Jump to content
Battlefield.no

Sjulimann

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  4,749
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Sjulimann


 1. Tror jeg går for fyllesjuk, føler meg mer opplagt da enn når jeg har hatt feber. Kan ikke huske sist jeg hadde feber, men husker at det ikke var alright. Dessuten fryser man ikke når man er fyllesjuk.

  Stridende amerikansk fotsoldat i Europa fra d-dagen og fremover eller i Vietnam under vietnamkrigen?

  • Like 1

 2. Var på Køben-tur med DFDS-ferja. På veg tilbake satt jeg ganske full i boblebadet med Cpt. Morgan-glasset mitt og nøt utsikten over drøbaksundet klokken 8 om morran når alle "normale" folk hadde stått opp og nøt utsikten sammen med meg på dekk ' />

  Den samme morgenen fant jeg også ut at jeg skulle se hvor lenge jeg kunne holde pusten i basenget ved siden av boblebadet. Og når man skal holde pusten lenge så ligger man jo bare å flyter helt rolig med ansiktet ned mot vannet, for ikke å bruke noen krefter. Nå vil jeg si at jeg er relativt flink til å holde pusten lenge i en slik positur (rekorden er vel 1min 42 sek :yell:"

  Ellers er det ganske standard å avslutte festlighetene med en Shell-burger om man bor på Kløfta. Ca 60m bortenfor Shell ligger Marchè (tidligere By The Way) og de har slike grønne plastkuer i nesten fullskala. Disse kuene skal man selvfølgelig ri litt på før man drar hjem. Vi herjet litt mye med den ene kua en gang slik at den løsnet fra festet sitt og veltet. Da så vi bare èn mulighet! Den skulle få sitt nye hjem i rundkjøringen 150 meter bortenfor!

  18072010.jpg

  Btw, den var sinnsykt tung å bære 150 meter, spesielt i fylla og etter en stor burger...

  En annen gang når jeg var i Bodø og hadde en kompis på besøk så var vi å drakk litt i byen der. Sto først og snakket med noen franskmenn utenfor inngangen på et kontorbygg (trebrygga ved Annas for de som er kjent der). Når dem stakk så måtte vi pisse, og fant ut at det var lurt å pisse på pallen full av papp utenfor inngangen der. Spesielt lurt var å gjøre det når det sto en Mercedes Vito politibil parkert 7 meter bortenfor. Den så jo mørk og forlatt ut så vi brydde oss ikke noe særlig om den. Når vi er ferdig med å pisse og skal til å bevege oss rundt hjørnet så ser vi politibilen i sidesynet kjøre sakte ved siden av oss. "Bare fortsett og lat som ingenting Tommy!" sa jeg til kameraten min.

  Så hører vi bilen stoppe og en kvinnestemme som roper "Hallo kom tilbake til oss!". Vi snudde og kom tilbake. Der sto 4 ganske unge politidamer. Hu ene spurte hva vi nettop gjorde. Fortalte bare ganske snøvlete at vi hadde stått å pratet med noen franskmenn. "Ka annet gjorde dere da?" sa hun litt alvorlig imens de andre 3 bare sto å gliste til oss. Etter litt mumling sa kompisen litt flaut "Nei vi tissa littegrann da kanskje :thumbsup: ".

  Etter en liten kjennepreken om hvor dyrt det var å pisse offentlig så slapp vi dra det uten noe forelegg heldigvis :yell: Men det var flaut å se igjen de samme politidamene på byen dagen etter når vi ikke var så fulle...

  Jeg og Cromsen var å besøkte Hauger på Toten for litt siden. Vi stakk til Henrix i Gjøvik og deretter på et utested i "byen" der. Etterhvert som vi satt på dette utestedet og drakk, så ble jeg plutselig akutt kvalm. Løp mot utgangen og nærmest brøytet meg gjennom de som sto foran døra. Jeg ville absolutt ikke spy inne der. Da jeg kom ut spurtet jeg over gaten, stoppet og brautet og spøy på fortauet i 5 sek før jeg løp videre, rundt hjørnet og rundt "kvartalet" for å ikke bli sett av flest mulig. Kom så tilbake og inn på utestedet igjen :yell:


 3. lol @ helsedirektoratet. Er jo helt på bærtur.

  Latterlig. Nå har ikke jeg sett videoene hans, men jeg mener at man ikke bør kunne straffes for at man legger videoer ut på youtube. Det spørs jo hva videone handler om såklart, men dette høres jo bare ut som vinsnakk. Skal helsedirektoratet legge dagbøter på alle som legger ut

  på youtube da?

 4. Det er tragisk hvor lite Dice skjønner av det de lager... fatter de ikke at ved å forsøke å kombinere inf og hardware maps så lager de bare maps som ikke tiltaler noen av partene???

  Enig. Det ser jo nesten ikke ut som de lærer av tidligere spill.

  I Battlefield 2 ble jo dette delvis løst ved at de hadde 16, 32 og 64 player størrelser på hvert map, med egne plasserte capture points på disse.

  16-player mapsene var da som regel inf-maps.

  Ble jo ofte infkamper på de kartene hvor flaggene var litt spredt også, Gulf of Oman f.eks.

  Bykartene var uansett inf-vennlige. Å lage alle kartene slik at de skal passe for alle blir jo bare for dumt. Essensen i Battlefeld-serien er jo nettop det at det skal være en salig blanding av infanteri og kjøretøyer, altså et skikkelig krigsspill. Da får de som absolutt ikke tåler å ha så mange kjøretøyer spille på bykartene. Dette ble jo også løst i bf2 ved at man kunne velge "no vehicles" på serversiden.


 5. Fy f*** som en del her inne klager... :thumbsup:

  Personlig velger jeg heller å glede meg! Dette blir gøy!

  Jeg gleder meg, men det må jo være lov til å påpeke ting man ikke liker eller som man mener bør endres.

  Om alle holder kjeft og later som man er kjempefornøyd med alt man får skuffet opp i hendene, hvordan skal spill og spillutviklere da kunne forbedre seg?

  Hvis ingen påpeker feil og mangler så tror Dice at de har laget et perfekt spill, og ingenting vil forbedres.


 6. Her kan dere se forsjellen på slaktemetodene tradisjonell britisk metode og Halal

  Den britiske metoden brukes ikke lengre her tillands fordi den ikke er human nok

  Den britiske metoden er ikke human nok? Der ble jo kua grønnsak på millesekundet.

  Slaktes det på halalmåten i Norge, eller er alt halalkjøtt importert?

×
×
 • Create New...