Jump to content
Battlefield.no

Pei01

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,459
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Pei01

 1. Tipp Topp Tommel opp!.. Vent.. så jeg en armbrøst?
 2. Ja da. Been a while.. :happy:

 3. Pei01

  VoksenLAN 1.1

  Fint.. feit Italiener ska bli - Pakker med 1999 Michele Chiarlo Barolo Riserva Tortoniano. Møtes der det ikke er innsyn - bring your own glass
 4. Pei01

  Nettverkskabel

  hmm.. nesten helt sikker på at dette ordner seg jeg .. *sukk*
 5. Pei01

  VoksenLAN 1.1

  Godpakker litt nå.. Ohh joy... Kabler, stuff, vazelin, Zpam... hva om vi tar med en godflaske hver - en liten go'smaking? Du kan få bestemme område..
 6. Ikke for å avsløre for mye eller skremme deg vekk fra denne konkurransen - men det er en heit natt med MORRA DI som er premie!!! Jahaja, jaja jeg legger meg ikke oppi hva hu bedriver det så lenge det ikke er DU som vinner. Jeg har ikke lyst til å kalle deg pappa :yell: Om det blir slik... vil du i så fall nyte godt av barnebidraget Sadolf blir pålagt?
 7. Pei01

  Bruktmarked

  Har Psu - Corsair TX650M og et GTX260 kort - byttes i en flott leopardskins thights eller et par flasker god vin.
 8. Og si nei til 30 km med artig grisekjøring inn i svenskeland? ^^ booker herved plass i sportsdoningen din fra Italias land.
 9. Pei01

  VoksenLAN 1.1

  Var vel øl-glass på 4'ern vel..
 10. L4D2 støttes! Hva med klassikeren Flatout2 ?
 11. Stemmer! ' /> Faen... avslørt så tidlig assa? Jeg som hadde tenkte å gli inn undercover med parykk og moustache.. ja ja.. Gleder meg sykt.......
 12. Pei01

  VoksenLAN 1.1

  Påmeldingen er brille nok.. er bare 5x5 compo'r.. sikkert grunnet laber linje.. Fortvil ikke - Tar jeg ikke mye feil vil det bli livsrettledning, spåing i gruten og en god del andre alternative events borte ved bordet vårt, markert med en bitteliten vimpel.. også denne gangen.. ;-)
 13. Har du en minnepinne i din lomme bør du ikke komme i nærheten av meg
 14. Pei01

  VoksenLAN 1.1

  Påmeldt... Sado - bare å begynne å brygge.. something potent... Er det forresten snakk om deputy_shot også?
 15. ^^ Sett i gang bryggeprosessen Joachim. Har allerede våte drømmer om Sheriff v 1.1....
 16. O'takk.. Du er min helt Potta!
 17. Ikke mobb kameraten min! (i år tar vi med gym-matte, slik at han ikke slår seg i fallet) Vi innreder plassen under bordet tipptopp og ganske bra, støysikkert, trygt, og nokså godt. Faith! Gotta love it.
 18. Hei dere.. Kan jeg be dere veldig pent og stille om å få ut fingern? Savner dere
 19. Pei01

  Sørgelige nyheter

  ^^ lollert... NM i quoting.. Blir det noen øl snart noe sted?
 20. Du får jo uansett med deg firefighting / camo / repair skillen til neste vogn om du "resirkulerer" crew. Og etter det jeg har sett øker denne med 1% pr match - om ditt crew er på 100% skill for tanksen de kjører. Fett. Jeg fikk ikke lov å kalle meg Sadolf (restricted name - sikkert siden en del av det er "adolf" " - så da ble det baklengsvarianten "Flodas". Vi kan jo prøve games en kveld i løpet av helgen? Jepp.. må bli lørdag kveld. Har stevnemøte med Kong Alkohol på freddan.. ;-) (la deg til)
×
×
 • Create New...