Jump to content
Battlefield.no

Raventhorn

Medlem
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Raventhorn

 1. Raventhorn

  Whitelist poll

  Hmm, mulig jeg tar feil da. Men det var slik før hvertfall. Kan være jeg drar litt for mye konklusjoner ut ifra gammel info. Har nemlig ikke sjekket selv i det siste. Hørte bare det var "hover over info" når jeg spurte noen. Mvh.
 2. Raventhorn

  Whitelist poll

  Lurer på en ting; er det noe spessiell grunn til at det er "hover over info" på serveren? Ingenting er så teit som en som tilfeldigvis drar musen over busken du gjemmer deg i, i chillie suit og vips så står navnet ditt på skjermen. Eller du prøver å gjemme ett kjøretøy forgjeves... + at det har jo ikke så mye å gjøre i en "sim" heller. mvh.
 3. Raventhorn

  Whitelist poll

  Jeg tror whitelisting er en veldig god idee. Hvertfall på en slik server som dere har, mulig vi mister noen spillere fra andre land som ikke orker å gå gjennom noe prosess. Men er det noen som har tanker om hvordan whitelisting skal fungere i praksis? Mvh.
 4. Jepp, stemmer det. Har sett det før og. Kanskje det var det som skjedde nå og? Var igår kveld rundt kl 22 mener jeg, spillte til rundt 00. Håpet på at heli var resatt. Har kjørt "search grid" i mange uker etter det Mvh.
 5. Hei. Først og fremst vill jeg takke for at dere har skrudd klokken på Norway 3 (mulig det er gjort på de andre og) -5 timer hjelper mye. Dette vill gi oss mulighet til å spille litt på kvelden men alikevel få mørke utpå natten om man ønsker det. Når jeg logget på Norway 3 så jeg at alle telt og kjøretøy var borte, det er forsåvidt greit, (var litt lei av å ha alt) Men finner ikke igjen noen kjøretøy nå, sjekket MANGE spawn sammen med noen kompiser og ingen kjøretøy noen steder, litt rart om en server med så lite aktivitet har hatt folk som har samlet alle kjøretøy på så kort tid. Så ble litt mistenksom her. Er kjøretøy gone fra server, eller bør jeg bare lete mer (ikke så mange flere spawns å sjekke nå da) Finner ikke noe info om feil på kjøretøy i devheaven heller. Mvh.
 6. Scriptere kan lett være 12 år, i denne modden har jeg fått med meg at hacking og scripting er lett. Har ikke søkt så mye på det for jeg blir kvalm av hele greien. Men folk exploiter jo selv om de ikke er hackers. Som jeg skrev i en annen post. Meg og en kompis skulle ned på factory, jeg ligger som sniper i skogen og dekker han, vi spiller veldig taktisk. Jeg ser en kar som ser ut som han jakter på min kompis, jeg sender en kule i foten og min kompis prøver å prate med han (høre om han er venn eller fiende). Vi har egentlig ganske god kontroll på saken, helt til han logger av (gjemte seg bak en vekk først) så kjører han bare full bandage på en annen server, spiser kjøtt osv. går rundt oss og prøver å skyte oss bakfra, vi kom oss unna, men blir uansett kvalm av hele oppførselen. Dette er som sagt en alpha mod, mye bugs, hackers, exploiters vill det jo være. Men når over 1 million gidder å spille ett spill med så mye flaws sier det litt om potensiale til DayZ. Gleder meg veldig til stand-alone. Har selv 4 atv`er, 2 biler 1 bus og 1 crosser, uendelig antall telt med alt man kan tenke seg, så føler ikke som jeg "surviver" mer egentlig. Men slikt skal jo fikses i stand alone, de skal få tilbake jobben med å survive. (håper jeg) Jeg leste lengre oppe at en nevnte at det var mange sandbags osv. Det har seg slik at mye i Dayz duplikeres for tiden. Dvs. hvis du raider en annen camp, tar det du vill ha uten å save telt kommer de items tilbake etter server restart, du vill også ha items du stjal. Noen ganger når jeg setter opp telt, (satt opp 4 stk på rad i skogen) Når jeg kom inn etter server restart sto det 6 stk, 2 var duplikert oppå hverandre. Slikt skjer med mye forskjellig for tiden. Får håpe de får orden på det. Saken er at selv om du ser mye barbwire og sandbags trenger det ikke være scripters (men kan jo være). Mvh.
