Jump to content
Battlefield.no

barezell

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  10,573
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

barezell last won the day on September 4 2016

barezell had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

About barezell

 • Rank
  Sol Kongen
 • Birthday 08/15/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.pimpers.tk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kongsberg
 • Interests
  datakrig

Recent Profile Visitors

2,223 profile views
 1. Er så skeptisk, men er så lett å bli gira på nytt BF. Rart med det.
 2. Veldig sant, skal man ha community nå så gjelder det vel å få alle inn på en og samme disc og lage et ålreit opp setup der. Hei forresten. Snakkes om 5 år.
 3. Har møtt 1 cheater på 55 timer? (+20 timer beta). Vil absolutt ikke kalle det umulig å spille. Det slår meg heller at du ikke tåler å tape, og kanskje du som alt for mange andre ikke skjønner hvordan enkelte kan få til spillet så mye bedre enn deg og da antar du at de MÅ cheate ettersom du selv ikke klarer å gjenskape det de gjør. edit: husk også at Fair Fight bannene er global beskjed. om det kommer en eller flere bans når du spiller så er ikke nødvendigvis disse spillerne på din server.
 4. Såvidt jeg vet så har det ikke vært noe feil på DT så det går nok veldig bra! EVGA sa det var feil på få kort, men de ville nok ikke innrømme hvor mange det egentlig var. Vanvittig mange på forumet deres som hadde problemer, men uten å vite hvor mange som er solgt totalt så er jo alt relativt selvsagt Håper du blir like fornøyd som jeg er med mitt FTW (som endelig virker :D)
 5. leste på random forum at det var fiksa og at 100% var 100% nå. vet ikke om det stemmer eller hvordan man sjekker om det stemmer
 6. Enig, til tross for jeg bare har spilt 4 kart i trial:D men Avean du har omfgpro utstyr om jeg husker rett. Kjører du på DX12? if so merker du mye fps drops og lag? Jeg synes trial yter en del dårligere enn Beta, men jeg har spilt med DX12 nå og det gjorde jeg ikke i Beta. Jeg har 1080 og ligger på alt fra 50-100 fps med alt maxet.
 7. ja, det var det. men den forsvandt som sagt hver gang jeg døde. så måtte jeg ned med console og aktivere det på nytt. noen andre som har trial som kan sjekke om det skjer hos de også?
 8. Klages det et annet sted? En kommentar her som sier merkelig ellers ikke noe som ligner negativitet Jeg har ikke ts3, har kun brukt ts1 way back in the day. Såvidt vært innom ts2 og ts3 men har aldri likt de. Er vel mest en vanesak, det spørs veldig hva venner,clan og evt community har brukt. For min del har det vært ventrilo, mumble og nå discord. Heldigvis kan man ha flere installert så det er jo problem akkurat.
 9. Hvorfor er ikke Discord bra for communities? Er det begrensninger?
 10. Er det no FPS teller i origin? mener det sto fps i bf1 beta, men var kanskje auto på inne i spillet? Prøvde render.drawfps 1 eller hva komandoen var igjen men fikk kun opp fps frem til jeg døde så forsvant det igjen kanskje den fusker?
 11. Sweet, ettersom jeg synes beta var knall så lover det jo bra edit: Jeg digga.
 12. Hei! OBS OBS ang 1080 FTW, gjelder hybrid og vanlig. Ville heller vurdert en classified om du ønsker EVGA. Ellers går vel MSI Gaming X og Asus Strix for å være solide. http://forums.evga.com/GTX-1080-FTW-Black-screen-fans-spin-up-to-100-m2530081.aspx TLDR: Relativt mange FTW kort får helt random blackscreen og viftene løper løpsk. EVGA har bekreftet feil på kortene og kort laget etter 30. sep skal være feilfri, men sjansen er stor for at nettbutikker har gamle kort med feilen på lager. EVGA har ikke kjørt noe tilbakekalling men har gitt utrolig god service ved RMA til kunder. Jeg har selv byttet 2 kort.
 13. Jeg kjøpe early enlister for å kunne spille fra 18. Premium finner man sikkert på keysites billigere etter release. Jeg gleder meg stort til release. Sinai er ikke helt min type kart men har fortsatt spilt beta i typ 20 timer. Synes bare spillet blir bedre og bedre
 14. Synes det er gøy jeg ass! Litt surrete at fly starter i lufta, men skjønner forsåvidt at de ønsker fjerne 5 stk som står i kø på hver sin flyplass hele runda. Synes de forskjellige kitsa blir vesentlig bedre etterhvert som man låser opp ting også.
×
×
 • Create New...