Jump to content
Battlefield.no

oteren

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  6,619
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About oteren

 • Rank
  Sjefsgnageren over alle sjefsgnagere!
 • Birthday 06/23/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://otern.privat.net/pub/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sykkylven

Recent Profile Visitors

1,542 profile views
 1. Inntil dere får ting igang så er det bare å følge med hos oss @ starcraft2.no / sc2.no iallefall Turneringssystem utviklet av undertegnede og greier. Jeg lekte litt med tanken på å søke oss inn til NeS under community nanny prosjektet, men vi vil heller være frittgående høns. Btw så er det en turnering imorra med 64 plasser (128 om nok folk signer) med 500kr i førstepremie ' /> [url= Edit: Jøss, er jeg moderator enda Vil bare presisere at jeg ikke 'reklamerer' for sc2.no i form av å være bf.no mod altså
 2. På vei? Testa i jula, det sugde max :/
 3. Jeg har igrunn som mål å ikke bli diger, så det var skivebom Og, du er virkelig ett av unntakene fra alt jeg dissa (jeg også trener som oftet på studentsenteret).
 4. Gadd bare skumme lars sitt innlegg, men jeg er ganske enig og ler av følgende ting; -De som tror man *må* få i seg 3gram protein, hver eneste dag og bøtter nedpå med kylling og proteinpulver, samtidig som de ikke rører markløft eller (dype) knebøy. -Fjærkre-bolerne. Dvs de som trener mye, gjerne fire ganger i uka, men aldri tar en eneste knebøy eller mark. Resultat? Enorme bryst, armer og skuldre, festet i en underkropp som ser ut som om den hører til en blodkreftpasient. -Isolasjonskongene. De som har et 3/4/5 splitt-program som knapt nok får plass på en a4side i størrelse 10 font. Et godt eksempel er en som jeg ofte møter på gymmen min. Han ser ut som om noen har lagd kroppen hans av pinneved, samtidig som han har to klumper på skuldrene og en biceps spiss nok til å sprekke en ballong. Han kommer som regel rett fra garderoben og hopper rett på reverse chickens eller militærpress Hadde alle kjørt et 5x5 helkropps eller 2split med MYE vekt på pyramidetoppen, så hadde det ikke vært mye diskusjon igjen på div internettfora iallefall Mvh en som trener kickboxing/muay thai 3-4 ganger i uka, kombinert med 2 dager vektløfting, og som nærmer seg 150% kroppsvekt i arbeidsvekt på markløft
 5. Voldtekt er alltid morro å vitse med. sikkert koselig/artig å lese for de som har blitt utsatt for slikt. hva skjer med verden ?, hvordan kan man spøke med dette,ærlig talt skjerp deg. Rape is no laughing matter.......... unless you're raping a clown!
 6. Prøvde å banne tattooen, men gikk ikke
 7. Syns det er artig observasjon at folk har lyst til å legge behandlingen av bestemødrene sine ut på anbud til de som skal gjøre det for minst mulig penger. Ikke vet jeg, men vil heller at det renner ut litt ekstra penger i byråkrati enn at bestemora mi må bruke trusa si to dager ekstra før den blir skiftet, slik at staten sparer penger. Virker som om det er en generell oppfatning at privatisering = effektivisering. Greit nok at det kan være en viss grad av oppblåsthet i det offentlige, men det er ingen magisk tryllestav i privatisering som plutselig gjør alt så himla mye mer effektivt. Det private kutter stort sett i kostnadene ved å senke kvaliteten og kutte på godene.
 8. Aha Hadde vært moro å besøke en kung-fu klubb for å sparre litt en gang, artig å se hvordan man klarer seg mot andre stilarter.
 9. Føler fightclub (filmen) har ødelagt det ordet Fightclub er rett og slett en "club" der man møtes og går uoffisielle kamper. Ofisielle regler, gjerne *med* sparringutstyr og man går ikke fightclubs før trenern mener du er klar til det. Lurer på om det er aldersgrense på å bli med også, det vet jeg ikke, men antar det. Edit: Finner ingenting overhodet om fullkontakt på hjemmesiden til klubben din Avean, samt at alle bilder og filmer som ligger ute er fra oppvisninger.
 10. Det skal du ha, det var et helt annet innlegg enn jeg hadde forventet. Du sier i bunn og grunn at du er enig med meg, men at du har høyere tanker om kung fu enn jeg har. Sier meg fornøyd med dette Hva heter klubben din btw?
