Jump to content
Battlefield.no

manjana

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  534
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About manjana

 • Rank
  le chef
 • Birthday 07/04/1967

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.voksenlan.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  E18
 • Interests
  Doghair knitting
 1. manjana

  Afterlan 1.1

  Takk for alle koseordene:) Når det gjelder lokasjon, så kommer vi nok også i fremtiden til å holde det i nærheten av Oslogryta. Likevel burde det ikke være noe i veien for å ha det andre steder, men da må noen finne lokaler. Så langt er det jeg og Potta som gjør den jobben, og da er det naturlig at vi finner noe vi kjenner i nærområdet.
 2. For dem som ønsker å bestille og hente edle varer i tøcksfors: http://www.svenskeporten.no/200/200.asp?iShopId=11 Bestiller du før 12 Torsdag, kan du hente etter 16.00 på fredag:)
 3. manjana

  VoksenLAN 1.1

  Jeg er veldig stolt av å kunne annonsere at VoksenLAN nummer 11 vil bli arranger 20. til 23. oktober 2011. Vi er kjent for å arrangere dette på de utroligste steder. Alt fra bygg som skal rives (VL1) til flotte skolebygg (VL11) har til nå vært benyttet. Denne gangen skal vi igjen ut i skogen og vi får en tollstasjon og et åsted for et av Norges mest bestialske mord som nærmeste nabo. Stedet vi har leid har fasiliteter som: egen taxfree bare 400 meter unna, egen minibank, dusjer og toaletter i fleng, eget fiskevann, stor parkering og ikke minst, egen hinderløype:) Kjære venner, jeg gir dere stedet for Voksenlan 1.1 - 2011 Påmelding etc. tba Redigert mht dato:)
 4. Jeg kan røpe at det er ca femmilionertrehundreogfemtitusen sekunder igjen til VLAN 11 begynner. Sted og nærmere tid vil bli tydelig annonser. En lite hint:http://youtu.be/VSUk6-onr8E
 5. manjana

  Mat VL10

  22 41 90 16 er et bedre nummer for deg
 6. manjana

  Mat VL10

  Frir du Takk for rosen. Jeg har to fantastisk flinke jenter med meg også.
 7. manjana

  LAN QUESTIONS

  Bare en liten korreksjon. Må det mates, så helst ikke
 8. manjana

  Bruktmarked

  Takk for tilbudet, men det ser ut til at monitor ordner seg:)
 9. manjana

  Bruktmarked

  Jeg har fått en litt spesiell forespørsel. I gamledager bråkte disse gamle printerne slik at de ble satt i egne skap. Er det noen som har et slikt skap stående? Jeg trenger også en monitor på 19-20".
 10. manjana

  LAN QUESTIONS

  Sjekk Ikea, europris eller Jysk. De har som regel gode stoler for en relativt billig penge.
 11. manjana

  Mat VL10

  Hørt rykte om at mer finnes rundt en eller annen BMW
 12. manjana

  Mat VL10

  Hvis du leser hele artikkelen så vil du se at studiet baserer seg på 75% propanol/isopropanol noe som er langt i fra de produktene som tilbys forbrukere. Våtservietter og krem inneholder ikke på langt nær den mengden som gir godt nok resultat imho, men for all del. Jeg tar med dental Antibac 85% propanol/isopropanol, så kan de som vil få bruke det ETTER AT DE HAR VASKET SEG PÅ HENDENE
 13. Nå begynner den vanskelige jobben med å trekke ut den ene som ikke kommer inn
 14. manjana

  Mat VL10

  Jepp Kemmelmann har forøvrig rett. Såpe og vann er det eneste som duger. Jeg kommer IKKE til å sette frem Antibac eller lignende fordi dere trenger å vaske dere på fingra av og til. Jeg kommer derimot til å ta med en bakterietester som Sadolf må bruke hver gang han skal inn i matsalen. Passerer han ikke testen så blir det en omgang i autoklaven.
×
×
 • Create New...