. Jeg har en meget homofil venn som hardnakket hevder at det er kun 4 halvlitere som skiller en hetero og en homo. Når jeg leser her blir jeg overbevist om at noe av det stemmer bortsett fra en ting. Hos denne gjengen er det nok med forventningen om drikke før dere skifter legning
 18. manjana

  Matprat VL10

  Vi kommer til servere Lapskaus og Grillmat. Vi kommer ikke til å servere Grandis. Utover dette er jeg åpen for forslag for det meste, men det er en smule begrenset hva jeg kan lage på nåværende kjøkken. Dyre retter har vi ikke budsjett til. Den første som foreslår frosk i en eller annen form, melder seg samtidig på som oppvaskhjelp PS. Sponsing av matvarer blir tatt veldig godt i mot. Spesielt er jeg på jakt etter ferdig stekt kjøttdeig.
 19. Skjønner ikke at finn.no avviste denne
 20. Takker til alle som har stemt. Vilde vant konkurransen overlegent
 21. Akkurat nå er hun på 1. http://www.no.ridstovel.se/?boot=1296 Stem på
 22. Gå vekk, du har ferie da er du herved dømt til å stemme hver dag så lenge konkurransen varer fra minst tre maskiner
 23. Frosken og potta er på ferie. Det betyr at jeg eier forumet. Skikkelig, skikkelig eier det. Dette er bare en post i pur glede over at jeg kan skrive hva f**** jeg vil og samtidig slippe å få sånne spydige kommentarerer fra en liten fjott og han derre skittviktige pottetrynet Siden dere først er inne og leser dette tullet: Jentungen trenger din stemme på http://www.no.ridstovel.se/?boot=1296. Stem en gang hver dag frem til 1. august.
×
×
 • Create New...