Jump to content
Battlefield.no

jondudd

Supermedlem
 • Content Count

  70
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About jondudd

 • Rank
  Menig
 • Birthday 02/11/1988

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  JavaEE, Spring, Linux, backend optimalisering og krypto.

Recent Profile Visitors

607 profile views
 1. Kåre Krigsforbryter; dersom du ikke har fått prisen årets IT-wannabe, bør du absolutt nomineres
 2. Vi drar ikke på harrytur. I Bergen har de fleste av oss såpass klasse, vi orker ikke stå i kø på svenskegrensen for å spare et par hundrelapper i innkjøp vi uansett brant av på bensin, diesel eller annen transport for å komme oss til denne køen. I alle fall de få gangene jeg får vært hjemme i Bergen, er det den hatten jeg velger Ikke noe er vakrere enn fantastisk duskregn eller at det bøtter ned, når du endelig kommer deg hjem til VAKRE Bergen. Den eneste byen i Norge som vaskes jevnlig. I motsetning til skitne høl som Kristiansand og en del byer på østlandet.
 3. Ikke beklag deg, jeg forventet aldri noe skikkelig argument fra deg uansett.
 4. kødder du nå eller? Det er ikke jeg som slenge ut påstander, uten å begrunne dem, for så å kalle motparten troll.
 5. For å dra tråden litt on-topic igjen; MentalM, jeg venter spent på å lese et skikkelig innlegg på hvorfor C++ er best i hele verden.
 6. Jeg ville bare ha det klart, basert på dine uttalelser i andre tråder. Det er greit å deraile en helt grei tråd, men en fin og saklig diskusjon flere kunne lært av. Det er derimot ikke ok å lage en dedikert whine tråd, som folk enkelt kan velge å ignorere. Hva er gale med deg?
 7. Du fremlegger det som noe negativt, det er det jo absolutt ikke. Slike tråder som dette bidrar (med unntak av MentalM) til gode, saklige og intelligente diskusjoner og de burde man fostret opp som gull
 8. Jo, det trenger du virkelig gjøre, og dersom du har peiling på hva du snakker om bør det være såre enkelt for deg. Kom igjen, gi grunner til hvorfor C++ er bedre enn alt annet, uansett bruk. Fortell også gjerne om denne fremtiden. Du kan heller få kalle meg mindre oppegående etter du har servert din innlysende tegning av fremtinde, den alle "oppegående mennesker" bør klare å se uten noe forklaring. Jeg er derimot så treg at jeg trenger den inn med teskje
 9. Det er åpenbart du er clueless. Både Java og C# kan i mange tilfeller være raskere enn C++, JIT? Assumptions? At det er tøffere å si du skriver C++ er greit nok, det trodde jeg også da jeg ikke visste hva jeg snakket om. På tide med en reality check? Kom gjerne med et par gode grunner, jeg nevnte noen for hvorfor det ikke er det. Ballen er din.
 10. Ja jøss, for en enterprise løsning er det absolutt pointers, gotos og GC du vil bruke tiden din på. Ikke business logikk. Det er så poengløst å diskutere når du name dropper et språk du trolig aldri engang har jobbet med. C er bedre enn C++ om du absolutt vil gå den veien. Noe jeg håper du ikke vil. I den virkelig verden er det ikke e-peen statusen du får av å namedroppe noe på et forum som betyr noe. Det er hva folk som betaler faktisk forventer, og dersom du tror de fleste større kunder gidder å betale for en webløsning skrevet i f.eks C++, lever du i en drømmeverden. C++ har sine områder, uten tvil, men å si det er best, er bare tåpelig. Om C++ var best, ville C++ vært populært. C++ er absolutt ikke populært, i de aller fleste deler av IT-bransjen.
 11. Det blir det aldeles ikke. En BMW og en Mercedes er begge gode biler, og har modeller til mange forskjellige bruksområder som alle er over all gode biler. Det kan ikke sammenlignes når man diskuterer skikkelige programmeringsspråk med PHP. Gjerne bedre kjent som Personal Home Page.
 12. Håper ikke dette glir ut i en flamewar, jeg vegret meg i flere dager for å delta i denne tråden. Det er vel ofte slik at C# regnes for å forsøke å være på høyde med Java, men med JDK1.7 og snart 1.8, sammen med Spring 3.1 og 3.2 (som kommer) og EE som suger balle om dagen, er det helt klart at Java er kongen på haugen, nesten for alle formål, sett bort i fra de åpenbare som f.eks drivere og spill. PHP vil aldri bli OOP. Det er og forblir en hack, at den fungere er jeg enig i, men det kan ikke sammenlignes med språk som f.eks Java og C++. PHP fungere i alle prosjekter jeg deltar i også, noen av dem er enormt store og folk bruker dem hver dag. Det fungerer derimot ikke optimalt om du har store krav. Det gjør bare ikke det, mer om det lengre nede. Har du forsøkt webløsninger med Spring (for Java, ikke .NET versjonen, den er så som så)? Det knuser PHP på samtlige punkt. Apache Hadoop? Check. NoSQL? Check. Neo4j? Check. IoC/DI? Check. PHP er ikke grunnen til at Wordpress er populært, Wordpress er grunnen til at Wordpress er populært. Ta også høyde for at den jevne blogg ikke har enorme krav til throughput, en blog er enkle CRUD operasjoner, og de skjer svært skjelden. Forresten, det med Facebook, der må jeg få rette litt på deg. Du kan lese mer her. Jeg mener det er et vesentlig poeng. Du må aldri glemme at PHP verken var ment for, eller designet for, mer enn små enkle nettsider og i hovedsak for templating. PHP er ikke et svært bra web-språk, det er bare utbredt og ufattelig enkelt å få opp og kjøre. Det er enkelt å lære og det er fult av grove feil og mangler. Hilsen en som bruker mye tid på å fikse implementasjonen av PHP i større prosjekter, fordi PHP minner mer om et universitetsprosjekt, enn et seriøst programmeringsspråk. Det er ikke noe argument at billige low-end hoster ikke støtter eller har større støtte for et annet språk. En må se på den faktiske situasjonen i dag, og den er slik at større og tunge oppgaver utføres av Java, Scala og C#.NET. Ikke PHP. Jeg tror ikke jeg trakk frem Python som et web-språk, det var i alle fall ikke min intensjon. Hilsen en som bygger store enterpriseløsninger både i Java og PHP.
 13. Uh. Java regnes ikke som et lett språk i bransjen, det regnes derimot som et bra språk å starte med, for å forstå OOP. Java er strong typed og har en skikkelig objektmodell, i motsetning til f.eks PHP. .PHP er uten tvil det verste språket som eksisterer, uansett hvilke metodologi eller parsing man tar utgangspunkt i. Ikke engang vi som bruker PHP til daglig, på større og ofte kompliserte prosjekter, liker PHP. Det er ikke noe annet enn en dårlig hack, ment for templating, som dessverre er kommet helt ut av kontroll. Mye pga. dårlige utviklere som tror stempler seg flinke fordi de "mestrer" et horribelt språk. Det morsomste med PHP er "class" Ruby, med Rails rammeverket, er et mye bedre valg for frontend eller enkle web løsninger. Python er kjempebra til veldig mye, men som med mye annet har alle språk sine fordeler og ulemper. Selv PHP er bra, for templating, utrolig nok.
×
×
 • Create New...