Jump to content
Battlefield.no

ehimle

Supermedlem
 • Content Count

  976
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ehimle

 • Rank
  Fenrik
 • Birthday 05/22/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.dillogdall.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  UiB
 1. ehimle

  Apple iMac 24"

  Jeg kjøpte meg nettopp den nest dyreste 24" iMac (skifetet ut til det beste grafikkkortet). Jeg hadde aldri brukt Mac før og var ganske skeptisk. Men nå som jeg har gått for det angrer jeg ikke et sekund! Det er det beste kjøpet jeg har gjort på lenge! Når det kommer til spm om det er en "spill PC", så er svaret nei. Men du kan kjøre "bootcamp" på Macen og installere windows på en annen partisjon. Det er det jeg gjør og jeg kjører Crysis uten problemer med god grafikk. Så det lar seg gjøre og spille spill på en Mac (med Windows som operativsystem) Ytelsen på en Mac er utrolig bra og OSX står for mye av æren for det. Det er det beste operativsystemet jeg noen gang har brukt. Helt topp!
 2. Kjøpt eller? Selger en 22": http://www.hardware.no/bruktmarked/annonse/3885
 3. ehimle

  Mac mini 2GHz

  Tenker å gå for den nest dyreste iMacen (har bedre økonomi enn forventet;). Alt i alt blir det ca 14. 000 (skal ha med ekstern 500GB HDD etc..) Jeg er så i tvil. For den prisen kan jeg bygge en sykt bra PC. Har jo alt skjerm, mus, tastatur og lydanlegg. Men OSX, synkronisering mulighetene med iPhone, programvarer og design får meg til å sikle etter iMac. De er sykt overpriset dessverre
 4. ehimle

  Mac mini 2GHz

  iMac 24-tommer med 2,8 GHz Intel Core 2 Duo spacer.gif spacer.gif MB325H/A spacer.gif spacer.gif spacer.gif 1 spacer.gif NOK 9.994,00 spacer.gif NOK 9.994,00 spacer.gif 320GB Serial ATA Drive spacer.gif spacer.gif Tastatur (Norsk) & Brukerhåndbok (Norsk) spacer.gif spacer.gif Apple Mighty Mouse spacer.gif spacer.gif ATI Radeon HD 2600 PRO w/256MB GDDR3 spacer.gif spacer.gif COUNTRY KIT,IMAC 24-NOB spacer.gif spacer.gif 2.8GHz Intel Core 2 Duo spacer.gif spacer.gif 2GB 800MHz DDR2 SDRAM - 2x1GB spacer.gif spacer.gif spacer.gif spacer.gif Prisen inkluderer miljøavgift* på NOK 33,60 per produkt. spacer.gif spacer.gif spacer.gif Belkin HDMI til DVI-kabel - 1,8 m spacer.gif spacer.gif TR842ZM/A spacer.gif spacer.gif spacer.gif 1 spacer.gif NOK 127,20 spacer.gif NOK 127,20 spacer.gif spacer.gif spacer.gif spacer.gif spacer.gif Iomega MiniMax 500 GB harddisk med to grensesnitt + USB-/FireWire-hub spacer.gif spacer.gif TK808ZM/A spacer.gif spacer.gif spacer.gif 1 spacer.gif NOK 792,00 spacer.gif NOK 792,00 spacer.gif spacer.gif spacer.gif Sum NOK 10.913,20 VAT NOK 2.728,30 -------------- Totalsum NOK 13.641,50 Vurderer dett oppsettet i stede. Skal legge inn litt mere penger og få et bedre produkt. Kan det anbefales? Tenker på om det kan komme nye iMac nå snart og da vil sikkert den jeg kjøper nå falle en del i pris? Er det noen som har innside informasjon? hehe
 5. ehimle

  Mac mini 2GHz

  Jeg har lenge siklet etter en Mac og digger OSX operativsystem. Tenkte å koble opp Mac mini til min 37" LCS skjerm. Hadde i utgangspunktet lyst på en iMac, men må nesten gå for en Mac mini pga av pris. Tenkte å gå for den dyreste versjonen av Mac mini siden den har DVD-brenner (DL) og er bedre på en del andre punkter. Den skal hovedsakelig brukes til å høre på musikk, se filmer (HD-filmer), redigere bilder, spille noen få spill etc. Det jeg lurer på er om det er et bra valg eller om jeg heller burde gå for den billigste versjonen av iMac? Er det noen her som sitter på erfaringer med Mac mini eller den billigste versjonen av iMac? Jeg ser at prisen blir ca det samme (iMac litt dyrere) siden jeg må ha 2GB minne og mus+tastatur på Mac mini. Hva ville dere kjøpt? Jeg er student og kan ikke svi av 15 000 for en bedre iMac. Kanskje noen vet om det kommer en ny Mac mini i nærmeste fremtid? Takk på forhånd!
 6. Takk for tips. Prøver med GOM
 7. Kjørte filmene som hakket i en annen media player nå (Media Player Classic). Funket fint uten hakking. Kjørte i VLC før og der hakket det. Denne prosessoren trengte jeg altså ikke og det var egentlig ingen vist for meg å kjøpe en så dårlig prosessor til en så høy pris! Altså en tabbe fra min side! Typisk at jeg er så kjapp på avtrekkeren og ikke sjekker andre avspillere før jeg bestiller noe dritt til 550kr (ink frakt)
 8. Alt for mye. Var en demovare (uten kjøler) og var på "tilbud" til rundt 430kr om jeg ikke husker feil? Tror det er for mye å betale for en så gammel prosessor. Men det var ikke mange som hadde prosessore på lager, så jeg måtte nesten gå for en.
 9. Aha! Pasta...så flott da! Har noe pasta igjen fra middagen i går Endte opp med å kjøpe denne: AMD Athlon-64 3500+ S-939 2.2GHz 512kB Ville ha en som ikke var brukt og kjøpte derfor fra en nettbutikk.
 10. Ok. Takk for svar. Står da mellom: AMD Athlon 64 3700+ AMD 3500+ AMD OPTERON 146 BOXED Hvilken er best og hva trenger jeg av tilleggsutstyr når prosessoren skal monteres? (En slags "plasma" for å smøre på prosessoren kanskje?)
 11. Tenkte å kjøpe en ny prosessor til mitt Socket 939 motherboard. I dag har jeg en AMD Athlon 64 3000+ 1,81GHz. Vet de nesten ikke selger prosessor til denne type socket lengre. Alt jeg trenger er en sterke prosessor for å kjøre HD-filmer i 1080p fra PCen uten at det hakker. (Tror mange kommer til å si: "kjøp mer ram", men nå spør jeg ikke om ram, men prosessor Tipper jeg kan få en OK prosessor for en veldig billig penge i dag? Siden jeg ikke vet hva som er "bra", så spør jeg her På forhånd takk!
 12. ehimle

  Ny TV

  Da selger jeg kabelen jeg har kjøpt! Noen som vil kjøpe? En ting til. Hva er forskjellen på 1080i og 1080p? Hva skal jeg bruke på min TV?
 13. ehimle

  Ny TV

  Så jeg trengte ikke denne kabelen!? hehe Med "koble til via komponent-inngangen på TV`n" så mener du bruke rød, grønn, blå og hvit rett inn i TVen?
 14. ehimle

  Ny TV

  Hva i alle dager!? Har ikke X-BOX 350 Premium HDMI inngang? Finner den ikke på BOX'en Hvor skal den være? Er den skjult?
×
×
 • Create New...