Jump to content
Battlefield.no

TuxFluX

Klanmedlem
 • Content Count

  1,131
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TuxFluX

 1. Hei. Jeg har en konto fra gamle BF.no, og har glemt passordet mitt. Når jeg bruker glemt passord linken så får jeg mail, går til URL og får opp den siden med info om syncing av Multigamer.no konto etc, noe som ikke er aktuelt for meg. Trykker da på å gå videre og hoppe over det steget, men da kommer jeg rett inn på førstesiden og er innlogget. Jeg får aldri opp noen side hvor jeg blir forespurt om å legge inn nytt passord. Litt kjipt å måtte trykke glemt passord hver gang jeg vil bruke forumet, så setter pris på om en admin kan hjelpe meg med dette. Det er mulig at jeg er helt CP og har gått glipp av noe som er skikkelig obvious, men da får noen si i fra Mvh Tux Fiksa det, Takk for hjelpen, men for å være ærlig så virket det mer for meg som om det er der man skal legge inn passord hvis man ønsker å endre e-post adresse på kontoen.
 2. TuxFluX

  VoksenLAN 12

  Yeah yeah yeah! Denne gangen har jeg også planer om å være med å herje! Jobber jo sammen med Lan0 så det blir fellestur oppover. Gleder meg allerede!
 3. OK. Jeg får tilbakemelding fra loggen at det er noe feil i fstab filen min og at jeg må se manualen for hjelp. Manualen kunne likegodt vært skrevet på indisk, da jeg ikke finner noe i den som hjelper overhodet. Jeg har Googlet masse, prøvd med både smbfs og cifs, men får error hver gang. Poster nå fstab filen min (brukernavn og passord er endret så klart) # /etc/fstab: static file system information. # # Use 'blkid -o value -s UUID' to print the universally unique identifier # for a device; this may be used with UUID= as a more robust way to name # devices that works even if disks are added and removed. See fstab(5). # # <file system> <mount point> <type> <options> <dump> <pass> proc /proc proc nodev,noexec,nosuid 0 0 /dev/sda1 / ext4 errors=remount-ro 0 1 # swap was on /dev/sda5 during installation UUID=6830f2f2-3752-4223-868e-c173d1aa8be7 none swap sw 0 0 //192.168.0.199/Music /mnt/music cifs username=user,password=passwd,netdev 0 0 //192.168.0.199/Films /mnt/films cifs username=user,password=passwd,netdev 0 0 //192.168.0.199/TV-Shows /mnt/tvshows cifs username=user,password=passwd,netdev 0 0 //192.168.0.199/dvd /mnt/dvd cifs username=user,password=passwd,netdev 0 0 //192.168.0.199/Pictures /mnt/pictures cifs username=user,password=passwd,netdev 0 0 //192.168.0.199/Documentary /mnt/documentary cifs username=user,password=passwd,netdev 0 0 //192.168.0.199/Network\040Share /mnt/networkshare cifs username=user,password=passwd,netdev 0 0 Kan noen gjøre meg klok please? Det blir mountet bare så det er sagt, men ikke med 100% success rate. Noen ganger er det en mount eller to som ikke blir fullført, og jeg må kjøre mount -a kommando i etterkant.
 4. Hei. Jeg vurderer å sette opp et RAID5 array på maskinen min, Windows 7 basert, med kontrolleren på hovedkortet, og fire 2 TB disker. Jeg har også planer om å oppgradere maskinen i løpet av året, og lurer da på om arrayet kan flyttes til ny maskin uten å miste data. Må dete være samme raid kontroller på nytt og gammelt HK? (antaglivis umulig å få til). Hadde det vært annerledes hvis jeg hadde jeg PCI basert kontroller? Alle tips mottas med takk! Mvh Tux
 5. Ingen hadde vel sluppet han inn på LAN uansett? HAHA! Men Fractal Design R3 har jeg selv og er rimelig fornøyd. Rent og pent ser det ut. Men skal du ha noe mer slepbart, bør du kanskje vurdere en barebone-løsning eller kabinett for micro-ATX hovedkort. Det er dørene som veier et tonn. Bygde en PC for en kollega basert på det kabinettet og fikk brått sjokk når døra datt rett i bordet. Hadde ikke forventet den gitt. Dersom man klarer å fjerne støydempingsmattene i dørene (vet ikke om det går men bare en ide) letter det nok drastisk på vekten.
 6. OMG!!! Jeg har byttet server og er så sykt glad jeg gjorde det. Sadolf: Spiller du WoW? Var ikke du blant de som sverget til å aldri plukke blomster med oss andre?
 7. Det har derimot alltid hatt noe med Battlefield å gjøre. Chopper BFV = *savn*
 8. Husky er rimelig funny. Han er litt mer distré enn HD synes jeg, men de er gode begge to
 9. Poster du det her http://www.battlefield.no/forum/index.php?showforum=356 istedet for på Generelt så får du kanskje svar
 10. TuxFluX

