Jump to content
Battlefield.no

GoosE

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  4,274
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

GoosE last won the day on January 6 2012

GoosE had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About GoosE

 • Rank
  Brillefint
 • Birthday 04/22/1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bærum

Recent Profile Visitors

1,316 profile views
 1. GoosE

  Battlefield 1

  BF4 var dårlige greier det også ja. Jeg syntes det er rart at du føler at du kan bevege deg så fritt. Det føles ikke tilfeldig hvor du kan løpe, og løpe det gjør du mye av. Mekanikken og følelsen av fly/hest/tanks føles helt som battlefront, og er merkelig å styre. Battlefield 3, er i mine øyne et av de første spillene etter bf1942 som faktisk hadde noe nytt å tilby. Dette er bare samme suppa rørt sammen i en ny forpakning.
 2. GoosE

  Battlefield 1

  May the force be with you! Nei detta var noe skikkelig skrot. Er 100% sikker på at dette kommer til å floppe. Dette er TRO KOPI av skrotspillet Starwars Battlefront. Dermed har de altså klart å lage et spill som de vet flopper like hardt for Starwars gjorde. Skuffa? Ja definitivt.
 3. GoosE

  PS1 spill

  Nei, selve spillet til ps1 ikke en emulator til pc
 4. Hei! Jeg har lett over store deler av internettet, men finner ikke noen som selger FIFA 98 til ps1 Noen som vet hvor man kan få tak i slikt? Jeg har et veddemål jeg må vinne, og det skal altså utføres i Fifa 98 Takknemlig for all hjelp!
 5. Prøvd og refundert. Ble ikke Battlefield denne gangen heller
 6. Hvis jeg var i den fasen i livet hvor jeg skulle bestemme utdannelse hadde jeg sikkert lurt på: Hva slags jobb fikk du etter dette? Hva måtte du ta av kurs, skole i tillegg til utdannelsen, og hva er potensielle fallgruver? Vi vet jo at piloter uten erfaring generelt sliter med å få seg relevant arbeid (i hvertfall i Norge).
 7. Veldig gira på en beta key! Selv om open beta er rett rundt hjørnet er jeg villig til å kompensere for en key!
 8. Jeg så ikke denne tråden før nå. Skjønte fort at ettersom siste aktivitet var 26 April, og at den var kommet opp igjen her i dag betød at jeg mest sannsynlig ville se at dette gikk på trynet, for et klimaks!. Oh lord dette var vakkert btw Zellus: 2004 ringte de vil ha tilbake pyramidespillet sitt.
 9. Gikk ned 20k dps pga ias nerf, men act3 inf ble bare lettere mtp nerfen av vanskelighetsgraden. Elitepacks kan nå kites normalt, og jeg har en mye mer behagelig opplevelse der nå. Selv om farming begynner å bli ganske kjedelig Merker det blir midre og mindre spilling av D3 og mer og mer WoT igjen
 10. Var vel ikke noe endgame før heller nei, men det var ihvertfall basert på public spilling. Jeg kan ikke huske at jeg gikk lei på samme måten som nå. Mulig jeg er blitt for gammel @Drozo, jeg var vel en av de som hjalp til å gjøre det surt for deg
×
×
 • Create New...