Jump to content
Battlefield.no

Zellus

Medlem
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Zellus

 • Rank
  Menig
 1. Hehe, viste seg at jeg hadde en konto der fra før. Har bytta gamernick siden sist serru! Sure. Du får lese om det i mellomtiden vettu.
 2. Dette er kanskje den morsomste og mest naive posten jeg har lest på lenge. Kan ikke tro at jeg nesten overså den. Honestincomer-siden: Har ikke en eneste negativ review av noe som helst, og de fleste 'reviews' er så og si copy paste av hverandre i ren reklameform. Ekstremt troverdig med andre ord. Den andre siden derimot... Herregud, om dere ikke har vært innom http://workwithmattdunn.com så må dere snarest ta en titt! Dere vil finne 'overbevisende' artikler som forteller deg at Pyramidespill er legit (den eneste siden han har reklame for som jeg kunne se, foruten hans egen scam) samt artikler som forteller deg at Matt Dunn lever et ekstremt suksessfyllt liv med penger og pene kvinner. Derfor burde du kjøpe boken hans, som forteller deg hvordan du også kan lage dårlige scams på internett. Og du vet det er legit, for han har dette bildet på nettsiden sin: (nevermind at han har brukt dette samme bildet til ALT, det er totally legit!) Nope. Og ikke nok med det. OP står økonomisk ansvarlig for alle han rekrutterer som eventuelt skulle tape penger på dette fordi han selv vet (eller burde visst) at det er svindel. 'OP står økonomisk ansvarlig for alle han rekrutterer som eventuelt skulle tape penger på dette fordi han selv vet (eller burde visst) at det er svindel.'. Det er seriøst det dummeste jeg har hørt. Du er rimelig dum om du blir med på noe som dette bare ved at jeg forteller deg at det er legit og du ikke leser noe om det. Jeg er ikke ansvarlig for dine valg. Admin må føle seg fri til å slette tråd, dette er en blindveistråd om jeg noen gang har sett en! Om dere plutselig skulle komme over det igjen når det blir populært i Norge så ikke si at ikke noen fortalte dere om det før. Anyhow! Have phun.
 3. Jeg gidder ikke diskutere mer. De som er interessert i å tjene penger kan lese mer om Pyramidespill og sende meg PM, de som ikke er interessert kan la vær Jeg kjenner mange som tjener penger på dette og faktisk tar ut penger, tror dere ikke på det så er det helt greit, no prob. Selv tjener jeg også penger på det. Takk for praten everyone!
 4. Du misforstår fortsatt. Jeg sa simpelthen at de aller fleste 'pyramide' bedrifter er svindel. Og du trodde jeg sa det motsatte, right? Og så snudde du det plutselig, ikke rart jeg er forvirret. Men jeg kan godt nevne et jeg vet IKKE er svindel: The Broccoli Company. Det krever mye jobb hvis det skal bli lukrativt, men dog. Korrekt! ... Erm..? Jeg har aldri hevdet at dette vil være et livsprojekt har jeg vel? Det er snakk om å tjene godt i noen år så man kan bli kvitt lån og få seg litt frihet til å følge drømmer. Comprende?
 5. Nevn étt tilfelle. Din påstand at ikke samtlige slike "tjen penger raskt og enkelt" har vært bullshit. Så, nevn ett tilfelle. Og nei, det du prøver å selge nå er ikke et gyldig tilfelle. Så du kjenner altså ikke forumet engang? Hvordan havnet du her? Du leste veldig feil tror jeg. Jeg sier at de ALLER FLESTE sånne ting ER svindel. Men det finnes unntak til regelen. Jeg havnet her fordi jeg visste at dette var et stort forum da jeg har vært her før. Oppriktig råd til deg: Spør meg om jeg har jobb før du kommer med kleine råd. Om du lurer så jobber jeg 2x50% i 2 fantastiske jobber som jeg stortrives i og akter ikke slutte med det med det første. Det er åpenbart ikke svindel din tøysekopp, les litt før du slenger ut sånt. Kredibiliteten din svekkes når du uttaler deg om noe du ikke har peil på. Jeg er fullstendig klar over at denne type business ikke er et 'bærekraftig livsprojekt'!
