Jump to content
Battlefield.no

HEGGIS

Supermedlem
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

HEGGIS last won the day on June 10 2012

HEGGIS had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About HEGGIS

 • Rank
  Menig
 • Birthday 06/24/1992

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Spania mister mye ball i dag. Samtidig liker jeg italienerne! Cassano er en fantastisk spiller! Holder med Russland og Neder(laget). Utrolig skuffa over Hollenderne men virkelighetsbilde tilsier Spania/Tyskland i finalen. Så har jeg stor tro på at Frankrike skal overraske alle og vinner hele EM=) Undervurdert lag med store kvaliteter!
 2. http://hlstats.hellf...er_id=1&filter= Først og fremst vil jeg henvise dere til chatten på Vafflus. Han sitter å fakenicker folk for å så slenge dritt etter andre spillere, slik at det virker som at han er en annen spiller. Jeg må også le litt over Vafflus her. I tråden "Homohets er kult?" så kommenterer Vafflus dette mot de andre: "Ut i fra bildet ditt, ser jeg at du er 13 og ikke 19, så da er du unnskyldt.... Skjønner godt det er "tøft" med homo, neger eller jøde og gayspot/jødespot/negerspot i den alderen der." Så ser dere nederst på denne siden, screenshot fra chatten til Vafflus: http://bildr.no/view/1200139 Dette viser jo noe helt annet enn hva du står for Vafflus... Jævlig barnslig å spytte ut med "Cali=100% gay" osv... Dette gjorde du også i går men gadd aldri å gjøre noe med det, men dette viser til at du ikke er så jævlig mye bedre enn alle andre som du skal ha det til.. Edit: Se også på nickene til Vafflus, hvem han har fakenicket også. Da har jeg fått sagt mitt.
 3. Vil gjerne ha en gui som lagrer antall kills oppe i høyre hjørnet som vanlig kills, bare at den "tar vare på" mine kills. Så om jeg tar 3 mann så står de der på slutten av runden også, helt til ny runde starter? Eller om det finnes en command for dette? Mener jeg hadde en gui som gjorde slik, men vil ikke ha en gui som endrer på noe annet. Hjelp anyone?
 4. Joda, men dette faller inn "naturlig" for meg om man kan si det. Det er noe jeg bruker til vanlig. Sier som jentene som tar bilde av seg selv i speilet når de er 13 år gamle: "Take it or leave it, ingen kan forandre meg som person." - Det jeg mener, ingen får endret på meg, eller på de personene som sitter der. Om man blir bannet, javel, da mister HF sin del av de folkene som bruker "Homo" der. Så setter dem seg på en annen Mumble. For all del, fordi jeg bruker ordet homo, neger eller jøde så kall meg gjerne en med stor mangel på empati og en stor dose egoisme. - Like nedvergende som at jeg kaller det du satt på når du drepte meg for en gayspot/jødespot/negerspot. Skuffende. Siste innlegget fra meg, før jeg KLIKKER I VINKEL XdDdD, For denne diskusjonen blir uendelig, med flere forskjellige synspunkter og ingen fakta. Legg ut en nyhet på forsiden når det er innført forbud mot å si noe som helst nedvergende på Mumble=) Ut i fra bildet ditt, ser jeg at du er 13 og ikke 19, så da er du unnskyldt.... Skjønner godt det er "tøft" med homo, neger eller jøde og gayspot/jødespot/negerspot i den alderen der. Hahaha, så nå skal du kommentere fordi jeg sier at det var det siste innlegget mitt i den tråden her bare for å provosere? Nok om det, Vafflus. Denne diskusjonen blir uendelig uansett hva slags synspunkter folk har. Men skjønner at det er "tøft" å kalle folk for 13 åringer også. Respekt, manN!
 5. Joda, men dette faller inn "naturlig" for meg om man kan si det. Det er noe jeg bruker til vanlig. Sier som jentene som tar bilde av seg selv i speilet når de er 13 år gamle: "Take it or leave it, ingen kan forandre meg som person." - Det jeg mener, ingen får endret på meg, eller på de personene som sitter der. Om man blir bannet, javel, da mister HF sin del av de folkene som bruker "Homo" der. Så setter dem seg på en annen Mumble. For all del, fordi jeg bruker ordet homo, neger eller jøde så kall meg gjerne en med stor mangel på empati og en stor dose egoisme. - Like nedvergende som at jeg kaller det du satt på når du drepte meg for en gayspot/jødespot/negerspot. Skuffende. Siste innlegget fra meg, før jeg KLIKKER I VINKEL XdDdD, For denne diskusjonen blir uendelig, med flere forskjellige synspunkter og ingen fakta. Legg ut en nyhet på forsiden når det er innført forbud mot å si noe som helst nedvergende på Mumble=)
 6. Diskusjonen for min del er nada for meg. Om jeg sier "jævla gay som sitter der" eller en annen som sier det til meg, så vil jeg ikke reagere. Amen, over og gutt. Send PM den dagen man ikke kan si hva man vil med kompiser på mumble.
