Jump to content
Battlefield.no

Raventhorn

Medlem
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Raventhorn

 • Rank
  Menig
 1. Raventhorn

  Whitelist poll

  Hmm, mulig jeg tar feil da. Men det var slik før hvertfall. Kan være jeg drar litt for mye konklusjoner ut ifra gammel info. Har nemlig ikke sjekket selv i det siste. Hørte bare det var "hover over info" når jeg spurte noen. Mvh.
 2. Raventhorn

  Whitelist poll

  Lurer på en ting; er det noe spessiell grunn til at det er "hover over info" på serveren? Ingenting er så teit som en som tilfeldigvis drar musen over busken du gjemmer deg i, i chillie suit og vips så står navnet ditt på skjermen. Eller du prøver å gjemme ett kjøretøy forgjeves... + at det har jo ikke så mye å gjøre i en "sim" heller. mvh.
 3. Raventhorn

  Whitelist poll

  Jeg tror whitelisting er en veldig god idee. Hvertfall på en slik server som dere har, mulig vi mister noen spillere fra andre land som ikke orker å gå gjennom noe prosess. Men er det noen som har tanker om hvordan whitelisting skal fungere i praksis? Mvh.
 4. Jepp, stemmer det. Har sett det før og. Kanskje det var det som skjedde nå og? Var igår kveld rundt kl 22 mener jeg, spillte til rundt 00. Håpet på at heli var resatt. Har kjørt "search grid" i mange uker etter det Mvh.
 5. Hei. Først og fremst vill jeg takke for at dere har skrudd klokken på Norway 3 (mulig det er gjort på de andre og) -5 timer hjelper mye. Dette vill gi oss mulighet til å spille litt på kvelden men alikevel få mørke utpå natten om man ønsker det. Når jeg logget på Norway 3 så jeg at alle telt og kjøretøy var borte, det er forsåvidt greit, (var litt lei av å ha alt) Men finner ikke igjen noen kjøretøy nå, sjekket MANGE spawn sammen med noen kompiser og ingen kjøretøy noen steder, litt rart om en server med så lite aktivitet har hatt folk som har samlet alle kjøretøy på så kort tid. Så ble litt mistenksom her. Er kjøretøy gone fra server, eller bør jeg bare lete mer (ikke så mange flere spawns å sjekke nå da) Finner ikke noe info om feil på kjøretøy i devheaven heller. Mvh.
 6. Scriptere kan lett være 12 år, i denne modden har jeg fått med meg at hacking og scripting er lett. Har ikke søkt så mye på det for jeg blir kvalm av hele greien. Men folk exploiter jo selv om de ikke er hackers. Som jeg skrev i en annen post. Meg og en kompis skulle ned på factory, jeg ligger som sniper i skogen og dekker han, vi spiller veldig taktisk. Jeg ser en kar som ser ut som han jakter på min kompis, jeg sender en kule i foten og min kompis prøver å prate med han (høre om han er venn eller fiende). Vi har egentlig ganske god kontroll på saken, helt til han logger av (gjemte seg bak en vekk først) så kjører han bare full bandage på en annen server, spiser kjøtt osv. går rundt oss og prøver å skyte oss bakfra, vi kom oss unna, men blir uansett kvalm av hele oppførselen. Dette er som sagt en alpha mod, mye bugs, hackers, exploiters vill det jo være. Men når over 1 million gidder å spille ett spill med så mye flaws sier det litt om potensiale til DayZ. Gleder meg veldig til stand-alone. Har selv 4 atv`er, 2 biler 1 bus og 1 crosser, uendelig antall telt med alt man kan tenke seg, så føler ikke som jeg "surviver" mer egentlig. Men slikt skal jo fikses i stand alone, de skal få tilbake jobben med å survive. (håper jeg) Jeg leste lengre oppe at en nevnte at det var mange sandbags osv. Det har seg slik at mye i Dayz duplikeres for tiden. Dvs. hvis du raider en annen camp, tar det du vill ha uten å save telt kommer de items tilbake etter server restart, du vill også ha items du stjal. Noen ganger når jeg setter opp telt, (satt opp 4 stk på rad i skogen) Når jeg kom inn etter server restart sto det 6 stk, 2 var duplikert oppå hverandre. Slikt skjer med mye forskjellig for tiden. Får håpe de får orden på det. Saken er at selv om du ser mye barbwire og sandbags trenger det ikke være scripters (men kan jo være). Mvh.
 7. Ja, helt sant.... Vi må alle ha i bakhodet at dette er en alpha mod. Ser den går ned igjen for en planlagt restart nå, men er vel leggetid uansett så Mvh.
 8. Nå har Norway 3 vært nede i 4 timer Kanskje ikke blitt så mye bedre alikevel ? Hmm, jaja. Mvh.
