Jump to content
Battlefield.no

ThomasJr

Medlem
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About ThomasJr

 • Rank
  Menig
 1. Høres bra ut, greit og kutte ned på helis osv.. Men dmr og følgende må vel få bli? Men problemet er vel at ingen kommer til og spille.. Battlefield er på tørketid nå
 2. Du sier noe der, utrolig kjedelig.
 3. Vi er vel forsåvidt på dagen og natten. Men dere er vell kongene av døgnrytmen? Spesielt hawk og joachim
 4. Må bare si at vi har penetrert dere enda hardere igjen! Campen deres var ikke den beste vil jeg si, og de dumme 4 hjulingene dere har gjemt rundt om på mappet.. huffa mei. Men uansett, takk for alt gearet! Litt gear fra siste raide 6 dmr 3 g36k 3 l85 holo 3sv camor 5 m249 saw 10 mk48 mod 0 3 fn fal og masse annet stuff.. Liten film fra litt av raide Lite gruppe bilde fra folka som raida Mvh. Number1 /// Eject (nytt navn)
 5. He-he slapp av, den spydigheten er ikke in-game
 6. God kveld mine venner. Da vil jeg bare glede dere med og si at vi Number1 er tilbake og sterkere en noen gang, men det vi ser er at det er nesten ingen som spiller lengre? Så derfor lurer vi på om noen av dere noobs vil komme tilbake så vi har noe mer og skyte på en kun hawkhill og den noob gjengen der. Vi har allerede penedrert de for alt gearet og bilene iløpet av 2 dager. Så hadde vært koselig og møtt noen nye eller gammle spillere igjen! Mvh Hele Number1 (7 spillere) Lykke til, og så vil jeg bare si at vi har gjemt ett telt på mappet med 1 dmr, coyote , ghillie og noe mat. Så første mann til mølla! Er faktisk ganske mange biler på mappet pr.dags dato også, så er litt mer morro. Samt med heli Slenger på ett lite bilde fra idag.
×
×
 • Create New...