Jump to content
Battlefield.no

Ugle

Supermedlem
 • Content Count

  1,711
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ugle

 • Rank
  Løytnant
 • Birthday 07/05/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen, Norway
 1. lolololoolool hvertfall sånne som har statistikk som deg.
 2. Lurer på om dette blir vanlig i framtiden. At alle platformer samles. Personlig vil jeg ikke det, men tror ikke jeg hadde hatt noe problem med å ta på meg oppgaven mot PC spillere fra min PS3.
 3. Alltid like gøy å være litt for kjap på knappene
 4. Nei, jeg holder meg til BFBC2 framover. That's it.
 5. Destruction 2.0? Den tok hvertfall mange på Haiti. så herlig politisk ukorrekt :D
 6. Hva er da hel og halvautomatisk? Halv = Du kan skyte, ett og ett skudd til magasinet er tomt, uten noe boltaction og liknende i mellom. Som f.eks på Type 88 sniper, og din vanlige pistol. Hel = Du holder inne avtrekker, og våpenet vil skyte til du slipper igjen eller magasinet går tomt. Burst = Som halv, bare at flere enn 1 skudd kommer ut, som på AN94(2skudd), og M16A2(3skudd)
 7. Kan ta ut mye mer enn tanks med C4 og en Quadbike Men godt å se at nordmenn lager filmer. Altfor få som gjør det.
 8. USAS12 er helt rått når man rusher som recon. G3 fungerer også, men kun hvis du skal være super sneaky sneaky. USAS12 med slugs griser alt i både SC og HC EDIT: Var mange som glemte å skrive "no homo" på kommenteringen av stemmen. Tihi! Men for all del, godt at folk som har avslappende stemme der ute lager "commentaries". Er for mange på Machinima osv som høres ut som rotter som skriker. Men så legger jo de ut hva som helst så lenge det er masse drap, og underholding. Utenom Ken Burton show hos dem da. Fyren stinker i spilling, og stemmen hans er meget irriterende. Og det at han er supah-gay for MW2, og ikke klarer å spille BFBC2, gjør at han framstiller spillet som svært vanskelig, kjedelig og at det tar for ever å ranke opp. Han klarte til å med å prestere å si at det er umulig å ranke opp i spillet. Fyren har faktisk ikke kommet til rank 1 forrige gang jeg så noe fra han. Nei huff. Lager du flere eller? Hadde vært artig med en lang en. (That's what she said)
 9. Med MG3 prøvde jeg, og feilet big time. Våpenet er latterlig i spillet. Her snakker vi om våpenet som har lyden fienden hater mest etter Barrett 50.cal. Det er en skremmende lyd. Man vet at man ikke skal kødde med den. Prøvde den i spillet, og tok ett liv. Så kom neste mann mot meg, og i teorien er han sjanseløs! Jeg fyrer av mitt syke beist, and what do you know, hitmarker her, hitmarker der, og det ender med at begge dør, der jeg blir KNIVET i fjeset, og han dør av skuddene mine! HAHAHAHAHA! WHAT THE FUCK!?
 10. Er Mortar dumt? Faen nå må folk gi seg altså. Det er Battlefield! En slagmark! Man har våpen som er mer kraftigere enn andre, og hvilke recon/sniper har ikke en kikkert så han kan finne ut hvor det er stor fiendtlig aktivitet, for så å gi den beskjeden til arteilleriet? Det er en moderne slagmark, get over it.
 11. Ingen som har noen erfaringer fra PS3? Har fått noen tilbakemeldinger, og de er way mer posetive enn hva jeg ser fra enkelte PC-gamere her inne.
 12. Noen som spiller? Er også på diskusjon.no/spillverket.no som TheKopKing89, og ser mange der som spiller.
×
×
 • Create New...