Jump to content
Battlefield.no

CandyShot

Supermedlem
 • Content Count

  199
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About CandyShot

 • Rank
  Korporal
 1. Hvis det ikke fungerer out of the box, må du sette opp network APN, dette gjør du på android telefoner ved å trykke på Meny (når du er på 'desktopen')->Settings->Wireless & Networks->Mobile Networks -> Access Point Names-> Opprett ny og legg til det samme som oppført på denne siden http://www.onecall.no/kundeservice/iphoneoppsett.php Er mulig det ligger under noe annet på SE telefoner, men det er hvertfall det du mangler både for internett og mms. edit: oi ser at jeg er 13 dager for sent ute ; ikke mye liv her nei.
 2. Hmms, prøv å installer Vista eller Windows XP i en eller annen versjon på laptopen, ikke fra system recovery platen. Problemet hørtes merkelig ut, men det kan vel være som tidligere nevnt en vifte som er gåen, men det høres jo ikke trolig ut når du sier den slår seg kontrollert av. Er vel en særdeles liten mulighet for at det er noe med recovery platen og at den vista versjonen som ligger på den inneholder slike feil. hvis problemet vedvarer ved installasjon av windows xp / vista fra en vanlig dvd så har du mest sannsynlig en hardware feil, hvis den er stabil så er det mest sannsynlig software feil iforhold til recovery platen.
 3. CandyShot

  HAY GUYZ

  Dette var da viktig, håper noen banker dritten av deg på byen engang
 4. I den prisklassen trådstarter legger seg i 14' - 18' så vil jeg si at Gsport ikke holder mål, sjekk heller ut fastbikes.no (hvis du veit hva du driver med sparer du mye på å handle her) eller oslo sportslager til nøds XXL. må jo få valuta for penga imo.
 5. CandyShot

  Hvalget

  rett og slett grusomt!
 6. Diagnose : Paranoid Virkelighets oppfattelse Antatt Årsak : For mye Stargate Sg-1 Medisinering : Ingen tv resten av livet.
 7. Hvis noen hadde tatt seg bryet til å se episoden så hadde man fått med seg at det var polske reserve tropper.
 8. Hukommelsen på dette forumet nærmer seg ground zero i dobbel forstand. Finnes flere tråder om flyvning i forsvaret og den siste var denne. Inngangen til helikopter i forsvaret er som alt annet flyvende i forsvaret gjennom Luftforsvarets Seleksjons Senter.
 9. Imponerende hva folk bruker tid på, men det var jo litt kult =)
 10. ww1 var jo begynnelsen på flykrig, så i starten satt det en kar med gevær bak piloten og skjøt med maskingevær eller slapp bomber med henda ned på frontlinjene. Utviklingen var ganske heavy på den tiden så tok ikke lange tiden før de hadde jagerfly, men det var et stort problem at man ikke kunne sette maskingeværene rett frem fordi da skjøt man rett og slett i stykker propellen til slutt, men det ble fiksa =)
 11. Skal du ha en god Guinness i Oslo, dra på Garage, litt over 50kr for Guinness fra krana, bare synd Garage ellers suger kraftig. 1694223[/snapback] Sant det garage er ikke et sted jeg er på ofte men når du sier det så selger de guinness der også, men er ikke helt fan av musikken der. Et annet sted som også kan anbefales er Paddys ved Sagakino på national bra der også =)
 12. Det er vel disse jeg drikker, blir ikke så mye tuborg, men det er godt øl og det var dyrt før så mange liker ikke tuborg fordi det er billig, men det slår alt av Ringnes,Hansa & carlsberg lett. Liker best lyst øl, men Guinness er knall godt. Alle som bor i oslo burde ta en tur på Dubliners å få byens beste guinness der =) Er selvfølgelig masse annet snadder å drikke, men det er disse som er prioritert =)
 13. Compaq Presario 523 (pc i boks) Beistet var en 486 DX 2 8 Meg ram 400mb hd med 4x CD-Rom og 14" innebygd skjerm. Tok ca 1 uke fra vi fikk den hjemme til den måtte sendes på reperasjon da jeg hadde slettet config.sys & autoexec.bat =) Den måtte på reperasjon 1 gang til før jeg lærte meg å installere dos og win 3.1 på den (faen ta infocare de folka tjente penger som gress på andres uvitenhet =)). Fikk internett i 96/97 så hver fredag etter skolen så kunne jeg surfe på internett =) For det meste så trykka jeg bare på linker og kom til et annet sted, men det var morsomt =)
 14. Kan ikke klage, ønsket meg ikke noe særlig men må si meg fornøyd med årets gaver; Hugo Boss Deostick & Showergel Hugo Boss parfyme (den nye tror jeg, var hvertfall jævla bra) Tiger Of Sweden Belte Mansjett knapper fra RiccoVero No krem greier fra Dior 2 skjorter Adidas rollon og showergel (får en sånn hvert år tror jeg har 6-7 stk liggende og slenge) Gavekort på 2000 på Steen Og strøm + Gave fra meg selv Suunto T3 m/GPS & Pc Pod (pulsklokke)
×
×
 • Create New...