Jump to content
Battlefield.no

CNU

Supermedlem
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About CNU

 • Rank
  Menig
 1. CNU

  Ny 1942-søndag

  Oi var søndagen i går? Er fortsatt på fredagen jeg :/
 2. CNU

  Tilbake til 1942

  Funker Wine og Punkbuster nå? Ble ihvertfall ikke kicket på den tida jeg brukte på å cappe flaggene på wake, men gadd ikke holde på så lenge (alene på server blei litt kjedelig i lengden).
 3. okay, får sikkert tak i faren min sitt visa-kort
 4. Regner med at jeg trenger Half-Life 2 for å prøve dette, noen som om billigste måten å få tak i det på?
 5. Jeg satt opp [email protected] i går med Battlefield.no som team Er det bare å endre i configen også restarte klienten?
 6. Tusen takk Spillene er det eneste som holder meg igjen i Windows, så om det funka på Linux ville jo vært herlig.
 7. Vil "crossplatform" si at det funker på Linux etc også?
 8. Finnes det en serverliste i txt/XML eller noe for Battlefield.no? Ville vært kjekt å ha så man ikke trenger å legge inn IP-er etc manuelt =D
 9. Så mye rot og mas EA/DICE klarer å sette i stand med BF2142 er nok sjansen for at jeg kjøper spillet svært liten. De føler sikkert opp med enda flere patcher som gjør det verre og verre gang på gang også.
 10. Tror de ligger på ClanBase sine hjemmesider om man leter litt på regler eller downloads. Tror det var regel om at alle serverene måtte ha flashbug-fixa maps ihvertfall. Så har dere det ihvertfall rett til neste gang =)
 11. Jeg har "betatestet" mine sikkert 50 linjer lange programmer i C og er glad i å whine og synes jeg derfor er en selvskreven kandidat
 12. CNU

  Warsow beta 0.1

  Hva for et driftspanel er det? Spør siden jeg fikk sånn shellaccount av en koselig kar og lurer på hvordan dere proffe folka gjør tingene ^^
 13. CNU

  Warsow beta 0.1

  Hmm, tror jeg kanskje klarte å sette opp server nå. "CNU's Norwegian Warsow Server" agor.no-ip.org:44400 Kan sikkert skifte navn på den til noe Battlefield-greier hvis de folka vil men. Forstod ikke mye av hvordan selve spillet fungerte men -__- Noen som vet hvordan jeg kan få den til å være der selv om jeg lukker det dumme SSH-vinduet da? Prøvde nohup ./wsw_server > /dev/null & men det virket ikke helt.
×
×
 • Create New...