Jump to content
Battlefield.no

Keown

Supermedlem
 • Content Count

  281
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Keown

 • Rank
  Korporal

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Valdres atm.
 1. HJELP! Husker en julefilm en gang, var i Detroit, Michigan om jeg ikke husker feil. Det var noen postmenn som jobbet på julaften, så blir de beleiret av noen folk! Hva er navnet?! Takk på forhånd.
 2. Keown

  Sol

  Ja, et helvetes slit. visstnok
 3. Keown

  Sol

  Heey, har funnet ut at jeg har litt hvitt og skittent tryne for tiden, og tenkte at veien å gå må være å teste litt solarium. Alltid hatt litt fordommer mot solariumsbrukere, men nå trer jeg altså ut av skapet og tester. Er litt ute av form osv mtp. på en helvetes hektisk skoleperiode. så gidd ikke gå ned å spørre om info osv. Men hvordan funker det, og hvor mange ganger bør du gjøre det osv? Hvor lenge er man inni om gangen? Hvor mye brunere blir man av en liten runde? Og siste men ikke minst, negative sider - finnes de? Gidd ikke begynne med solarium hvis det føkker med long-term huden min eller noe.
 4. Keown

  Arsenal

  Sesongen er fremdeles ikke reddet, men noe jeg liker er at de som er regnet som våre beste spillere faktisk presterer slik de pleier. Fabregas viser EM-form, Clichy og Sagna er verdens beste backpar, Adebayor viser klasse selv i de kampene han ikke scorer. RvP begynner å vise mer av den RvP vi alle elsker å se, selv om han er litt opp og ned. Gallas og Djourou virker forresten som et veldig interessant par, spesielt har Djourou imponert stort de siste kampene. Eneste vi sliter med er at det er for store kontraster i kvalitet mellom noen av spillerne, og klarer vi å skaffe oss en type i midten som kan komplementere Cesc's kvaliter med god defensiv kontroll og greie offensive kvaliteter tror jeg virkelig vi har sjansen til å nå høyt. Dette innebærer at Walcott holder oppe formen på høyresiden, og Nasri holder seg skadefri og lærer seg engelsk på venstresiden!
 5. Virket bra det der, last gjerne opp om du vil. Jeg er interessert!
 6. Joda, har mye topp musikk de! Tenkte mest uten vokal, men anbefal hva dere føler her! Pettern: skal se om jeg finner et par eksempler på hva jeg tenker på.
 7. Okok, her er jeg på denne festen, kjenner ikke så utrolig mange, men helvete så stilfullt. Var en sånn iskald stilfull leilighet med rare møbler og, helt 'skalla' liksom. Også var musikken og stilen den samme, elektronisk fengende musikk! IKKE techno, trance, rave eller lignende. 'Skikkelige' trommer, og stilfull fengende elektronisk musikk rett og slett! Anbefal mye, har tenkt å begynne med slike stilfulle fester i framtiden. Så gief
 8. Keown

  Arsenal

  alt gikk vår vei ja, kanon!
 9. Jeg satt å hørte Coldplay sangen "When i ruled the world", så tenkte jeg plutselig over noe. Det som kommer etter han synger, "sweep the streets i used to roam"(tror jeg det er ) på omkring 0:29 de to langstrakte tonene. Jeg vet har hørt akkurat det i en sang et eller annet sted før, minner om noe bra! Men kommer faen ikke på hva det er, og det gjør meg frustrert! Help me! LINK TIL SANG
 10. Vel, da kan du like godt spørre, "Tror du ærlig talt Brann vinner UEFA-cupen uansett?". Erfaringen, pengene osv. gjør det verdt å delta i gruppespillet. Og du må jo huske at 3 av 5 lag kommer videre, Brann klarte det i fjor, med litt luck kan de fint klare det i år også.
 11. men i helvete, dette var faktisk en av de "R.I.P." trådene jeg faktisk ble jævlig lei meg. )
 12. er du framleis saman med ei bergenser dame?
 13. Utdyp litt her. Hva mener du med "pga nazi assosiasjoner måtte de fjerne det"?
 14. Keown

  Arsenal

  Ah, 4-0 på en halvdårlig dag. Det smaker å være arsenalfan om dagen På de 6 kampene vi har spilt i år(cl + pl) har vi sluppet inn 1 mål og scoret en 14 mål! Ikke mange som tenker på det
 15. Tap for manchester er en seier for min sjel!!!
×
×
 • Create New...