Jump to content
Battlefield.no

Gen

Supermedlem
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Gen

 • Rank
  Menig
 • Birthday 10/21/1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. er admin ja, config.cfg er ikke skrivebeskyttet. jeg prøvde å skrivebeskyttet den, men som du ser lenger opp her så fikk jeg etterhvert opp "issue with computer blocking vac system" når jeg skulle inn på servere.
 2. Jeg skriver "exec autoexec.cfg" i config.cfg. Men det forsvinner fra config.cfg med engang jeg starter spillet.
 3. cfg filer i cfg mappen min: 1. 360controller.cfg 2. ai.cfg 3.autoexec.cfg 4.config.cfg 5.game.cfg 6.skill1.cfg alle .cfg filer har vært der hele tiden, bortsett ifra autoexec som jeg har laget selv. Har prøvd å laget en ny autoexec, men samme problem med selve config.cfg. har prøvd å slettet config.cfg før jeg startet spillet, men det jeg skriver inn i den nye config.cfg fila blir borte så snart jeg har startet spillet.
 4. Nytt problem. når jeg skriver inn : exec autoexec.cfg i config.cfg så lagres det ikke.. hver gang etter jeg har startet spillet å lukker det, så er det jeg skrev i config.cfg borte. prøvde å skrivebeskytte filen, det funket en stund. Men så fikk jeg plutselig opp dette da jeg skulle inn på servere: "issue with computer blocking vac system" dette forsvant så snart jeg fjernet skrivebeskyttelsen.
 5. Hei. Hvordan får jeg den til å fungere? Det som jeg har gjort til nå: -opprettet autoexec.cfg filen -skrevet inn exec autoexec.cfg nederst i config.cfg Jeg har skrivebeskyttet config.cfg filen min da det jeg skrev der forsvant hver gang jeg startet spillet. visst jeg prøver å kjøre autoexec filen min med kommandoen "exec autoexec.cfg" i console så skjer det ingenting.. håper noen kan hjelpe meg litt med dette
 6. Hei! dette skjedde ikke på deres servere, men legger opp demo her alikevel. dette skjedde på lucky gaming sin server nå netopp. her er demo visst dere vil slippe å bli plaget med han. -Gen- cheat.zip
×
×
 • Create New...