 9. Vi har en camp med 2 atv`er. 1 Vanlig bil og en buss. Biler og busser funker veldig dårlig offroad så bruker mest atv. Hvis dette er spoiler får dere bare arrestere meg Men regner med de fleste bruker: http://dayzdb.com/map Pickup i zelenogorsk pleier å være der. Samt Atv på Pik Kozlova. Ellers kan det nevnes at det er lagt inn noen random spawns på kjøretøy også, så kartet er ikke 100%. Jeg fant selv en atv og traktor utenfor spawn (var ikke satt der av player) atv mangler stort sett 1 eller 2 hjul og fuel så er den good to go. Biler trenger ofte mer. Man tar en risk når man kjører med rød varsel på engine. Men går stort sett greit om man er forsiktig. Jeg spiller teknisk sett ingen av delene men også begge bestemmer meg ikke på forhånd hva jeg skal gjøre. Syns det er mer morro å ta ting litt som de kommer. Igår løp jeg inn i en låve der det var en annen kar som slet med zombier, jeg hadde m4a1 cco sd så jeg tok ned alle zombiene som plaget han, han var besvimt så jeg ga han først bandage, så epi pen og en blood transfusion. Så bare løp jeg ut tok atv og stakk Men ja, det er litt lite folk på, jeg har selv foreslått at de snur tiden litt (ingame) slik at det er mer lyst på kvelden, det kan få flere folk med (men de kunne ikke pga at man må skru på server klokke og de har flere spill på samme server og det kan ødlegge for loggen). Norway 3 er også en "veteran" server, dvs, man får ikke se fra 3rd person, ingen crosshair eller hover over info. Mange velger ofte servere med hvertfall 3rd person. Tror veldig mange har roet litt ned spilling opp mot release av stand-alone dayz, sikkert fordi de har på en gjort seg ferdig med dayz modden. Når man har så mye som vi har er det ikke så spennende mer og man oppsøker gjerne andre spillere bare for å drepe dem, noe jeg syns er litt dumt og det presser frem en urealistisk væremåte i en zombieapokalypse. Mvh.
 10. Jeg syns norway 3 var mye nede for litt siden. Men nå i det siste (Onsdag 12 eller 13) har den vært oppe ganske mye og virker bra stabil. Holder meg fortsatt her jeg, leter etter gutta som har chopper Funnet noen bra camper jeg kan raide i ny og ne, vill ikke si noe om hvor de ligger, mer spennende å finne de selv Mvh.
 11. Er sikkert ikke så veldig mye bedre på noen andre servere, men man merker jo veldig godt når serveren man selv spiller på er nede Har dere noen måte man kan rapportere inn cheats ol. ? Tror jeg drepte en hacker igår. Mvh.
 12. Jeg har bare sett en 5 min warning, men warning er det nå ihvertfall. Men skjer jo "un-schedueld" restarts også, og de får man ikke warning på, + at 3,4 og 5 er VELDIG mye nede. 3 er nede nå f.eks, og har vært det i flere timer. Mvh.
 13. Alt er tilbake nå. Kan virke som ting forsvinner dersom server kjører en "un-scheduled" restart ? Vi får se hvordan det er i teltene når en ny restart kommer Håper de fikser server hopping problemet snart også. Ikke relatert til emne i første post: Jeg og en kompis var på factory idag, vi spiller taktisk for å overleve og fordi det er ekstra gøy. Så jeg lå oppi buskene og voktet han. Jeg ser en annen kar i ghilli suit som jakter på min kompis inne i factory. Jeg sier ifra, og vi har stål kontroll på situasjoenen, jeg ser at han som jakter har tenkt å ta min kompis så jeg skyter han, jeg treffer og han går ned og jeg ser blod. Han kryper litt bort så forsvinner han. Han logget da av og joinet en annen server, gjorde det som måtte til (bandage, spise osv.) og så løp han rundt på en annen server (i ghilli suit har man helt klart forden i skogen) og han vet jo hvor vi er fra før så han tar ut meg. Merker da at folk er forskjellige tror jeg hadde blitt fysisk kvalm av meg selv hadde jeg gjort noe slikt. Men håper nå det blir fikset i stand alone versjonen slik at folk som føler det fair game å logge inn på en annen server for å gå rundt folk blir stoppet. Ser ikke for meg at slike folk bryr seg om fair game uansett så de må jo bare stoppes. Mvh.
 14. Ja, jeg ser det selv at det tydligvis er ett kjent problem. Skulle jo være fikset i 1.7.2.6. Nå sa en kompis av meg at alle telt og våre kjøretøy er borte på norway 3. Men siden den er nede (igjen) får jeg ikke sjekket selv. Den har ikke vært oppe så mye igår eller idag, så får vel se litt over når den er tilbake. Men men, skal alltids klare å lage en ny camp vi Håper de klarer å få en løsning på det.... Takk for svar cri74.
 15. Hei. Bare lurte om det er meningen at Norway 3 skal sluke alt innhold i telt og resette alt utstyt på kjøretøy? Kjøretøyene står der man satt dem (mange servere som resetter det også). Men de står der med default gear og telt er helt tomme etter en server restart. Mvh.
×
×
 • Create New...