Jump to content
Battlefield.no

Klovnious

Serverdrifter
 • Content Count

  959
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Everything posted by Klovnious

 1. Har skiftet yrke etter yrkesskaden min, og er lærling i IKT-servicefaget
 2. Herregud for et år 2018 blir for gaming
 3. https://www.gamer.no/artikler/ville-gjenskape-red-dead-redemption-i-grand-theft-auto-v-fikk-beskjed-om-a-slutte/381986 RDR2 får visst en live action trailer snart. https://www.rdr2.com/news/red-dead-redemption-2-live-action-trailer/
 4. Klarte å knuse begge håndleddene mine et år imellom, e det mulig? Og nå har jeg noe lignende dette operert inn i begge håndleddene, bortsett fra det er noe knuste smådeler og litt sånn.
 5. Sniffer på AMD jeg også, vil ha nytt kabinett og da tenker jeg at jeg like godt kan bytte ut hovedkort, ny CPU og ny vannkjøler. Men jeg har jo en i7 4790K som er overklokket til 4.8ghz, så kanskje jeg bare skal bytte kabinett og kjøler. Hvor mye forskjell vil 8 cores med 16 cpu threads gi i gaming, ihht det jeg har nå? (Har nå 4 core, 8 threads) https://videocardz.com/65708/intel-preparing-core-i7-7740k-a-response-to-amd-ryzen-7-1800x
 6. Registrerte meg for lenge siden, men har ikke fått kode. Er vell over og ut for meg da
 7. Ikke noe fan av Trump, men så mye han er blitt snakket ned så kan vell ting egentlig bare bli bedre. (Liker jeg og si da, han kommer garantert til å trakke en annen verdenstopp på tærene også blir atomkrig WOOOOOOOOOOOOOOOOOO)
 8. Intel har ikke vært særlig nyskapende med prosessorer de siste årene, så kanskje du vil vurdere AMD prosessor når den kommer ut? Ryktes om at de kommer om en måned eller to.
 9. Er skikkelig ekkelt å se på andre folk som er like dårlig som meg i videospill :S
 10. Klovnious

  Ny mobil

  http://itavisen.no/2016/11/25/test-google-pixel-xl-er-den-beste-android-mobilen-for-en-ytelse-og-et-batteri/ ITavisen er ganske fornøyd med Pixel da, men telefonen må importeres ser det ut som.
 11. Klovnious

  Arma 3: EDICT

  Hardcore first person view. Ser ganske gøyt ut
 12. Første episode ute! Syns det er kjekt å se de igjen, men syns ikke første episode var så bra... Begynte bra, men ble litt meh. Plukker seg vell opp. Syns ikke den nye "stig" var noe heller.
 13. Klovnious

  Ny mobil

  Nexus 6P syns jeg er fantastisk. Hørte Google skal komme med sin egen nå snart, den tror jeg blir sykt bra! http://www.tek.no/artikler/her-er-den-googles-nye-pixel-telefon/358886
 14. Så... leier man en server har man egentlig null kontroll. Annet enn å velge hvilke maps, gamemodus og noen få regler? HAH
 15. Jeg har faktisk fått et vanlig FTW kort, bare at det ikke er overklokket. Eller, esken er helt vanlig med et DT klistremerke på. Klarte og OC kortet til 2000mHz, men holder det på vanlig FTW clock enn så lenge.
 16. Jeg må omskoleres, og er veldig limitert hva jeg kan drive på med mtp ukomplett utdanning. eSport er noe jeg har fulgt veldig tett (CS:GO) de siste 2,5 årene og hadde vært kult å jobbe med det nå som det vokser i Norge :))
 17. BTW, noen her inne som vet om det er mulig å få seg jobb innenfor e-Sport i Norge?
×
×
 • Create New...