 7. Man sitter på Mumble for å kose seg. Og vi er voksende folk, homohets skjer verden over... Dessverre! Det er en ukultur selvfølgelig, men dette går ikke an å hindre. Om man skal overvåke hver eneste person på Mumble må man legge ned mye jobb! Men vi har det veldig gøy på Mumble og man er der for å ha det gøy. Jeg håper ikke tar folk tar seg nær av det som blir sagt. Men gjør man det, ta det opp med vedkommende og snakk til dem. Jeg har nok dratt et par neger/jøde vitser, og jeg har den sans for humor. Har jo selv mange NEGER og JøDEvenner... Kanskje ikke jødevenner men, negere. Og ja, jeg bruker de ordene. Kun i dette innlegget. (Bruker det vanligvis ikke, men for å fremheve det så bruker jeg det i dette innlegget, beklager om det virker støtende). Jeg kaller ikke tilfeldige folk for det og syns ikke det er gøy om folk tar seg nær av det. Men vi er en ganske spleiset gjeng på Mumble som skjønner hverandre, men om folk tar seg nær av det, ta det opp og si det. Vi er voksende nok til å slutte og akseptere at folk syns det går for mye over grensen. qed sier det, 99% av tilfellene er det tull og sånn er samfunnet i dag. Jeg er ingen rasehater fordi jeg forteller negervitser. Jeg hater rasisme selv, men sånne vitser er morsomme for min del. Men om man skulle brette ut om hvor mye man hater negere/homser osv sier jeg i fra også. Det er rasisme! Men å slenge ut en vits av og til tar jeg ikke som rasisme og jeg reagerer derfor ikke på det. Min mening, ingen andres. Vi har alle forskjellige meninger om det og det vil det alltid være... Det går ikke an å sette den grensen om hva som er lovlig eller ikke.
 8. Det blir for dumt å si, Thomas. Mulig når du registrerte deg. Innenfor et år eller to. CatchGamer skal ha mye av æren for at Norsk E-Sports er der det er i dag. Var et utrolig community som hadde alt! Forumet der var magisk, Uploadsa/Galleriet og ikke minst CG sin 16-0 seier over SK Gaming er og blir legendarisk. At CG har hamstret opp mange gode minner er det ingen som helst tvil om, så det å si at det virker som et useriøst og dårlig community er heeelt på jordet. Big ups til hele CG for den tiden de har vært der for alle gamers:) I følge det offisielle måleverktøyet TNS Metrix fra TNS Gallup har Catch-Gamer over 30 000 unike lesere og over 1 500 000 sidevisninger hver uke. Useriøst og dårlig? Neppe. Selvfølgelig fra glansdagene.
 9. CatchGamer er ikke lagt ned. Edit: Så nå at dere også hadde fått det med dere:) Håper CatchGamer lever i all fremtidig, med tanke på at det var der jeg "vokste opp" og har noen utrolige gode minner derfra:) ååå som jeg savner den aktive CatchGamer #10 Mayhem servern
 10. Her er det noe jeg ikke har fått med meg. Hva har Trond Blattmann gjort? Han har vel ikke gjort noe galt? Men det finnes vel folk som er av samme oppfatning som Breivik og støtter han. Blattmann er jo leder for støttegruppen for ofrene 22. juli. Mulig jeg tar feil.
 11. Kan du også poste opp bildet; Heidisexy.jpg? Post flere pics:D
 12. Legaliser det! Dette vil hjelpe samfunnet i større grad enn at man skal gjøre dette til farlig og ulovlig. Dette får hjernen til å "sovne" i motsetning til alkohol som, fucker hjernen. Mange velger også å bruke dette som medisinsk stoff, noe jeg synes er mye bedre enn farligere medisiner du kan få av lege. Det å avkriminalisere hasjen vil gjøre dette i mer kontrollerte former. Eneste negative er når folk røyker hver dag at det kan gå over til sterke stoffer og evt kjøring i påvirket tilstand. Men dette skjer jo også med alkoholen. Det kan minske konsentrasjonen til mange ved aktiv røyking, det er faktisk det eneste jeg som som det negative med å legalisere det. EDIT: Ser ut som dette var en veldig gammel tråd, men forsatt et tema som er relevant... Har litt å ta igjen her på forumet:D
 13. HEGGIS

  Arsenal

  Podolski er klar for Arsenal, det trenger dere etter at jeg har sett førsteomgangen til Arsenal mot Norwich! 1-2! Koser meg!!
 14. Hans Rotmo er en fantastisk musiker og dette blir for mye blåst opp i media. Folk må kunne se humoren! Jeg kan skjønne at noen finner denne støtende men langt i fra en rasistisk sang, kontra de andre som ligger på youtube etc. Og trekke denne innenfor Breivik saken blir jo heeeelt på jordet! Nei, Hans må bare stå på, han har vært ute i hardt vær før og han vet hvordan skal takle dette! Vømmelspellemanslag var et fantastisk band btw!
×
×
 • Create New...