 7. Ja, helt sant.... Vi må alle ha i bakhodet at dette er en alpha mod. Ser den går ned igjen for en planlagt restart nå, men er vel leggetid uansett så Mvh.
 8. Nå har Norway 3 vært nede i 4 timer Kanskje ikke blitt så mye bedre alikevel ? Hmm, jaja. Mvh.
 9. Vi har en camp med 2 atv`er. 1 Vanlig bil og en buss. Biler og busser funker veldig dårlig offroad så bruker mest atv. Hvis dette er spoiler får dere bare arrestere meg Men regner med de fleste bruker: http://dayzdb.com/map Pickup i zelenogorsk pleier å være der. Samt Atv på Pik Kozlova. Ellers kan det nevnes at det er lagt inn noen random spawns på kjøretøy også, så kartet er ikke 100%. Jeg fant selv en atv og traktor utenfor spawn (var ikke satt der av player) atv mangler stort sett 1 eller 2 hjul og fuel så er den good to go. Biler trenger ofte mer. Man tar en risk når man kjører med rød varsel på engine. Men går stort sett greit om man er forsiktig. Jeg spiller teknisk sett ingen av delene men også begge bestemmer meg ikke på forhånd hva jeg skal gjøre. Syns det er mer morro å ta ting litt som de kommer. Igår løp jeg inn i en låve der det var en annen kar som slet med zombier, jeg hadde m4a1 cco sd så jeg tok ned alle zombiene som plaget han, han var besvimt så jeg ga han først bandage, så epi pen og en blood transfusion. Så bare løp jeg ut tok atv og stakk Men ja, det er litt lite folk på, jeg har selv foreslått at de snur tiden litt (ingame) slik at det er mer lyst på kvelden, det kan få flere folk med (men de kunne ikke pga at man må skru på server klokke og de har flere spill på samme server og det kan ødlegge for loggen). Norway 3 er også en "veteran" server, dvs, man får ikke se fra 3rd person, ingen crosshair eller hover over info. Mange velger ofte servere med hvertfall 3rd person. Tror veldig mange har roet litt ned spilling opp mot release av stand-alone dayz, sikkert fordi de har på en gjort seg ferdig med dayz modden. Når man har så mye som vi har er det ikke så spennende mer og man oppsøker gjerne andre spillere bare for å drepe dem, noe jeg syns er litt dumt og det presser frem en urealistisk væremåte i en zombieapokalypse. Mvh.
 10. Jeg syns norway 3 var mye nede for litt siden. Men nå i det siste (Onsdag 12 eller 13) har den vært oppe ganske mye og virker bra stabil. Holder meg fortsatt her jeg, leter etter gutta som har chopper Funnet noen bra camper jeg kan raide i ny og ne, vill ikke si noe om hvor de ligger, mer spennende å finne de selv Mvh.
 11. Er sikkert ikke så veldig mye bedre på noen andre servere, men man merker jo veldig godt når serveren man selv spiller på er nede Har dere noen måte man kan rapportere inn cheats ol. ? Tror jeg drepte en hacker igår. Mvh.
 12. Jeg har bare sett en 5 min warning, men warning er det nå ihvertfall. Men skjer jo "un-schedueld" restarts også, og de får man ikke warning på, + at 3,4 og 5 er VELDIG mye nede. 3 er nede nå f.eks, og har vært det i flere timer. Mvh.
