Jump to content
Battlefield.no

Dufseth

Supermedlem
 • Content Count

  1,381
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dufseth

 • Rank
  major/
 • Birthday 12/14/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.coregamers.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  hamar
 1. Dufseth

  core

  Noe lurt sted jeg kan laste ned dette uten bittorent?
 2. Dufseth

  core

  Jeg fikk feilmelding under installasjon av BF! Kommer til 10% og det stopper på sound.rta. Noen som har noen gode tips og triks???!!?!?
 3. Dufseth

  core

  Jeg skal prøve å teste å spille litt.. Sjekke ut linja
 4. Å slutte å jakte på dyr er bare tull! Menneskeheten har, om man vil eller ikke, utryddet eller delvis utryddet mange predatorer og naturlige fiender for dyr. Dette ansvaret har vi tatt over ved å beskatte andre dyrearter som i riktig gamle dager ble "beskattet" av rovdyr. Dette er ett ansvar som man ikke bare kan slutte med! Ved å slutte med å jakte ville stammen gå helt over styr etter hvert. Man kan såklart slutte for en periode, eller kutte ned på mer sårbare arter, men etterhvert så ville jakt på disse artene være nødvendig igjen. Vi jakter elg fordi ulven/bjørnen/jerven ikke gjør det lenger (og vi spiser jo ganske mye kjøtt) feks. Hvis det blir 100 000 ulver i norge igjen så vil det gå ut over oss som kjøttetere samt ulvebestanden da de trenger kjøtt selv...
 5. Gratulerer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 6. Kom hjem fra Afghanistan 17. Januar etter å vært i geværkompaniet i QRF-styrken ett halvår. Må si at etter man har vært i Afghanistan så er det vanskelig å ikke støtte arbeidet som gjøres der nede. Det er ett veldig fattig og undertrykt land. Når det gjelder USA og deres jobb i bl.a. Sør Afghanistan så MÅ de være der for i det hele tatt å oppnå noe. Noe svært få som ikke har vært der nede vet om er at krigen i sør er grunnet en demning som amerikanera prøver å få bygd. Denne vil gi rent vann og strøm til store deler av Afghanistan. Så klart ligger dette området der det er flest opprørere/talibantilhengere. Når det gjelder støtten til Taliban så er den fryktelig laber. Svært få er interresserte i å bli ledet av samme folk som undertrykte dem i flere år. Under talibanstyret var det feks. ikke lov til å eie egen bil (Med mindre det var en taxi), ikke lov til å ha TV, ikke lov til å ha fotografier, alle menn måtte ha skjegg osv. Ikke no særlig med andre ord. Jeg støtter "alt" USA/ISAF gjør der nede. Dette er ikke USA sin krig, men alle som ikke ønsker at Afghanistan skal være ett fristed for terrorisme og undertrykkelse.
 7. Ja til ulv i nordmarka, så kan de 80 % som er for ulv, men skeptisk til ulv der de bor få noe å tenke på
 8. RIP Synd at folk dør i så ung alder. Vi må bare fortsette å gjøre en jobb der nede slik at hans død ikke er forgjeves. Man kan aldri gardere seg mot slike ting, og en iveco med pansring hadde nok ikke redda Kristoffer. En stridsvognsmine med 20 - 25 kg sprengstoff knuser disse bilene også. Jeg er selv i Afghanistan og har tilbrakt mange timer i upansrede MB'er, og det er faktisk bra at vi kjører åpne biler. Man får en helt annen tilnærming til lokalbefolkningen, noe som må til der nede. Når det er sagt så må man jo tilpasse slike ting avhengig av oppdrag.
 9. HUN KJØRTE JO IKKE PÅ DEG FOR FAEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 10. Dufseth

  Jakt

  det er vel rødt, blått og gult hvis jeg husker riktig grønt er en blanding av gult og blått ' /> [quote name=ultrafiolett ikke fiolett Du husket nokk feil på det første. Det er rødt, blått og grønt. Ellers har du rett på det om at fuglene ser ultrafiolett, ikke fiolett. Men likevel, de fleste fugler ser fantastisk godt. Ellers er hvitt en "samling" av alle fargene i fargespekteret. Om man har en dreieskive med rødt, oransje, gult, blått, indigo og fiolett på like store sektorer, så blir skiven hvit når den går rundt. Nei nei. Det er RØDT, GULT og BLÅTT som er grunnfargene. Det er veldig enkelt siden du ikke kan blande deg til for å få disse fargene. Grønt er ingen grunnfarge siden dette er en blandingsfarge. Hvitt er ingen samling av farger, men mangelen på farger. Svart er samlingen av alle farger.
 11. Skjold er ille, men de har da hvertfall jervenduker;)
 12. Dufseth

  Jakt

  Haff... Blir dårlig med jakt på meg i år grunnet "ferie" i Afghanistan Får med meg 10. sept og 10 dager i november med elg og rådyr.. Tragiske greier! Neste år derimot så er det trygd og jakt hele høsten!
 13. Jeg skal være stormsoldat og PV. Noe mer enn det vet jeg egentlig ikke før jeg drar dit Gleder meg gjør jeg hvertfall.
×
×
 • Create New...