Jump to content
Battlefield.no

Mandark

Supermedlem
 • Content Count

  386
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mandark

 • Rank
  Sersjant
 • Birthday 03/27/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Å drepe alle.
 1. Akkurat samme sted som i betaen: options -> advanced elns? Haha, ja faen. Jeg må ha blingset, merket jeg ble passe irritert da jeg satt der uten å se det helt åpenbare. Uansett, jeg ble ikke så veldig begeistret. Ting føles stivt og unaturlig og det er hele tiden en masse dritt man blir informert om som jeg helst hadde sluppet. Jeg skjønner at det er rimelig mye man må sette seg inn i, men jeg har rett og slett ikke lyst til å måtte legge ned så mye energi på det bare for å kunne ha det morro når jeg spiller. Tror jeg holder meg til BF2.
 2. Øh, hvor stiller man på oppløsning og slikt? Jeg finner det ikke(og jeg spillte betaen).
 3. Testet det akkurat nå, og det er en stor forbedring fra forrige versjon. Laggen er vekk og ting og tang har fått en deal tweaks. Kjente jeg fikk den samme gode følelsen som da jeg spilte gode gamle Desert Combat igjen for første gang siden da, og det er jo ikke en dum ting. Tror jeg kommer til å spille dette en del fremover.
 4. Mandark

  Nytt Halo-snacks

  Det med flere forskjellige typer rustning er jo et genialt konsept i denne serien. Utviklerne får vist frem flere designs som ellers kun ville forblitt ubrukte konsepttegninger, og brukerne får litt mer mangfold i form av en rekke muligheter på utseendefronten. It's a win/win situation, folks.
 5. Shit, gikk jo ikke an å spille i det hele tatt. På hver eneste jævla server var det en eller annen idiot som syntes det var kjempemoro å drepe hele laget sitt i spawn. Skulle tro det var myg0t eller noe.
 6. Artig at Mac får flere spill fremover, eneste de mangler nå er å kunne kjøre det på en maskin man bygger selv(det går jo riktignok an, men det er en noe knotete prosedyre). Kanskje litt flere har begynnt å se seg om etter alternativer, nå som Vista har vist det vanskapte ansiktet sitt?
 7. Too little, too late. Gidder ikke installere BF2 igjen bare pga. ett eneste jævla nytt kart.
 8. Og de har enda ikke ordnet det at høyeste oppløsning man kan velge på options er 1280x960... Helt latterlig.
 9. Du vet, litt av det som gjør tråder legendarisk gode er at folk prøver å bidra istedetfor å snakke om nettopp hvor bra de er. På den måten virker det hele litt mer autentisk.
 10. Server: Hellfragger.no #08 - Rats only Tidspunkt: 13/04 - 2007, sånn ca. i femtiden. Brett: de_rats_home_studio Årsak: Mye samme som den godeste Hellnex, klager og syter om "noob"-våpen og er generelt sett et stort rasshøl. Er ikke første gang heller. Generelt slitsom type, m.a.o. Forklaring: Som jeg sa sist(jeg siterer meg selv her): "jeg er kort og godt drittlei unger som maser om hvilke våpen som er "pr0" og hvilke som ikke er, spesielt når serverreglene sier klart og tydelig at alle er tillatt(utenom på nosniper-serveren, men det var jo ikke der det foregikk heller)". Dette foregår ganske ofte, så litt høyere tilstedeværelse av admins på serveren hadde jo vært hyggelig. Screens:
 11. "Oppgraderte". De blir vel gjort om til flere MSG-90 eller noe. HV kommer nok til å beholde AG-en en stund fremover, og det er jo alltid greit å ha litt reservedeler.
 12. For all del, jeg prøver bare å bidra til diskusjonen her. Beklager hvis jeg tok deg seriøst, skal ikke skje igjen. PS: selvironi er tingen, dere.
×
×
 • Create New...