 13. Alt er tilbake nå. Kan virke som ting forsvinner dersom server kjører en "un-scheduled" restart ? Vi får se hvordan det er i teltene når en ny restart kommer Håper de fikser server hopping problemet snart også. Ikke relatert til emne i første post: Jeg og en kompis var på factory idag, vi spiller taktisk for å overleve og fordi det er ekstra gøy. Så jeg lå oppi buskene og voktet han. Jeg ser en annen kar i ghilli suit som jakter på min kompis inne i factory. Jeg sier ifra, og vi har stål kontroll på situasjoenen, jeg ser at han som jakter har tenkt å ta min kompis så jeg skyter han, jeg treffer og han går ned og jeg ser blod. Han kryper litt bort så forsvinner han. Han logget da av og joinet en annen server, gjorde det som måtte til (bandage, spise osv.) og så løp han rundt på en annen server (i ghilli suit har man helt klart forden i skogen) og han vet jo hvor vi er fra før så han tar ut meg. Merker da at folk er forskjellige tror jeg hadde blitt fysisk kvalm av meg selv hadde jeg gjort noe slikt. Men håper nå det blir fikset i stand alone versjonen slik at folk som føler det fair game å logge inn på en annen server for å gå rundt folk blir stoppet. Ser ikke for meg at slike folk bryr seg om fair game uansett så de må jo bare stoppes. Mvh.
 14. Ja, jeg ser det selv at det tydligvis er ett kjent problem. Skulle jo være fikset i 1.7.2.6. Nå sa en kompis av meg at alle telt og våre kjøretøy er borte på norway 3. Men siden den er nede (igjen) får jeg ikke sjekket selv. Den har ikke vært oppe så mye igår eller idag, så får vel se litt over når den er tilbake. Men men, skal alltids klare å lage en ny camp vi Håper de klarer å få en løsning på det.... Takk for svar cri74.
 15. Hei. Bare lurte om det er meningen at Norway 3 skal sluke alt innhold i telt og resette alt utstyt på kjøretøy? Kjøretøyene står der man satt dem (mange servere som resetter det også). Men de står der med default gear og telt er helt tomme etter en server restart. Mvh.
 16. Hei. Og takk for at du tok deg tid til å undersøke dette med klokken. Jeg skjønner jo at dersom dere kjører andre spill på samme server vill det jo selvsagt være gunstig å beholde klokken slik den er. Flere muligheter med servere kan jo helt klart tyde på at det med klokken mest sannsynlig blir ett av tingene de kommer til å ta tak i, jeg ser at det er MANGE som allerde snur klokken, på en eller annen måte. Er nesten ett must om man skal ha litt spillere på serveren. Takk for uppdate uansett
 17. Takk for ett bra og utfyllende svar cri74. Jeg tror de fleste vet at vi ikke kan forvente for mye fra ett "spill" som er i alpha fasen. Så endel bugs og lignende er jo selvsagt noe vi må leve med, jeg syns bare det er morsomt å se hvor stor spille-base som fortsatt spiller til tross for hackers, bugs ol. Det sier endel om stryken til denne modden. Slik jeg har forstått det så kan man velge mellom 3 ting når man setter opp server: 3rd person view. Crosshair On\Off Info on\off - Dette er om man får info når man "hovrer" over noen med musen. Jeg ser at dere har valgt å kjøre vet (all off) på 3 og 4, men 3rd person view på 5. Greit nok det Hadde vært veldig takknemlig om dere kunne sett på det med klokken ingame, gjør ikke meg noe at det ikke er crosshair eller om man kan se fra 3rd person. Gjør det bare mer realistisk (i spill sammenheng) Men å kunne snu klokken syns jeg er ett must om man vill ha litt flere spillere på serveren siden de fleste fortrekker å kunne spille i en litt lys setting også. Veldig bra at BIS og Dayz har sammarbeidet med hacker problemet, syns selv det virker som det er ferre hackere nå (vanskelig å si om det stemmer sett fra 1 person sitt synspunkt). Arma sine servere restarter også endel, tror det spiller sluker minne (cache`er nok opp endel uten å ha en god "dump" løsning på det) Men jeg ser at hos dere i battlefield.no så er hvertfall tingene der man satte dem sist, (i de fleste tillfeller) noe som gjør at dere blir ett bedre valg for de fleste. Det er også en stor fordel at ikke server drives av en privat person som gjør det de føler for. Håper du finner en løsning for det med klokken. Keep up the good work. Mvh.
