Jump to content
Battlefield.no

Pei01

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,459
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Posts posted by Pei01


 1. Jeg finner faen ikke 10 metern min som jeg var bombesikker på låg på boda. Noen som har 3,5eller 10 meter ekstra de kan låne bort? Øl og avsugninger loves i retur.

  hmm.. nesten helt sikker på at dette ordner seg jeg .. *sukk*


 2. Hmmm du skal gi bort en mus ja, hva slags mus da ? :yell:

  Ikke for å avsløre for mye eller skremme deg vekk fra denne konkurransen - men det er en heit natt med MORRA DI som er premie!!! :thumbsup:

  Jahaja, jaja jeg legger meg ikke oppi hva hu bedriver det så lenge det ikke er DU som vinner. Jeg har ikke lyst til å kalle deg pappa :yell:

  :yell: :yell: :yell:

  Om det blir slik... vil du i så fall nyte godt av barnebidraget Sadolf blir pålagt?


 3. Påmeldingen er brille nok.. er bare 5x5 compo'r.. sikkert grunnet laber linje..

  Fortvil ikke -

  Tar jeg ikke mye feil vil det bli livsrettledning, spåing i gruten og en god del andre alternative events borte ved bordet vårt, markert med en bitteliten vimpel.. også denne gangen.. ;-)


 4. Håper de husker å lage en plass til Joakim under et bord, det var jo der han oppholdt seg store deler av forrige LAN... ^^,

  Ikke mobb kameraten min!

  (i år tar vi med gym-matte, slik at han ikke slår seg i fallet)

  Vi innreder plassen under bordet tipptopp og ganske bra, støysikkert, trygt, og nokså godt.

  Faith! Gotta love it.

  :)


 5. ...

  hva mener du med hva jeg mener trene opp crew? Jeg trodde det var en funksjon som gjorde at man kunne "upgrade" crewet sånn som jeg gjør med tanksen ved å bruke xp-points? Det jeg lurte på var da om det var noe vits i å gjøre dette på en tank som t-26 når jeg uansett skal bytte den tanken ut ganske kjapt når jeg får råd. Eller er det slik at crewet til t-26 er stuck i den tanken og ikke blir med videre i spillet? Jeg har ikke brukt noe penger enda, men tenkte å kjøpe noe gull rett og slett for å støtte utviklerne, de har gjort en herlig jobb. Spm er da om det ikke er litt waste å bruke gull på å gjøre ting bedre så tidlig i spillet når jeg uansett skal bytte ut asap.

  Du får jo uansett med deg firefighting / camo / repair skillen til neste vogn om du "resirkulerer" crew. Og etter det jeg har sett øker denne med 1% pr match - om ditt crew er på 100% skill for tanksen de kjører.

  og Pei heter Plutopilot ingame WoT. :D

  Fett. Jeg fikk ikke lov å kalle meg Sadolf (restricted name - sikkert siden en del av det er "adolf" biggrin.png" - så da ble det baklengsvarianten "Flodas". Vi kan jo prøve games en kveld i løpet av helgen?

  Jepp.. må bli lørdag kveld. Har stevnemøte med Kong Alkohol på freddan.. ;-)

  (la deg til)

×
×
 • Create New...