 6. Semantikk, ordet 'svindel' var kanskje ikke så presist. Er det ikke sant som dere sier at det ofte er en løgn at man kan tjene noe på sånne ting? Ergo kan det kalles svindel, nettopp fordi de lover det?
 7. 1) det er vel kanksje mulig for et fåtall å gå netto pluss på noe slikt som dette, men problemene dukker fort opp når samtlige medlemmer ønsker å trekke seg ut pga rykter osv. Da ser man fort at pengene har "forsvunnet": 2) vedkommende må gå netto i pluss også da. Om fyren har betalt inn 500, fått utbetalt 250 og har 500 "til gode", så er ikke det netto pluss. Bottom line, pyramidespill er og blir svindel og ekstremt kjipt for de som biter på. Det er helt riktig som du sier. Fint lite å utsette på det annet enn at du ikke har den fjerneste peil på Pyramidespill. Jeg kan garantere dere at hvis dere gjør research på det så vil dere finne at dette ikke er 'nok en pyramide svindel'. Gidder man ikke det så er det helt greit, men da har man ikke så mye man skulle sagt om akkurat det selskapet heller. Sannheten er jo at de absolutt aller fleste lignende tilfeller er svindel, men iblandt dukker det opp noe som er legit.
 8. Jeg meddeler gjerne en kvittering fra en jeg kjenner som gjorde og gjør fast uttak fra Pyramidespill. Ikke no problem Og det er langt ifra en som sitter på toppen! Jeg gleder meg til å se videoen av deg spise din sureste bokser:p
 9. Aha, da forstår jeg utsagnet ytterligere. Nei, men det er kanskje ikke stedet å lage en tråd som dette. Men det skal sies at jeg har bedre ting å gjøre enn å lure folk med på svindel. Og folk må få tro hva de vil, men det har fantastisk lite for seg å konstatere ting uten å faktisk å gjort litt research på det. Wut?
 10. Er bf.no bare et forum stappfullt av umodne 16-åringer med 'morsomme' bilder?
 11. Haha! Wow, so funny. Du blir ikke millionær over natta. Mye av poenget med ZK er at det tar tid, og derfor skal være bærekraftig. Jeg var mye på battlefield.no for mange år siden. Men jeg lagde ny konto i dag for å dele dette. Må jeg ha så så mange innlegg for å opparbeide meg kredibilitet synes du? Jeg kan bare dele det jeg vet om det, linker til mer informasjon, og mine erfaringer med folk jeg kjenner personlig som faktisk tjener på det. Det er ikke noe poeng, og har aldri vært et poeng for meg å spre spam og drit. Er du ikke interessert i å lese om det så er det ikke vits å si noe. Jeg svarer gjerne på de som faktisk gidder å se på det.
