Jump to content
Battlefield.no

The_Doktoren

Supermedlem
 • Content Count

  2,934
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About The_Doktoren

 • Rank
  Gynekologen
 • Birthday 11/12/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kristiansand
 1. ja, det har jeg også. det er en dansk nettside. skulle gjerne prøvd ting på i en forretning.
 2. Jeg forstår det slik at det er så og si umulig å finne kunstløpskøyter i herrestørrelser i sportsbutikker. Stemmer? Er det noe som vet om foretninger i oslo/rundt oslo som selger det? Eller er det liksom ukult og lite mandig med kunstløp? Det er jo drit fett med piruetter og og sånn. Syns jeg ihvertfall. Anyone?
 3. Hei, jeg instalerte nettopp BF2 på nytt. Tenkte å spille det igjen. Jeg spilte først en del med den gamle patchen til jeg fant ut at det fantes nyere. Etter å ha instalert v 1.4 og 1.5 så ville jeg spille videre, men hver gang jeg går inn på en server nå kommer det opp følgende: Restriction: Service communication failure: PnkBstrA.exe Noen som har hatt det problemet og kan hjelpe meg? Mvh Doktoren.
 4. Hvordan kan jeg, som er mulig i safari og opera, får opp flere shortcuts til sider når jeg åpner en ny fane. F. eks. Når jeg trykker ny fane. Så kommer det opp firkanter med f.eks. db.no, facebook, battlefield, nrk, youtube.. osv. Når jeg trykker ny fane nå så er det bare helt hvitt. Mvh Sigbjørn
 5. Finner ikke den du snakker om. Er det det eneste som ville funka?
 6. I en uke hadde jeg ikke pcen tilkoblet nettet av ulike grunner. I går kom jeg hjem etter en liten reise. Prøvde å komme meg på nettet med pcen men det går ikke. Dette er en Acer Aspire 4920G med Windows Vista SP1. Når jeg tar pilen over de to pcene i hjørnet står det: 'Tilkoblingsstatus: Ukjent En undertjeneste eller gruppe som den er avhengig av, kunne ikke starte' Jeg trykker på 'Koble til et netverk' Da står det finner ingen nettverk. Jeg trykker på 'Diagnostier hvorfor Windoes ikke finner noen nettverk' Da står det 'Tjenesten Windows Wireless kjører ikke på denne datamaskinen' Da trykker jeg på 'Start tjenesten Windows Wireless' Da kommer 'Kan ikke løse problemet. Kontakt systemansvarlig eller internett-leverandøren.' Jeg trykker på 'Koble til nettverk' igjen Og videre på 'Konfiguer en tilkobling eller et nettverk' Trykker på 'Koble il internet' Da kommer en feilmelding: 'Komponent-GUID:{7071eca3-663b-4bc1-a1fa-b97f3b917c55} Konponentfil:[c\windows\system32\connect.dll Feil: (0x8007277b) <Fant ikke feilmeldingen>. Tillegsinformasjon Failed to detect Internet Connectivity' Mer vet jeg ikke hva skal gjøre. Har googla alt som er å google. Og finner masse. Men blir bare forvirra. Og spesielt når de forklarer hva jeg skal trykke på på på engelsk vista. Er det noen som har noe peiling og kan hjelpe meg. Jævlig kjipt å ikke ha internett.
 7. The_Doktoren

  Army'n

  Er på Skjold leir nå. Akkurat ferdig med rekrutten. Er i IngBn, oversetningskompaniet. Ping virker rimelig fett syns jeg. spesielt sting.. Etter 6 uker her oppe så syns jeg det er rimelig ålreit faktisk. God velferd, til tider. En del aktiviteter å gjøre på fritiden. Kan bare nevne DDR som jeg er blitt jæævlig god på disse 6 ukene. Snakka med en fyr fra ping om beretløp. De hadde da løpt 15 kilometer med våpen og stridsvest og i tilleg gjennom hinderløype og noe annet drit. Det er et helvete akkurat der å da, men skal love deg det blir deilig å bli ferdig med det. Og når du ser tilbake på det i ettertid så tenker du at det er en grei erfaring å ha med deg. For meg Bn2 er en gjeng med slakapunger spør du meg. Snakka med noen derifra. Under bivuak fikk de feltrasjoner hver dag og fikk sove i godt og varmt telt og sovepose hver dag. Mens vi i den mandige OVSKP måtte sove under åpen himmel uten å ha spist på to døgn, i tilleg til å ha marsja heile dagen. Syns du bør glede deg til skjold. Nå har jeg bare vært her i 6 uker, og det har såvidt begynt å bli kaldt. Men til nå så stortrives jeg her.
 8. Linker bare til http://www.bt.no/lokalt/bergen/article518932.ece Heilt forkastelig. Selfølgelig er det galt å slå hunder! I tjeneste eller ikke!
 9. Syns filmen var kongebra. Tim Burton leverer varene som vanlig.
 10. Takk for noen forslag Har sett Old School. Konge film! Er litt av samme stilen så fatter hvorfor du tok den med
 11. Har sansen for en type komedie, men vet ikke heilt hvordan jeg skal katorigisere den. Kan kanskje kalles high school-komedie. Men da tenker jeg IKKE på Mean Girls og American Pie filmene, eller slike type filmer. Digger nemlig filmer som Dazed and Confused Fast Times at Ridgemont High Animal House og lignende. Har lyst til å se andre filmer i sjangeren og helst noen som er fra 70 eller 80 årene. Kanskje 90. Noen som fatter hva jeg mener og har noen filmer som kan minne om de jeg har nevnt? På forhånd takk Sigbjørn
 12. Kast henne i senga og imponer henne først med å dra ut kuken og framføre et lite kukshow. Dette kalles forspill. Deretter tar du et godt solid takrundt testiklene dine og dasker dem mot pannen hennes. Alle jenter liker slikt. Forsett slik til du merker det kommer for henne, da overasker du henne med drite i en kopp og sette det fra deg ved nattbordet som et symbol for en vellykket kveld.
 13. hvor er den video med han fyren som skal gjøre en supermariobane som han aldri klarer. også komenterer han heile greia, også er det jævlig vittig? edit: fant den http://www.youtube.com/watch?v=0JJGXuyF3GY...;watch_response jævlig vittig
 14. Ikke ofte jeh ghar Lucid Drømmer, men hender sånn en gang i blandt. Husker ofte hva jeg drømmer og det kan være rimelig syke. Klarer derimot alltid å våkne når jeg vil. Et eksempel jeg husker fra tidligere denne uka, så skulle jeg noe på morgenen. Jeg drømte at jeg så på en klokke eller noe med klokke, også kom jeg på at jeg måtte opp tidlig så jeg vokna for å se mye klokka var. Den var ikke så mye så jeg la meg ned igjen og drømte videre. Funker rimelig greit, hvis det er en ekkel eller skummel drøm å kunne våkne hvis jeg ikke gidder mer.
 15. takk vexed. prøvde å gå inn på den siden. men faen så rotete alt var. finner ikke fram. er alle inleggene så korte? og må det være bilder i dem? det virker slik?
×
×
 • Create New...