Jump to content
Battlefield.no

TuxFluX

Klanmedlem
 • Content Count

  1,131
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TuxFluX

 • Rank
  For the swarm!
 • Birthday 05/11/1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  The dark side of the moon
 1. Hei. Jeg har en konto fra gamle BF.no, og har glemt passordet mitt. Når jeg bruker glemt passord linken så får jeg mail, går til URL og får opp den siden med info om syncing av Multigamer.no konto etc, noe som ikke er aktuelt for meg. Trykker da på å gå videre og hoppe over det steget, men da kommer jeg rett inn på førstesiden og er innlogget. Jeg får aldri opp noen side hvor jeg blir forespurt om å legge inn nytt passord. Litt kjipt å måtte trykke glemt passord hver gang jeg vil bruke forumet, så setter pris på om en admin kan hjelpe meg med dette. Det er mulig at jeg er helt CP og har gått glipp av noe som er skikkelig obvious, men da får noen si i fra Mvh Tux Fiksa det, Takk for hjelpen, men for å være ærlig så virket det mer for meg som om det er der man skal legge inn passord hvis man ønsker å endre e-post adresse på kontoen.
 2. TuxFluX

  VoksenLAN 12

  Yeah yeah yeah! Denne gangen har jeg også planer om å være med å herje! Jobber jo sammen med Lan0 så det blir fellestur oppover. Gleder meg allerede!
 3. OK. Jeg får tilbakemelding fra loggen at det er noe feil i fstab filen min og at jeg må se manualen for hjelp. Manualen kunne likegodt vært skrevet på indisk, da jeg ikke finner noe i den som hjelper overhodet. Jeg har Googlet masse, prøvd med både smbfs og cifs, men får error hver gang. Poster nå fstab filen min (brukernavn og passord er endret så klart) # /etc/fstab: static file system information. # # Use 'blkid -o value -s UUID' to print the universally unique identifier # for a device; this may be used with UUID= as a more robust way to name # devices that works even if disks are added and removed. See fstab(5). # # <file system> <mount point> <type> <options> <dump> <pass> proc /proc proc nodev,noexec,nosuid 0 0 /dev/sda1 / ext4 errors=remount-ro 0 1 # swap was on /dev/sda5 during installation UUID=6830f2f2-3752-4223-868e-c173d1aa8be7 none swap sw 0 0 //192.168.0.199/Music /mnt/music cifs username=user,password=passwd,netdev 0 0 //192.168.0.199/Films /mnt/films cifs username=user,password=passwd,netdev 0 0 //192.168.0.199/TV-Shows /mnt/tvshows cifs username=user,password=passwd,netdev 0 0 //192.168.0.199/dvd /mnt/dvd cifs username=user,password=passwd,netdev 0 0 //192.168.0.199/Pictures /mnt/pictures cifs username=user,password=passwd,netdev 0 0 //192.168.0.199/Documentary /mnt/documentary cifs username=user,password=passwd,netdev 0 0 //192.168.0.199/Network\040Share /mnt/networkshare cifs username=user,password=passwd,netdev 0 0 Kan noen gjøre meg klok please? Det blir mountet bare så det er sagt, men ikke med 100% success rate. Noen ganger er det en mount eller to som ikke blir fullført, og jeg må kjøre mount -a kommando i etterkant.
 4. Hei. Jeg vurderer å sette opp et RAID5 array på maskinen min, Windows 7 basert, med kontrolleren på hovedkortet, og fire 2 TB disker. Jeg har også planer om å oppgradere maskinen i løpet av året, og lurer da på om arrayet kan flyttes til ny maskin uten å miste data. Må dete være samme raid kontroller på nytt og gammelt HK? (antaglivis umulig å få til). Hadde det vært annerledes hvis jeg hadde jeg PCI basert kontroller? Alle tips mottas med takk! Mvh Tux
 5. Ingen hadde vel sluppet han inn på LAN uansett? HAHA! Men Fractal Design R3 har jeg selv og er rimelig fornøyd. Rent og pent ser det ut. Men skal du ha noe mer slepbart, bør du kanskje vurdere en barebone-løsning eller kabinett for micro-ATX hovedkort. Det er dørene som veier et tonn. Bygde en PC for en kollega basert på det kabinettet og fikk brått sjokk når døra datt rett i bordet. Hadde ikke forventet den gitt. Dersom man klarer å fjerne støydempingsmattene i dørene (vet ikke om det går men bare en ide) letter det nok drastisk på vekten.
 6. OMG!!! Jeg har byttet server og er så sykt glad jeg gjorde det. Sadolf: Spiller du WoW? Var ikke du blant de som sverget til å aldri plukke blomster med oss andre?
 7. Det har derimot alltid hatt noe med Battlefield å gjøre. Chopper BFV = *savn*
 8. Husky er rimelig funny. Han er litt mer distré enn HD synes jeg, men de er gode begge to
 9. Poster du det her http://www.battlefield.no/forum/index.php?showforum=356 istedet for på Generelt så får du kanskje svar
 10. TuxFluX

  Utslipp

  Vet ikke om så mange vet om dette, men et Amerikanskt selskap Exxon Mobil, er ansvarlige for kontinuerlige oljeutslipp og på sikt mye værre skade enn BPs utslipp i Mexico Gulfen. http://www.saharareporters.com/real-news/s...xican-gulf.html http://www.guardian.co.uk/world/2010/may/3...ger-delta-shell Men alle gir jo faen i Afrika, så det er liksom greit at de større mediene ikke skriver om det.
 11. Synd at vi ikke har noen überradikale kristne gærninger som kan knerte fyren
 12. En meget god dokumentarserie som går for tiden på BBC Radio 4. Fra sidene til BBC: Anbefales! BBC Radio 4
×
×
 • Create New...