  Utslipp

  Vet ikke om så mange vet om dette, men et Amerikanskt selskap Exxon Mobil, er ansvarlige for kontinuerlige oljeutslipp og på sikt mye værre skade enn BPs utslipp i Mexico Gulfen. http://www.saharareporters.com/real-news/s...xican-gulf.html http://www.guardian.co.uk/world/2010/may/3...ger-delta-shell Men alle gir jo faen i Afrika, så det er liksom greit at de større mediene ikke skriver om det.
 11. Synd at vi ikke har noen überradikale kristne gærninger som kan knerte fyren
 12. En meget god dokumentarserie som går for tiden på BBC Radio 4. Fra sidene til BBC: Anbefales! BBC Radio 4
 13. Klart det er billig å leie en server fra Multigamer og enkelt osv, men dersom man har formål til egen serverdrifting virker det litt teit at man ikke kan sette opp sin egen dedikerte server hvis man har hardware til dette.
 14. OpenDNS er også en mulighet. http://www.opendns.com/start/
 15. Unnskyld at jeg sier det, men hva i svarte er dette for en post? Er det en dårlig spøk?! Tror du virkelig noen kan hjelpe deg med et mikrofon problem ved den beskrivelsen der? Fail så det holder.
 16. TuxFluX

  Matprat VL10

  Den Cajun Jazz suppa virker sjef Zalo! Skal testes!
 17. Dersom du har startet en klan på jobben er det lov å rekruettere via battlefield.no. Her kan man referere til serveren dere spiller på dersom dere har en public server tilgjenglig. Hvis dere spiller kamper i BC2 med andre klaner som benytter battlefield.no som samlingspunkt, blir jo folk kjent med dere og serveren i løpet av tiden. Åpenbar reklame er nok ikke lov. Arrangering av kamper foregår nok mest på IRC, men det er mulig å etterlyse etter PCW her også. BF.no har et eget klanprat fora. Anbefaler at du tar kontakt med admins for å gå tilgang til dette. Håper du kom litt bedre på vei nå.
 18. Medkit skal være første unlock på medic
 19. Har ikke klokket så mye gametime siden patchen. Suger M60 sur kamel nå?
 20. Ooops. Sorry, my bad. Skulle nok lest litt mer nøya ja. Er på tide med nerf. Startet en ny profil her om dagen og spilte med standard assault kit. Ble jo ikke truffet av noe annet enn luskende snipere (denne var jeg fant til fra før) og M60 LMG med 4x scope. Go go! Nå har jeg vært ille glad i dette våpenet på hovedprofilen min, så har nok godt å få jekket ned den noen hakk.
 21. Ingen M60 nerf da. DICE mener vel på at den er balansert.
 22. Lol jeg har smilt mye under lesning av denne tråden. Jeg stiller meg på klanene sin side så klart. Det er ingen som står i veien for at public spillere bruker Skype, Bf.no Teamspeak, eller ingame VOIP for å kommunisere på lik linje med klanspillere. Greit, de trenger å organisere litt mer kanskje men å bruke det som en unnskyldning blir litt teit.
×
×
 • Create New...