Jump to content
Battlefield.no

Emi

Supermedlem
 • Content Count

  893
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Emi

 • Rank
  Dansken
 • Birthday 02/18/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.prime-gaming.net

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sandefjord

Recent Profile Visitors

1,925 profile views
 1. Takk cri74, 500w var litt lite ja. Prøvde med en 850w og det ser ut til å fungere helt perfekt
 2. Tanken har slått meg, heldigvis jobber jeg ett sted som holder på med dette så fungerer det ikke i løpet av helgen skal det hvertfall fikses til uka. Men greit å ha en pekepinn på hva som kan være galt!
 3. Er på en måte større firkanter som blinker(det skjer ofte når det skjer litt mye, hvertfall i League of Legends) Har ikke klokket GPU/minne/cpu. Skal prøve å bytte PCI-E port. Kanskje det hjelper. Takk for tips cri74!
 4. Oppdatert directx ja. Har ikke testa ut filmer siden jeg fikk den på torsdag. Men skal sjekke. Skal prøve noen eldre drivere til skjermkortet. Se om det hjelper.
 5. Hei! Jeg har problemer med min nye pc som jeg fikk på jobben. Når jeg spiller League of Legends, WoW eller BF4 får jeg sånne lys firkanter/flimmer stort sett hele tiden. Jeg er veldig usikker hva dette kan være og lurer på om noen har vært borti dette tidligere. PC specs: CPU: Intel® Core i5-2400 Processor | Socket-LGA1155, Quad Core, 3.1Ghz, 6MB, 95W, Boxed w/fan Motherboard: MSI Z77A-G45-GAMING RAM: Corsair XMS3 1600Mhz 8GB Vengeance CL9 PSU: Silver Power SP-SS500 500W GFX: Sapphire Radeon HD7870 2GB GDDR5 SKJERM: 23" S23A700 Series 7 LED 3D Monitor OS: Windows 7 Ultimate 64bit Formaterte den i stad, la inn W7. Lastet ned de nyeste beta driverne til AMD til skjermkortet. Oppdaterte også hovedkortet til det nyeste. Men feilen fortsatte på samme måte. Jeg har prøvd forskjellige hz på skjermen. Men fortsatt det samme. Har også testet med ett GEFORCE GTX 570 (fra min gamle pc) det er samme problem når jeg setter det inn i den nye. Jeg har relativt bra kontroll på komponenter, men ingen ekspert. Så kom med forslag hvis dere har Mvh. emi EDIT: Det skjer bare når jeg er ingame. Ikke ute i windows.
 6. Må vel teste Får se om pcen min takler det!
 7. Morsomt at han nevner at "vi" bestemmer, men de har jo aldri hørt på oss tidligere. Hvorfor skal de høre på oss nå?
 8. Emi

  Sons of Anarchy

  Ser ut som det blir en bra sesong dette også
 9. Idiotisk å bruke cheat selv for å ta de stakkars sjelene som bruker det aktivt tilfeldigvis en gang på battlefield.no sine servere, da er man jo like idiot som den som cheater mener nå jeg. De få cheaterne som trer fram på bf.no sine servere bør være rimelig enkle å spotte. Ban dem så er problemet solved.
 10. Nå er det vel ikke cheat som er det største problemet med at folk slutter med BF3 om dagen, da det ikke er det største problemet. Selvfølgelig finnes det cheaters der ute, men de gjør i såfall en jævlig dårlig jobb! Men du har jo de som brukte en form for cheat som drepte alle på andre laget, da blir det jo merkbart for å si det sånn. Jeg har ikke noe til overs for cheatere og cheating er det værste som finnes, hvertfall når man vil spille ett spill på lik linje som alle andre. Men jeg synes fortsatt ikke cheating er det største problemet per dags dato i BF3. Det er vel heller EA/DICE som har skutt seg selv i foten med å ikke gi det vi ønsker som er problmet. Patchene har vært dårlige og vi har fortsatt ingen battlerecorder eller mulighet for spectator mode. Noe som gjør at spillet kommer til å dø i løpet av sommeren om man ser på BF3 som mer enn ett public spill.
 11. Dette blir seriøst for dumt, at trådstarter sitter med det vervet han har og "tester" ut cheat for å forske på dette er jo helt latterlig! Og til dere som mener det er så mye cheats i BF3, er det på langt nær så mange cheatere som det var for noen måneder siden. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke har sett en eneste cheater når jeg har spilt public på diverse servere i Europa siste månedene heller. Jeg tror rett å slett at flesteparten er så sjukt dårlige at når det kommer en spiller som har litt peil og har en KDR over gjennomsnittet roper man ulv ulv. Som alltid har vært slageren her på bruket. Nadar er jo ett prakt eksempel på dette. Han har jo ropt ulv ulv mer enn noen annen jeg vet om. Og det er bare fordi han TROR denne personen cheater. Han har ingen konkrete bevis, men basert på stats kan han tydeligvis se om personen cheater. Fordi denne personen er over gjennomsnittlig god. Battlefield.no sitt slagord gjennom en rekke Battlefield spill har jo vært: "det er ikke lov til å være god". Jeg tror dette har noe å gjøre med på aldersnittet her på bruket. No offence. Det finnes faktisk spillere der ute som er gode og tar gaming litt mer seriøst enn dere public kosebamser. Ban trådstarter, blir rett å slett for latterlig. At BF.no støtter dette er for meg helt absurd.
 12. Emi

  Arsenal

  Dere ga ga tross alt spenning i oppgjøret, men takket være Abbiati gikk vi videre! FORZA MILAN!
 13. Vanity - Excessive belief in one's own abilities, qualities and achivements Vanity ble grunnlagt 26. februar 2012. Med spillere som har erfaring fra Team BX3, Trønderbataljonen og Team Norway.bf3. Det å starte en helnorsk klan har ikke vært lett, men vi føler vi har fått til det ganske bra med tanke på lineup. Vårt mål er å sette Norge på kartet i 8vs8 og 5on5 klanscenen i Europa. Noe som bør være overkommelig. Følg oss på Facebook for oppdateringer, streaming linker og intervjuer: http://www.facebook.com/pages/Vanity/341602489218272 Følg platoonen i Battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241223195574/ For å kontakte oss: IRC: #vanity.bf3 @ QuakeNet Vi er alltid på utkikk etter eksepsjonelle spillere som er aktive og har lyst til å spille i Norges beste klan. Kontakt oss på IRC / Battlelog!
 14. Follow Vanity.bf3 team on #vanity.bf3 @ IRC. And also like us on Facebook: http://www.facebook.com/pages/Vanity/341602489218272 !

×
×
 • Create New...