Jump to content
Battlefield.no

Tohundrelapp

Supermedlem
 • Content Count

  233
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tohundrelapp

 • Rank
  Korporal
 • Birthday 07/26/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Bergen
 1. Lapp må det være. Potet også! <3 Skal vi prøve å få samlet en liten gjeng på fredag kveld for å mimre litt? Bfv og øl er fremdeles en herlig kombinasjon.
 2. Jeg og nerfsmurf spiller ganske ofte på jolt sine servere, helst all maps. Av andre nordmenn jeg husker fra de aktive dagene er sgaah og BRUCE LEE (death fra 1stac? ) innpå endel. Hadde vært fett om flere hadde slengt seg på.
 3. Er det mange som fremdeles spiller bfv online? Sist jeg spilte det "aktivt" var vel rundt mai 2006 og da var det veldig lite servere og sånt.
 4. Nettopp stått opp på roskilde 07. Her forteller jeg entusiastisk om noe. Dimnar: Han til høyre for deg på nederste bildet, er det en danske som var på roskilde? Synes å huske han fra køen da vi fikk armbåndene natt til 1 juli.
 5. Mmm, hvem er du da? 1715879[/snapback]
 6. Var nesten bra at han med latteren ble med for resten av showet var ikke så veldig bra.
 7. Jeg kan bekrefte at i luftforsvaret er det mye sitting når du er ferdig med rekrutten. Eneste som vi kunne velge som var "hardt" var basesett 2 i bodø og hundeføring, men det er ikke sikkert at du får mulighet til å velge det siden de ikke alltid har behov for folk der. Men det er uansett det som hadde passet deg best etter det du har skrevet ovenfor. Vakt og sikring er også noe du kan havne på i luftforsvaret. Etter et litt spennende 5-ukers kurs med bl.a berettløp og pepperspray i ansiktet så bærer det ut til en flystasjon eller en leir eller noe sånt i norge hvor du sitter på ræven og stempler folk inn eller ser ut i løse luften. Bortsett fra dette går førstegangstjeneste i luftforsvaret veldig mye ut på å drifte flyplasser og lignende, grovt sett. Det er ikke mange i luftforsvaret som har noe særlig "grønn" tjeneste slik som jeg har forstått det. I løpet av perioden har vi vel 1 uke til i felten. Nato-øvelse? Neppe noe vi er med på. Det er også de færreste som får være på fly. Jeg kjenner ingen som er på fly av de jeg har vært på rekrutten med. Nærmeste må være de som får lov til å assistere de som fysisk tar på f-16 flyene. Lucky them.. Jeg tviler også på at vi kommer til å ha en "helvetesuke".. Jeg kjører minibuss. Pwnd! Men det er feil det du sier der, så godt som halvparten blir satt som vakter eller blir overført til transport. Nesten en halvpart til får resten av drittjobbene som er å sitte å se på skjermer langt inne i et fjell, svare på telefoner og faxer og lignende. Det er kun en brøkdel som får greie tjenester.
 8. Det finnes som oftest alltid noen servere med grei ping og nok folk på.
 9. For min del så var ikke public så artig, men klankamper var fett. Høydepunktet må ha vært komplett-cupen. Røk vel ut i semien eller noe sånt, var det mot catch kanskje? (gis vs catch? )
 10. Imo så er family guy, south park, american dad og futurama bedre enn simpsons.
 11. Gratulerer tgc! Er viper toffi fra bergen btw?
×
×
 • Create New...