Jump to content
Battlefield.no

Troya

Supermedlem
 • Content Count

  327
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Troya

 • Rank
  Sersjant

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Tromsø
 1. Jeg kommer, om ikke akkurat kl. 20.00 så i hvert fall ikke langt unna
 2. Den noe begrensede tiden jeg har til å spille kommer definitivt til å bli brukt til FH2. Gleder meg stort til i kveld
 3. Foreslår at du prøver en av de gamle driverne til ATI. Og ja himmel og hav, det funket. Case closed
 4. Jeg kan jo konferere litt med meg selv så lenge. Har prøvd å reinstallere driveren minst 5 ganger så den muligheten skulle være eliminert. Når skjermspareren trer i kraft (som skal være 3D rør) så går det istedet en boks over skjermen som sier "kan ikke opprette 3D enheten". Har prøvd å avinstallere DirectX, for å installere på nytt, men det får jeg ikke til. Den står i kontrollpanalet men det er ingen slette mulighet. Det er jo merkelig at jeg kan kjøre BF2 men ikke HL2, eller er det ikke det? Prøvde COD4 demo men den ville ikke starte exe. fila hadde fått et problem. Det hadde den ikke før jeg fikk det nye skjermkortet. Hva tror du troya? Nei nå aner jeg ikke.
 5. Dette tipset fungerte en stund. Fikk faktisk spilt BF2 på full guffe. * Reinstall the ATI driver. You are advised to launch Windows in Safe Mode (press F8 before Windows boots), go to Windows Add/Remove programs and uninstall everything ATI. Remove the DAO/MDAC component as well. You can use the ATI removal tool utility which can be downloaded from the ATI website. The complete set of instructions on removing ATI can be found here on the ATI website. * Go to System Devices in My Computer > Properties > Hardware, and locate the option, PCI standard PCI-to-PCI bridge. This could under other names on your PC, so contact your PC vendor if you?re unsure. Right click, and select the ?update driver? option. Manually search and install the PCI standard PCI-to-PCI bridge. Så skulle jeg prøve Half-Life Episode two og under lastingen av spillet fikk jeg beskjeden: "failed to create 3DD" Hva nå? Er det noen som har greie på dette og hva jeg eventuelt kan gjøre??
 6. Jeg har ikke annet enn en harddisk på 80GB, en CD brenner/player, et lydkort (Audigy2) og en prosessor AMD athlon 2600+ 1,9Ghz. Jeg håper det er strømforsyninga og at det ikke er er skjermkortet som er defekt.
 7. Har nettopp fått meg et Radeon X1950pro AGP. Når jeg satte det inn stusset jeg over at det var to strømtilkoblinger på skjermkortet, men jeg konkluderte med at de skulle ha strøm begge to (kanskje den ene er til vifta?. SÅ jeg plugget i den strømkabelen som gikk ut fra den som er/var i bruk. Parallell kobling kalles det vel....hmmm. Uansett, når jeg prøvde å stille inn på fullt og high og 2xAA osv. og trykket på "apply" så ble skjermen svart. Det var ikke det som skulle skje når jeg fikk meg et nytt og bedre skjermkort. De siste driverne fra ATI er installert og powersupplyen er på 400w, og det skal vel være nok, så hva kan være galt?? Får feilmelding fra windows (og dumping av fysisk minne) som sier: "Det virker som det er filen ati2dvag som forårsaker problemet. Den henger seg opp i en uendelig løkke. Vanligvis forårsaket av feil ved enheten eller at driverne prigrammerer enheten feil" Ikke kom å si at det er feil ved skjermkortet. Da ville jeg vel fått svart skjerm med en gang. Det er når jeg prøver å fyre opp et spill f.eks. Half-Life at skjermen svartner. Kan det være strømforsyninga? En annen ting: når jeg avinstallerer driverne får jeg spørsmål om hvilke drivere jeg vil avinnstallere 1. X1950pro (sekundær) PCI 2. X1950pro (primær) AGP Jeg svarer begge, men at det er drivere til både PCI og AGP som er innstallert har el ikke noe med de to kontaktene på baksiden av kortet å gjøre. ER det noen som har samme kortet her som kan hjelpe meg med disse problemene??
