Jump to content
Battlefield.no

R3b0rn

Supermedlem
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by R3b0rn

 1. biprodukt av varme fine dager

 2. R3b0rn

  Game of Thrones

  ENDELIG NY EPISODE UTE!
 3. Rockstar begge deler da
 4. Ligner litt på gta med western tema spør du meg. Kan nok være artig for den rette.
 5. Jeg spiller! startet sesongen med litt under middels gold og snuser nå på platinum med en rating på 2496. Aldri spilt comp i OW før så dette er gøy, går bare oppover i rating for min del hehe. Trenger folk og spille med. Reborn#21297
 6. De aller fleste her har vell meldt seg opp på battlefield insider. meldte meg på der første dagen det var mulig, fortsatt ikke fått noe key.
 7. R3b0rn

  Game of Thrones

  Var en grei all-around episode faktisk. Ingen ting som var dårlig. Må si at Arya scenen overasket meg da.
 8. Venter på aftermarket blir nok en del billigere.
 9. 1080 skal vistnok være bedre enn 2stk 980 i SLI. Vurderer og kjøpe 1080 for skattepenger, 760 begynner og bli gammelt.
 10. Skulle gjerne sett en hel film av den der, med bedre acting ofc, men ja. Litt kult. Foreløpig er det kun en short film. Dem har en kampanje gående på Indigogo for og få penger nok til og kunne finansiere en film. Målet dems var 200k usd på en måned for og starte med logistikk for filmen, tror dem dro inn over 1.2m usd.
 11. Synes det er rart ingen har nevnt Code 8. Ser jo helt fantastisk ut!
 12. R3b0rn

  Top Gear!

  TopGear blir vell lagt ned med mindre han får komme tilbake. Hammond og May har jo sakt at de ikke gidder og være med hvis ikke han er der.
 13. Bare sørg for at de blir sendt ut i god tid før TG! (som starter 1. April) Vet det er noen som har bestilt for og bruke på TG.
 14. R3b0rn

  Grimm

  Grimm er awesome! har selv fulgt med fra starten
 15. Lag 1 vant vell med 214 tickets hvis jeg ikke husker helt feil
 16. Map: Zavod. Lag 1 starter som US Commander knutlb Alpha Squad - Hardware TB-Iceman (SL) m1cr0play Zalto66 Mr_Oppedal TheStho11 Bravo Squad - Air Nirexx (SL) OlaaNordmann joakim2006 FFAa-WrathchilD Grega216bf4 Charlie Squad Mislykket (SL) Incken Sinnamulti Randomizor schrauben06 Delta Squad MaskotFeffe (SL) Kampsauen Skanseng Prixxmyo Cryptic Echo Squad BadArnt (SL) senpai_norixxon ESC-Senator Smeden Foxtrot Squad Ivar5576 (SL) Sigralix Eosthegamer Lervik Golf Squad Bjarte00 (SL) veben123 Peryton T3rixer Commander og SquadLeaders bør avtale tid for å samlast for å legge taktikk i forkant av bigwar og sjekke at whisper fungerer. Sjekke denne tråden for info
 17. Map: Zavod. Lag 2 starter som RU Commander PirateR9baii Alpha Squad - Hardware FlyLover (SL) Kehell ThePitchHardware Keeperdani74 Plaindog Bravo Squad - Air TheBigReaper (SL) RonkenSkunk Liimax bFe90 TikTak Charlie Squad Noobicake (SL) HeadSpin SilentSpy daniellange Salvation Delta Squad Steelnex (SL) Reborn Broseph Glost Rocky Echo Squad Gambler (SL) Fiskervenn Superpuppen TB-topguN Foxtrot Squad Loffen02 (SL) Tykriset Lasan440 Crispywafers Golf Squad Feil2 (SL) daeplespiser BearAnderson MelonYoghurt Commander og SquadLeaders bør avtale tid for å samlast for å legge taktikk i forkant av bigwar og sjekke at whisper fungerer. Sjekke denne tråden for info
 18. Du skal ikke velge plass selv, Stho skal gjøre det
 19. Jeg og Helene er med BF.NO rekke på TG!
 20. 4gb ram i seg selv er ikke akkurat så veldig mye. Prøvd og blåse ren pc'n?
 21. Blir ikke satt opp noen ny BigWar før vi har fått påmeldingsystemet i orden. Kommer mer informasjon så fort dette er fikset. Med det sagt, kan jeg meddele at vi har bestemt oss for og kjøre et vanilla map så folk uten dlc/premium skal få sjansen til og være med.
 22. Heisann! Er det folk her som spiller Firefall? Jeg vet om Cri, Nicander, Bshagen, Peryt, Lugerity, MissHelx og meg selv. Har laget en "Battlefield.no" army der, så hvis du har lyst. Send meg en PM så fikser jeg med Army Invite
 23. R3b0rn

  Evolve

  6I02Z-66LBX-G3JVW tokk nr 3 ifra bunn av
 24. Blir nok en BigWar like etter at sommeren er over og folk faller tilbake til gamle gaming vaner igjen skal du se
×
×
 • Create New...