 11. Vet ikke hvorfor jeg har denne diskusjonen med deg annenhvert år, men la gå: 1. Du har tydeligvis trent *bare* kung-fu. 2. Hvor lenge har du trent kung-fu nå, 4-5 år? La meg spørre deg hvor mange ganger du har hatt på deg boksehansker og kickingshins og faktisk sparret fullkontakt. Skjønner ikke hvordan du kan mene at noe som er fundamentalt ikke-fullkontakt kan på noen måte måle seg mot en sport som går 100% ut på å gjøre det best mulig i en fullkontaktssituasjon. Du nevner stadig vekk at "kung fu er noe av det hardeste du kan trene", hva får deg til å tro at det skal være så mye hardere enn all annen kamsport-conditioning? Det er ikke akkurat som om boksere ikke trener knallhardt på kondisjonen og muskelutholdenhet. Jeg trente thai i en måned før jeg sparret første gangen, og du lærer vanvittig mye mer av å sette deg i en situasjon der du må bruke det du kan på egenhånd fremfor å stå med innøvde rutiner. Føler meg temmelig trygg på at enhver person som trener fullkontakts thaiboksing i 4 år hadde svinebanket (innenfor egen vektklasse og generell fysisk form) en som trente kung fu i 4 år.
 12. Du forbrenner ikke fett når du løper, så hvordan du løper påvirker kondisen din, ikke fettforbrenningen din. Mesteparten av fettet forsvinner i restitusjonsperioden. Uten at jeg kan så mye om hva som er best, så er mitt inntrykk at jo bedre form du er, jo bedre effekt får du av korte intervaller... da det virker som om poenget er å få hjertet opp i høy høy puls, så kjapt ned igjen. Er du i raua form og har korte intervaller så får du aldri pulsen ned igjen kjapt. Edit: Skal gjerne se noen holde 100% i seks halvtminuttsintervaller uten å være i kontakt med olympiatoppen
 13. Kolestrol er så sinnsykt omstridt at det temaet bør du legge dødt med fare for at du om to uker ser ut som en mongo for å ha trodd på den ene siden av saken. (Gjelder begge veier). Folk har spist egg i årtusener, akter ikke å tro på at det er farlig bare fordi noen tror at det er en sjangs for at kolestrol er farlig. Er du så redd så bløtkok egget, de fleste som er mot kokte egg pga kolestrol enes om at det 'farlige kolestrolet' oppstår når man hardkoker / gjennomkoker egget. 3500 kalorier per dag hørtes btw SINNSYKT mye ut for å være på diett. Jeg er 86kg og holder vekten temmelig nøyaktig med røfly 4500 kalorier per treningsdag og 3000ish utenom trening (5 dager trening, 2 uten). Skal sies at jeg øker i styrke og minsker rundt livet da, så mulig jeg har gått litt ned i fleskefaktor.
 14. Trener både Muay Thai, kickboxing og litt MMA. Muay Thai er generelt litt... tøffere å trene, det er mindre regler, og da får du oftere vondt også. Frem til jeg lærte meg å holde guarden skikkelig og fikk inn reaksjonsevnene i føttene for blocks så var jeg gul og blå både her og der. (Er temmelig noob og gul / blå enda, bare for å påpeke det ) Kickboxing er jo bare lov å sparke hofte opp, så der er det naturlig nok litt.. 'tryggere' å holde på. MMA driver jeg hovedsaklig med fordi grappling er gøy, har enda ikke sparret noe fullkontakt med slag / spark i MMA. Har en periode der jeg trener mest KB nå, fordi jeg kunne tenkt meg å gå noen offisielle kamper i amatørmiljøet i Bergen etterhvert (ganske så stort miljø igrunn). Samt at Bergen kickboxingklubb har uoffisielle fightclubs annenhver uke. Mitt tips er å finne deg et kampsportsenter som har litt av alt, med felles avgift.. så kan du hoppe hit og dit. Skal du bli helt gjennomtrent så ville jeg dog holdt meg til arter som involverer bein. Kung fu og sånn shait illustreres best hva jeg syns om ved å vise denne videoen: Ikke misforstå meg, sikkert flott til å holde seg i form osv, men om du først skal bruke så mye tid på noe så er det jo gøy å lære noe som kan hjelpe deg i en selvforsvarssituasjon også. Alle sporter som har en høy grad av fullkontakt i sparringssituasjoner gir deg også mye mer trening. Skal love deg du er sliten etter 3x5 minutter full i adrenalin.
 15. Dette gir ikke så mye mening. Skal du ha igang stabiliseringsmusklene dine så har du fire øvelser, bøy, mark, benk (med hantler) og nedtrekk eller chins. Er teorien din å isolere deg frem til god støttemuskulatur? Selv er jeg litt fjernere fra 40kg manualer i treningsvekt enn jeg projiserte i januar, men har et lite håp om å komme meg dit. Trener da bare styrke to ganger i uka, av fem totale treninger.
×
×
 • Create New...