 12. Skal prøve å forklare kort: Du velger enten Free (helt gratis), Silver, Gold eller Diamond abonnement. Som betalende partner får du mulighet til å kjøpe 'sample bids'; det vil si bud som blir gitt bort til kunder på Zeekler.com, en nettauksjon. Zeekler kjøper inn masse NYE items og starter alle auksjoner på 0 cents. De aller fleste items år for langt under takst. For å være med på auksjon her må de som kunder kjøpe bud. Når de melder seg inn får de gratis bud (sample bids), av 'affiliates', altså de som er med på Pyramidespill. Disse budene bruker de til å by med på auksjonen, vært bud øker med 1 cent. Når de er tom for bud så må de kjøpe budpakker, dette koster dem 65 cent per bud. Si at en item går for 10 dollar. Det vil si 1000 bud ble brukt av kundene. Det er 650 dollar til Zeekler som deler inntil 50% av avkastningen med Pyramidespill sine partnere. På slutten av hver arbeidsdag så bestemmer Zeekler hvor mye de har råd til å gi til Pyramidespill affiliates, alle får samme prosent, også deler de ut avkastning. Si at du har 1000 VIP points på kontoen din, altså det du har kjøpt bud for, og selskapet setter avkastningen til 2% den dagen, da får du 20 VIP points, altså dollar, rett i balansen din. Og sånn fortsetter det å vokse. Dette er nok en litt ufullstendig forklaring, men om man kunne tenke seg ekstra penger så er det verdt å se på. Den saken handlet om at Pyramidespill først pleide å dele ut kunder til oss som er Affiliates, noen som viste seg å være ulovlig. Men Pyramidespill har egne MLM advokater som gjør sitt ytterste for å holde alt lovlig, og de valgte selv å gå ut med den saken. Som nå er rettet opp!
 13. Jeg kan nesten love dere at dere ikke ville finne en person på nettet på forskjellige forum som har prøvd dette og kan si at de har hatt en dårlig erfaring. Les kort på noen av disse annmeldelsene: http://honestincomereviews.com/zeek-rewards-review-is-it-just-another-scam-or-can-you-make-money/, http://workwithmattdunn.com/zeek-rewards-scam-zeek-rewards-review/. Hehe. Ta dere en tur på Steam i dag, Dead Space + Dead Space 2 til 9,99 euro. Det er nettop det som er grunnen til at jeg svarer tregt, laster ned i høy hastighet:p
 14. Haha! Du gjorde tydeligvis ikke din 'due dilligence'. Det nytter faktisk ikke å si så mye får du vet noe som helst om det. Dette selskapet er et gjeldsfritt helt gjennomsiktig og 100% lovlig firma i USA som har holdt på i 14 år og gjort det veldig bra. De har 2 av USAs beste advokater med seg for å sørge for at alt er i henhold til loven. Les litt mer om det så skal du få se at det er noe annet en 'bs'. Må jo nevnes at jeg selv har begynt å tjene på det, men velger å ikke ta ut noe før balansen min har vokst en del mer.
 15. Hei! Noen vil kanskje umiddelbart tolke dette som typisk reklame for et nettbasert selskap. Det er ikke det som er hensikten i det hele tatt da selskapet gjør det mer enn bra nok uten at jeg prater om det på nett. Jeg ble tipset om en mulighet til å sette penger inn i noe som er i ferd med å vokse seg enormt. Naturligvis var jeg veldig skeptisk og det første jeg tenkte på var at det var den typiske 'Pyramide' svindelen. Det var virkelig ikke tilfelle. Om noen er interessert i å gjøre gode penger over tid og gidder å ta seg tid til å gjøre litt research så send meg PM så kan jeg hjelpe dere inn i det. Jeg er spesielt interessert i å ha med meg de som ikke er ute etter pengene for å bare leve et luksusliv med egoet sitt men som har et oppriktig ønske om å dele av overfloden og følge drømmene sine. Kanskje du har en spillutvikler i deg men mangler subsidiene? Jeg kjenner mange som tjener VELDIG godt på Pyramidespill (selskapet liker ikke at man nevner noen beløp da de ikke ønsker 'over-hyping'). Jeg ville aldri blitt med på noe sånt om ikke jeg kjente flere som faktisk tar ut penger og kan leve på dette her. De som er interessert kan lese en del på http://Pyramidespill.com/ og evt se denne introduksjonsvideoen: http://www.yougetpai...d1/Webinar.aspx på 30min. Det er verdt tiden. Håper dere har en naturlig sunn skepsis men også ser at det er verdt å ta seg tid til å lese litt om det. Jeg bare tenker at HVIS du kunne tjent gode penger med minimalt med jobb så er det veldig verdt det å ta en titt. Aight! Game on folks.
×
×
 • Create New...