Jump to content
Battlefield.no

Klovnious

Serverdrifter
 • Content Count

  959
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Klovnious last won the day on March 18 2017

Klovnious had the most liked content!

Community Reputation

182 Excellent

About Klovnious

 • Rank
  Defenseless Incompitent Condescending Killer Squad
 • Birthday 09/11/1993

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

5,754 profile views
 1. Har skiftet yrke etter yrkesskaden min, og er lærling i IKT-servicefaget
 2. Herregud for et år 2018 blir for gaming
 3. https://www.gamer.no/artikler/ville-gjenskape-red-dead-redemption-i-grand-theft-auto-v-fikk-beskjed-om-a-slutte/381986 RDR2 får visst en live action trailer snart. https://www.rdr2.com/news/red-dead-redemption-2-live-action-trailer/
 4. Klarte å knuse begge håndleddene mine et år imellom, e det mulig? Og nå har jeg noe lignende dette operert inn i begge håndleddene, bortsett fra det er noe knuste smådeler og litt sånn.
 5. Sniffer på AMD jeg også, vil ha nytt kabinett og da tenker jeg at jeg like godt kan bytte ut hovedkort, ny CPU og ny vannkjøler. Men jeg har jo en i7 4790K som er overklokket til 4.8ghz, så kanskje jeg bare skal bytte kabinett og kjøler. Hvor mye forskjell vil 8 cores med 16 cpu threads gi i gaming, ihht det jeg har nå? (Har nå 4 core, 8 threads) https://videocardz.com/65708/intel-preparing-core-i7-7740k-a-response-to-amd-ryzen-7-1800x
 6. Registrerte meg for lenge siden, men har ikke fått kode. Er vell over og ut for meg da
 7. Ikke noe fan av Trump, men så mye han er blitt snakket ned så kan vell ting egentlig bare bli bedre. (Liker jeg og si da, han kommer garantert til å trakke en annen verdenstopp på tærene også blir atomkrig WOOOOOOOOOOOOOOOOOO)
 8. Intel har ikke vært særlig nyskapende med prosessorer de siste årene, så kanskje du vil vurdere AMD prosessor når den kommer ut? Ryktes om at de kommer om en måned eller to.
 9. Er skikkelig ekkelt å se på andre folk som er like dårlig som meg i videospill :S
×
×
 • Create New...