Jump to content
Battlefield.no

TB-GORGONPLEX

Supermedlem
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TB-GORGONPLEX last won the day on October 4 2013

TB-GORGONPLEX had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About TB-GORGONPLEX

 • Rank
  Killingmachine

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Grunnet opptak av ett par millioner ++ i lån for kjøp av ny leilighet, så trenger jeg å ta en liten vårrengjøring for å få litt frie midler Vil derfor selge noe av det jeg har investert i SC per nå. Det er en Digital Colonel (LTI) med en standard Hornet. I tillegg til dette har jeg en upgrade til Horneten (Ghost-versjon), Super Hornet (LTI) og en Retaliator (LTI). Noen som er interesserte?
 2. Vil selge noe av det jeg har investert i SC per nå. Det er en Digital Colonel (LTI) med en standard Hornet. I tillegg til dette har jeg en upgrade til Horneten (Ghost-versjon), Super Hornet (LTI) og en Retaliator (LTI). Noen som er interesserte?
 3. Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
 4. "Takk Plantronics, jeg vil gjerne ha RIG"
 5. TB-GORGONPLEX

  Bigwar #5

  Dårlig tidspunkt ja! Flytte denne til en dag jeg ikke jobber? ))
 6. Synes egentlig at det ikke er noe å utsette på gjennomføringen, da jeg føler at ting gikk som de skulle. Det nærmeste jeg kan komme av "kritikk" er valg av kart. Etter min mening er Hainan Resort et veldig "kjedelig" map å spille på (og kanskje holde en stream rundt?). Relativt korte avstander mellom flaggene i sentrum og med et utrolig teit spawn-system på C-flagget. Blir fort mye pang-dø, noe som kanskje ikke helt gir den store underholdsningsverdien? Når det er sagt, så håper jeg at Operation Locker kommer som neste kart - for der er det i det minste halvveis balansert clusterfuck edit: Hvordan blir kart egentlig valgt ut? Er det noe Sofa og Herminator bestemmer, eller er den poll jeg ikke har fått med meg?
 7. En liten fugl har akkurat hvisket meg i øret at lag 1 er det egentlige laget som får bank i kveld
 8. Har etter noen omrokkeringer blitt stående med en Super Hornet, Hornet Ghost og en Retaliator. Her skal andre spillere døø
 9. Min spådom: Lag 1 kommer til å overkjøre lag 2 som intet lag 1 har overkjørt lag 2 noen gang tidligere. Dette blir så lette saker at det bare er å innta godstolen med ost og kjeks mens man ser på at lag 2 blir slaktet som juleribba før jul. Lag 1 vinner med over 1000 tickets og lag 2 vil fra første sekund være preget av motløsthet og forvirring. Om lag 2 er heldig har de enkelte som kan nærme seg en poengsum rundt 5000 poeng totalt sett for begge runder, mens man for lag 1 kan legge på en null til. GG
 10. Er det nødvendig å møte en time før start? Sist gang var det særdeles mye dautid før det skjedde noe av betydning (men jeg stiller opp uansett altså )
 11. Battlefield.no Bigwar førskommende tirsdag, vi gleder oss !
×
×
 • Create New...