Jump to content
Battlefield.no

FF4444

Medlem
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About FF4444

 • Rank
  Menig
 1. FF4444

  Administrator

  Derfor jeg satte et (?) bak setningen Jeg har mine grunner til å få fjernet det passordet, så dere får slutte å gruble på det og heller hjelpe meg om det er mulig. Jeg røper såpass at det er 100% lovlig det jeg gjør. Dere trenger vel ikke en grunn til det heller, om jeg velger å holde det for meg selv, kan det vel bare gjøre det da. Dere Må ikke ha en forklaring på det.
 2. FF4444

  Administrator

  Hvorfor skulle det vært ulovlig når jeg selv betalte for den selv? Jeg gikk på elkjøp og betalte 6000, ikke vanskeligere en det. Jeg går ikke på VGs, jeg går på ungdomsskolen, så jeg får ikke egen skole pc engang. (?)
 3. FF4444

  Administrator

  Det er min pc Selvsagt er det din PC du har jo "fått" den av skolen til SKOLEBRUK Nei det er min pc. Betalte for den selv.
 4. FF4444

  Administrator

  Seems legit.. Det er jo et kjent faktum at søvngjengere ofte har adminrettigheter, men så glemmer de passordet når de er våkne. Og det hadde jo ikke vært så ille hadde det ikke vært for at søvngjengerFF4444 alltid glemmer å slette loggen etter porrsurfinga, og våkenFF4444 er en vennlig sjel og vil hjelpe søvngjenger4444 slik at ikke han blir ferska. Men siden de ikke møtes, så må våkenFF4444 ty til drastiske og uetiske måter for å få tilgang på loggen slik at søvngjengerFF4444 ikke skal få hårete never. Hahaha, Jeg har faktisk tilgang til å slette loggen uten passordet, kan like godt bare kjøre c-cleaner også.
 5. FF4444

  Administrator

  Det er min pc Hvis det er din PC, hvorfor har du ikke administratorpassord eller administratorbruker? Jeg prøver bare å forstå situasjonen Kan du ikke bare lese førsteposten?
 6. FF4444

  Administrator

  Han som tipset meg sa at jeg kunne bruke programmet til å bare finne ut passordet, uten å måtte restarte/skifte eller gjøre min egen bruker til administrator.
 7. FF4444

  Administrator

  Jeg har prøvd meg på keylogger, men keyloggeren vil ikke hente opp keystrokene fra passordet på administrator brukeren når den enten skal bytte bruker, eller når den blir skrevet inn i passordbeskytelsen for å laste ned program.
 8. FF4444

  Administrator

  Jeg vil ikke kontakte Microsoft support og styre med noe sånt, hadde vært mye lettere å bare få et enkelt svar Og jeg har dog en god grunn for å få fjernet det passordet.
 9. Heisann! Jeg har fått tips om et program som heter Ultimate CD Boot. Målet mitt er å finne ut administrator passordet på laptopen, uten å skifte/restarte passordet eller gjøre den brukeren jeg er på nå administrator. Om noen her har brukt Ultimate CD Boot så er det bare å sende en melding eller skrive en post her, hvordan jeg laster det ned, og hvordan jeg bruker det til å finne ut passordet. Om du vet hvordan jeg kan finne ut administrator passordet på andre måter, så gi gjerne en forklaring på det og. Send gjerne med skype konto så jeg kan legge deg til. Om du vil ha forklaring på hvorfor jeg trenger det passordet, så vil jeg si det på skype.
×
×
 • Create New...