 8. Har akkurat kjøpt meg Radeon X1950 pro, det kommer i morra og her er noe info om det skjermkortet og andre AGP kort http://www.battlefield.no/forum/index.php?showtopic=94020 http://www.battlefield.no/forum/index.php?showtopic=93815
 9. Jeg har et 6600GT 128Mb som jeg sliter fælt med. Resten av PC`en er ikke noe å skryte av heller AMD athlon 2600+ 1,9Ghz 2 GB RAM men så langt henger jeg overraskende godt med når jeg spiller BF2. Blir nok å oppgradere hele skiten etterhvert men det blir ikke enda. Så hvis det er noen som har et godt og billig AGP kort til salgs så kjøper jeg gjerne. Off, feilpostering igjen. Jeg beklager, ser at denne skulle vært under kjøp og salg. Dere får flytte på den. Jeg har sett posten til Readhead om billige og brukbare AGP kort, og der var det mange bra tips. Tenkte allikevel det skulle være mulig å få tak i et brukt så jeg slipper å kjøpe nytt. Jeg har kjøpt meg et X1950 kort, så denne tråden kan stenges.
 10. Du har litt feil fokus her. Du har ett nytt fint skjermkort som du trenger fremover. Det du må kvitte deg med er det gamle utdaterte hovedkortet med AGP slot. Behold skjermkortet og kjøp deg nytt HK og CPU. Mulig du har helt rett, men ny CPU og nytt hovedkort drar gjerne med seg en ny strømforsyning og ny RAM også. Jeg har 2GB DDR SDRAM PC3200 som jeg ikke har lyst til å fornye, og CPU`en er en AMD athlon 1,9GHz muligens litt lite men.... Det hele koker ned til hva jeg skal ta meg råd til. Hvis jeg kunne finne et hovedkort som RAM`en passet i så slipper jeg kanskje unna med det du sier....... hmmmm.
 11. Ja det stemmer nok at 6600GT kortet mitt er et AGP kort . De andre bussene er nok PCI. Det er tilkoblet et lydkort i en av de. 7800GT kortet er dette http://prisguide.hardware.no/product.php?p...=specifications ...og det passer dårlig på mitt hovedkort. Vel vel det var 500,- rett ut av vinduet. Jeg kan jo prøve å få solgt begge kortene til en billig penge og prøve å få tak i et bedre AGP kort. Noen tips på gode AGP kort, som er bedre enn det jeg har?
 12. Det skulle liksom være den store dagen når jeg skulle smekke det nye (kjøpt brukt) skjermkortet Geforce 7800GT 256Mb inn i maskinen. Det skulle erstatte det gamle Geforce 6600GT 128Mb. Men til min store fortvilelse så passet det ikke. Det begynte sakte men sikkert å sige inn at jeg hadde kjøpt meg et PCI-ekspress eller ikke ekspress, det aner jeg ikke. Men det passet i hvert fall ikke i noen av ekspansjonssoklene. Jeg trodde jeg hadde forsikret meg om at hovedkortet tok PCI kort for når jeg åpnet EVEREST så står det under hovedkort spesifikasjoner 5 PCI og 1AGP. Men det står også "AGP enhet nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E" Dette forstår jeg ikke en skit av. Kan noen forklare meg dette? Nå har jeg i hvert fall to skjermkort som jeg må kvitte meg med.
 13. OK, så vet jeg det. Da kommer jeg til å kjøre med 7800 kortet. Det kommer vel til å merkes, håper jeg
 14. Her kommer antakeligvis et noob spørsmål. Jeg har et Geforce 6600GT 128Mb som jeg har planer om å bytte inn i et Geforce 7800 GT 256Mb. Bare det å bytte vil vel antakeligvis øke muligheten for at jeg kan kjøre BF2 på full innstilling. Prosessoren er en AMD Athlon 2600+ 1,9GHz. Men, kan jeg bruke begge disse to skjermkortene sammen, eller må kort som brukes sammen være helt like? Det er slot ledig til to skjermkort på hovedkortet.
×
×
 • Create New...