Jump to content
Battlefield.no

Sombie

Supermedlem
 • Content Count

  719
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sombie

 • Rank
  Frivillig

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ØshTkhannT ThRæHsjh
 1. http://uk.geforce.co...l-game-settings Sjekk ut denne og juster der det er nødvendig Bytt til ditt kort også, mulig du kan skvise ut mer en det som står her iom at det har kommet nye drivere.
 2. Hvis du behøver et lignende program Greengaffel så kan du laste ned Msi Afterburner. Denne føkker ikke med BF3 og ser faktisk bedre ut!
 3. Regner med at dette er nevnt tidligere men har du Asus Smart Doctor på pc`n så krasjer BF3 ofte. Bytta til MSI Afterburner og problemet var løst
 4. Veldig bra servere! Keep up the good work! Hvor mange servere setter dere opp den 27?
 5. Spillte håndball en gang i min ungdom(man begynner å bli gammel når man prater sånn) og jeg og en til skulle rushe hjem og dekke mål for en motstander. Resultatet var at jeg hoppet inn sammen med motstanderen, fikk beinet i gulvet og en fin vridning i ankelen samtidig som motstander og medspiller faller oppe på ankelen. Ingen brudd men smerter i 2-3 år etter.
 6. Zak McKracken and the Alien Mindbenders
 7. Vi sletter den dårlige driten og putter på litt classic 1942 istedefor
 8. Sorry, mulig det var de spinkle høytalerene her som gjorde at hårene reiste seg. Syntes det hørtes bra ut første gang men er enig i at det er surt her og der
 9. Sombie

  Gamescom 2011

  Jula kommer tidlig i år! Men ventetida blir ikke bedre for det...
 10. Hehe...denne var bra: If Red Orchestra teaches its player base anything, it's that the only thing scarier than a tank is driving one, a process comparable to drunk-driving a house while peering out of the letterbox.
 11. Sitter med et 4890 kort og en Q6600 Cpu og lurer fælt om det drar BF3 bra. Blir vel å vente til Beta`n i Sep. før jeg gjør noen oppgraderinger.
 12. Jepp, det sto lengre opp at man skulle krangle så jeg prøver. Men det ser ikke ut som det går så bra
 13. Det er helt greit, men de blir en opplevelse fattigere Har alle konsollene selv men FPS hører hjemme på pc.
×
×
 • Create New...