 18. Er det noen fra battlefield.no som leser trådene her inne? Finner ingen "kontakt oss" eller "kontakt admin" her heller. Ser på Norway 4 at det faktisk er mulig å ha telt og biler osv. ALLE servere jeg har spillt på nå har jeg brukt kanskje 3-4 timer på å få en bil igang for så se en server restart og alt er resatt. Er så synd at ikke battlefield.no kan sette tiden på ett av sine servere litt tilbake (-4 til -6 holder) slik at det er mulig å spille på servere som ikke er kjørt av privatpersoner. Som jeg sier innledningsvis, mørke er greit nok det, men jobber man så er man ikke hjemme før server er helt svart. Håper noen fra battlefield kan gjøre noe med det på ett av sine servere. mvh.
 19. Har kjempelyst å spille på Battlefield.no sine servere, og liker de selv om de er vet (only 1st person view) eneste er at klokken ikke er snudd på noen av de. Legger man sammen jobb\skole og at alle battlefield servere er mørk rundt kl 18 - 19 så er det ikke så mye vits. Mørke er greit nok det, men ikke når man må spille i bare mørket. Mvh.
 20. Ikke værst, får sjekke ut 69 da Kanskje det kan bli vårt nye hjem. Hvordan er det med hackers der? Er Battlefield.no mer safe enn andre servere? Er litt usikker på hvordan det funker, må hacker hacke seg inn på server (altså bra med servere som står bak firewalls og slikt) eller kan de hacke på alle servere de ønsker? Tenkte at det kunne vært greit å gå for en server der de som driver serveren ikke spiller på den selv (bias). Men vet at på de fleste servere er admin teamet selv offer for hackers. Ville spille på 3, 4 eller 5 som battlefield.no driver, men de har så dum gmt at alle stikker jo derfra i 7 tiden på kvelden og serverene er helt død. Får teste 69 da Tak for svar RokZor.
 21. Hei. Etter å ha spillt Dayz en stund vil man jo naturligvis prøve å finne en server man kan være litt mer permanent på. Og da blir jo automatisk servervalg veldig viktig. Jeg har prøvd å spille på endel norske servere men har litt dårlig erfaring med det. Jeg valgte Norway 13 den har en god minus på gmt uten å reklamere for det i header. Mine erfaringer med å spille på "private servere" er at mitt telt alltid forsvinner, andre sine kan jeg finne igjen. det er ALDRI noen kjøretøy å finne (admin + kompiser hoarder) veldig mye hackere og bugs. Det er jo nok bugs i spillet fra før om vi ikke skal bli plaget av hackers og korrupte admins. Jeg gikk på ett åpent felt, spillt i ca 14 timer (ikke i strekk) hadde mye bra gear, plutselig falt 8-10 spillere på serven om (jeg kunne ikke se de, men så xxx was killed nedover siden) meg inkludert. Tar det med ett smil og starter på nytt, samme greien spillt lenge 10t ++ masse gear osv. så... "killed by xxx (friendly fire)" hacker som var usynlig og liket mitt forsvant helt. Dette er 2 ett av 100 vis av historier om samme tema. Og jada jeg vet jo at man ikke skal bli for glad i gearet sitt, men ett sted må jo grensen gå når man har dødd de siste 10 ganger for hackers og server bugs ? Men til poenget, kunne dere i battlefield.no vurdert å sette opp en server (eller endre en dere allerde har) til å ha noen timer minus på gmt ? De fleste kommer hjem fra jobb\skole 15 - 17 og det gir bare noen få timer med spilling så er det svart. Natt er jo morro og liker det selv, men det kan bli mye i lengden når man spiller 60% - 80% av tiden i mørke. Trenger ikke endre så mye, men kunne vært kjekt å hatt noen timer på minus. (+litt mer gøy når man finner en klokke ingame) Mvh.
×
×
 • Create New...