Jump to content
Battlefield.no

unknown14725

Supermedlem
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Days Won

  2

unknown14725 last won the day on January 31 2013

unknown14725 had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

About unknown14725

 • Rank
  Menig
 • Birthday 01/01/1976

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 1. "OH MAGAWD1!!1 God Jul Battlefield.no" vant jeg? EDIT: jeg lagde lissom verdens største lodd som bare MÅTTE bli trukket, og så begynner cri å grine med en gang
 2. Så da hadde du 4 kort i SLI. Og ikke 2 kort i SLI. Slik som millioner av andre gamere har. Da er det jo du som har en konfigurasjon som er utenfor normalen. Da er det jo din egen feil at du hadde problemer med spillet. Ser du hvordan argumentasjonen din fungerer?
 3. BF4 er hittil det eneste spillet jeg har vært borti som har problemer med SLI i samme omfang. Og utvikleren gjør jo ting bare verre og verre for hver eneste patch. Ingenting fikses, og det virker som om det er null kvalitetssikring på patchene. Det er DETTE som er problemet. Det er ikke SLI som er kilden til problemene, det er jo rett og slett utvikleren som kjører ut produkter som ikke er ferdigstilt. Bare se på patchen som kom 16. des.... Hvordan I ALL VERDEN er det mulig at den patchen kunne gå live? Hva faen er det utvikleren tenker på? . Det er totalt irrelevant om det er mangel på dine såkalte "tilpassede drivere" fordi det er jo UTVIKLEREN av spillet som må sørge for at slike ting er på plass FØR spillet slippes. Men du mener jo det er mitt skjermkort som er roten til alt som er feil. Og da mener du jo også det er alle de hundretusenvis der ute med SLI som vil spille BF4 som rett og slett har feil hardware. Igjen, uvitenhet som bobler til overflaten, fordi det virker jo rett og slett som om du tror at det er ytterst få gamere som har SLI. Tvert imot. Så å si at jeg sutrer - og burde kvitte meg med skjermkortet mitt er ekstremt proviserende - fordi SLI fungerer - men ikke i BF4. Så tåpelige utsagn som dette gjør at du bare hopper inn i samme rekken som alle andre som sier "det funker bra hos meg, det er bare du som gjør ting feil/har feil hardware/har for dårlig PC". Du hadde passet kjempebra inn bak skranken på Platekompaniet, så du kan være "ansvarlig for spillavdelingen" og si imot kundene som vil reklamere på BF4 "Nei, vi har ikke hørt om noen andre med samme feil, så det er vel noe feil med din PC da. Eller kanskje med install-DVDen? Vent litt så skal jeg hente en ny installasjons-DVD til deg så du kan prøve med den istedet."
 4. LOL Nesten som om jeg lurer på om det var sarkasme. Du demonstrerer jo nettopp (ufrivillig) hvor mye uvitenhet det er der ute m.h.t. problemen rundt BF4. Det er ikke mine videoer jeg linket til (det kunne du jo sett selv). Det viser jo at det er flere der ute som har identiske problemer, ikke sant? Tusenvis, mest sannsynlig. Kanskje titusenvis. Særlig med tanke å hvor utbredt SLI er. Class Action lawsuit moving forward against EA over BF4... http://www.businessw...l-LLC-Announces http://battlelog.bat...65221425151148/ (20+ sider) http://battlelog.bat...64770541648782/ (4 sider) http://www.reddit.co...s_the_game_for/ http://www.reddit.co...lay_experience/ ... jeg kan fortsette å poste tonnevis med linker.
 5. Ja, dette er jo nettopp problemet... at det funker fint for mange (mesteparten?). Og de som har et fungerende spill har jo ingen som helst aning om hvor mye problemer dette spillet faktisk har fordi de ikke trenger å sitte og lete etter løsninger på forum og google hver eneste dag - og dermed ser side etter side med folk som klager over akkurat det samme. Det er uten tvil (ti)tusenvis eller kanskje hundretusenvis der ute som IKKE har et fungerende spill i det hele tatt. Bare se på den siste patchen 16. des hvor de sørget for at alle med SLI ikke kunne spille lenger.
 6. Jeg hadde masse micro stuttering, uansett om jeg hadde low eller ultra settings, og uansett oppløsning. FPS var stødig på 60fps med vsync, så jeg vet at systemet mitt fint klarte å kjøre spillet (i7, GTX590, 16GB RAM, SSD). Patchen som kom 16. desemeber gjorde ting enda verre, og nå mangler teksturer (1) (2) , og siktlengdene hadde nå blitt redusert til kanskje 50m eller noe sånt.Så dette var løsningen min: http://imgur.com/gallery/fIVJ0AS Nå har jeg ingen av problemer nevnt ovenfor lenger. Deilig. Bare for å unngå diskusjoner om dette: Jeg synes BF4 er er knallspill. Bare synd det er ødelagt. Kanskje jeg kjøper det igjen senere når ting er fikset, men tviler på det. Dere burde også selv vurdere om dere skal reklamere, fordi sånn som det er nå så sitter EA/DICE på millioner av kroner fra folk som har forhåndsbetalt for innhold (Premium/DLC'ene) uten at de leverer noesomhelst i nærheten av det man har blitt lovet. Man har jo allerede fått spillet som man har betalt for, men det er jo uferdig/ødelagt. Av prinsipp vil jeg ikke gi penger til en selger som ikke har gitt meg (og ikke har nærliggende planer om å ferdigstille) - produktet jeg har betalt for.
 7. Thon Hotel Astoria, i Dronningen Gate, rett ved Karl Johan Har sovet der et par ganger selv, stille og rolig, og fine priser (under 500). http://www.thonhotels.no/hoteller/land/norge/oslo/thon-hotel-astoria/ http://www.gulesider.no/firma/thon-hotel-astoria:p10000590511?search_word=hotell+oslo
 8. Kult prosjekt, og bra med bilder Synes også det er søtt at dere skal ha matchende kabinetter
 9. Kanskje tidenes beste google translate jeg noensinne har sett. Denne måtte jeg bare dele.
 10. Hahah fantastisk bra sted for å stå og droppe C4 :D
 11. Haha, "minst 1 gang"? Tror jeg kverka deg sikkert 20 ganger i løpet av den kvelden der Og ja, vi spiller sammen på samme server(e)
 12. Ble visst en liten video på meg igår også... Ikke noe seriøse greier, mest for å fleipe litt med at folk klager på at jeg TK'er folk i bakhue hele tida når de går inn foran meg på full auto. Kanskje dette forklarer litt hvorfor det er så lett å TK når man er support
 13. Jeg kjører SweetFX i Wargame:EE nå, og har laget et eget preset som gjør bildet litt skarpere, da jeg bestandig har syntes at Wargame har vedlig "myk" grafikk uten særlig mye detaljer. Har noen før/etter bilder her fra spillet (store bilder, tar litt tid å laste ned): http://demux.net/ima...argame_sweetfx/ (hold musepekeren over bildet for å se effekten av SweetFX) Disse settingene her er veldig forskjellig fra de man ser i Borderlands 2-youtuben (ovenfor), da Wargame allerede har ganske kraftig 'HDR'-prosessering fra før av, er ikke det nødvendig å justere mikrokontraster lenger.
×
×
 • Create New...