Jump to content
Battlefield.no

TRIIDENT

Medlem
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

TRIIDENT last won the day on February 15 2017

TRIIDENT had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About TRIIDENT

 • Rank
  Menig
 • Birthday September 16

Contact Methods

 • Origin
  -VF-TRIIDENT

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Finnmark

Recent Profile Visitors

683 profile views
 1. Ser ut som serveren er nede igjen.. EDIT: Fant den tilslutt, men måtte refreshe et parr gang for at den kom fram.
 2. Heisann! Admin, serveren gikk offline inatt, noe du får gjort så den kommer seg online igjen?
 3. TRIIDENT

  Vanilla neste wipe

  EDIT: Jeg svarte at jeg ønsker x2 farming men en tanke kan vel være at man holder det litt vanilla. Men om du kjører vanlilla, blir det noen andre mods? Eller tar du bare bort x2 farming?
 4. TRIIDENT

  Vanilla neste wipe

  Større map trur jeg ikke er veien å gå, det er ca ingen som spiller og lager man større mat så finner man enda sjeldnere folk. Ser også at det bare er personer med ca maks 50 timer i spillet som klager på map størrelse da det virker som de ikke helt skjønner poenget med Rust. Ikke for å virke for tøff, men er meningen kun å bygge og ikke avfyre en eneste kule så må man heller bytte spill til feks Sims eller finne en server hvor Roleplay og slikt er hovedfokus. Hadde det vært 50-100 personer på så kanskje hadde 2000 størrelse blitt for lite men det virker ikke som man trenger være redd for på denne serveren enda. Det meste som har vært på samtidig er vel ca 30stk og det var ikke ofte man traff på noen å kampe med. Det er synd at det bare kommer folk innom serveren som akkurat har kjøpt spillet da de som oftest bare holder seg inne i basen og ikke er ute etter PvP. Så når de endelig er ute så går de bare rundt med tull gear fordi de er redd for å miste det bra utstyret. Selv på en x2 server som denne så er folk livredd for å miste bra gear.
 5. Ser også at etter restarten du nylig gjorde så forsvant ALLE mods også, 100% vanilla nu.
 6. Tok en airdrop idag og fant en M92 der. Det er jo en av de våpen som går under "military grade".
 7. Kan du også se litt på airdrops? Den har en tendens til veldig ofte å lande i dypt vann så den forsvinner / umulig å finne. Vet ikke om det er noe å justere for å endre dette, men vist mulig så trur jeg veldig mange blir fornøyde.
 8. Supert, skulle akkurat til å skrive at det ble litt voldsomt når dmg ble satt opp 33%. Men er enig i at både hp og dmg må justeres opp iht normal verdier så man ikke klarer ta det ned så lett om man er 2+ crew. Hvor mye er de enkelte justert opp nu fra normal verdi? Også ser jeg at du har endret heli loot, det er bra. Da får folk litt flere grunner til å prøve seg på heli da man ikke kan få M92, LR300 og M249 i airdrops og sånt.
 9. Gleder meg til å starte på en fersk whipe samt redusert størrelse på map, håper det blir litt mere action nu samt lettere å finne folk
 10. Eer det vanlig loot i heli? Tok ned 3 heli på rad igår men fikk ingen våpen bare ammo og explosiver. mener at heli er eneste plass man finner M92, M249 og LR300 etter siste update.
×
×
 • Create New...