Jump to content
Battlefield.no

Minstemann

Supermedlem
 • Content Count

  2,253
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Minstemann

 • Rank
  Kaptein
 • Birthday 12/23/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kristiansand
 • Interests
  Mye rart..
 1. Jo, dette forstår jeg også. Men vi ble på forhånd lovet et spill som inneholdt realismen fra OFP1. Og nesten tok den til et nytt nivå igjen. Animasjoner, gevær og våpenfunksjoner skulle være helt korrekt modellert utifra virkelighetens våpen. Det er såvisst ikke det inntrykket jeg fikk fra demoen, men samtidig så var dette bare en tidlig versjon, så jeg får trøste meg med at det sikkert blir fikset nærmere release. boarding av kjøretøy skulle visstnok også være fullt animert slik at det ikke så ut som om spilleren på magisk vis plutselig satt i kjøretøyet, men faktisk åpnet døren å satte seg inn, de har ikke vist noe av dette enda heller. Jeg vet ikke, kanskje ARMA2 heller er spillet for meg. Hadde de bare kunne holde løftene som ble gitt fra begynnelsen av. Isteden for å overhype det hele. Men er enda en stund igjen til utgivelse, så jeg håper Codemasters tar til vettet å hører litt på hva fansen ønsker fra dette spillet. Det er vel stort sett misnøye rundt videoene som ble vist på E3 i de aller fleste forum som har med OFP å gjøre rundt om.
 2. Jess, med årets E3 vel overstått samt noe gameplay footage fra vårt kjært etterlengtede OFP2:DR. Her er link til gameplay video: http://www.gametrailers.com/video/e3-09-op...lashpoint/50856 Jeg har selv gledet meg i åresvis til oppfølgeren av Operation Flashpoint, har også brukt utallige timer på det gamle spillet med mods/editor så det var med stor iver jeg satte meg ned for å se disse første glimtene av gameplay. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si for noe, jeg er mildt sagt direkte skuffet over hva jeg fikk se.. Hva er skjedd med det Operation Flashpoint vi kjente fra før av? Dette ligner mer en dårlig blanding av BF2/BFBC/ og COD. Var ikke mye her som minnet meg om den realismen som på forhånd ble lovet av Codemasters. Ble også nevnt at det er gjort en "mellomting" av arcade og realisme for å visstnok gjøre spillet mer tilgjengelig for konsolleiere? Operation Flashpoint er vel forfasken ikke noe arcadespill, det er en milsim, så hvorfor unnskyld språket men i H***** ødelegger Codemasters hele serien med å gjøre noe slikt? De aller fleste som har spilt orginalen og holdt seg til den er folk som likte den for realismen, samt den genuine følelsen av å være på en slagmark, OFP1 gikk bort fra alt som hadde med vanlige FPS spill å gjøre. Så presterer Codemasters som sitter med rettighetene til navnet Operation Flashpoint å gå inn å lage en oppfølger å skitne til navnet på den måten, lage et standard fps slik at de på den måten kan tjene mer penger på et publikum som ønsker et urealistisk skytespill med høy actionverdi ala COD4, BF, SOF, osv. For de av dere som så videoen, healthpacks? Kalle inn luftstøtte som treffer mål innen sekunder? FI AI som ikke en gang er i stand til å treffe en spiller på et par meters hold? Bli truffet i hoderegion av en kule å likevel være i stand til å stå oppreist å gjengjelde ild? Et typisk vanlig FPS HUD system som lar deg se hvor mange kuler du har igjen, hvor mye "helse" du sitter igjen med. En sikte indikator der forteller om du har truffet FI eller ikke? Latterlig, største skuffelsen jeg noen sinne har fått hva det angår gaming.
 3. Minstemann

  Army'n

  Skjold militærleir, kaldt øde lite sted ligger midt i en liten bygd ved navn Øverbygd (ødebygd) et par hus, en skole, en coop mega butikk et utested/bar der alle soldatene går i helgene når man har helgeperm. Som ironisk nok heter karma (du forstår når du er der) Du har et hardt år forann deg, mye kulde, lange triste mørke dager ihvertfall når mørketiden setter inn. På det mørkeste har du en time med skumring/halvlys. Men du venner deg til det efterhvert. Synd du kommer inn i januar, ingen tid til å venne deg til kulden. Det er det verste.. Jeg hadde heldigvis innrykk i 2bn på høsten., fikk god tid til å venne meg til kulden sånnsett.Ellers så er hele oppholdet der oppe hva du gjør det til selv. Lykke til
 4. Samekniv, jah. Trokke dem fåes her på sørlandet ihvertfall. Her har vi krabbeteiner da om det skulle hjelpe..
 5. Tar seff med meg laptop, å to kameraer så det blir sikkert litt bilder også. Bare 2 dager til jeg begynner reisen min nå. Går det ikke bra. Så går det ihvertfall over.
 6. Da var det 3 dager til jeg reiser inn for å bli mann! Den helt store sagnomsuste manndommsprøven. Jeg har helt siden jeg var liten fablet om å dra i militæret å hvor spennende det skulle komme til å bli! Lekte ofte med tanken på hvor kult det skulle bli med AG gym, milevis med labbing bla bla bla. Planla også å trene i god tid i forveien, slik ble det aldri. Men jeg var smart nok til å frivillig begi meg ut på å gå i militæret. Så her sitter jeg en slappfisk av en annen verden. Jeg reiser forresten til skjold i 2.bataljon for å tjenestegjøre som en stakkars infanterist. (jippi) Nå, de aller fleste jeg har snakket med har kalt meg en stakkars jævel å fortalt meg akkurat hvor surt jeg kom til å få det. Jeg har selvfølgelig bare latt de tankene gå fra meg å prøvd å tenke positivt. Men jeg må innrømme at tvilen har kommet krypende mer og mer de siste dagene nå som det nærmer seg. Vel, jeg er jo positiv, til det meste. Pågangsmot tror jeg kanskje også jeg har endel av. Men i løpet av et museklikk å to minutters lesing forsvant alt bare bort. http://www.dagbladet.no/kultur/2002/12/13/356213.html fant ikke ut åssen jeg direktelinka.
 7. Ser bra ut, er selv en hardbarket MGS fan, men vet ikke helt om jeg var fornøyd med noe av animasjonene. Fikses vel frem til release. Spyet var litt useriøst også. Kan vel eeeegentlig ikke klage da jeg VET jeg kommer til å ende opp fornøyd uansett. Hideo fikser alt.
 8. Noen som skal til Skjold den 14?
 9. Jeg er verdensmester i å trylle bort tid.
 10. Jeg hater alt som er imot det jeg mener, lissm..
 11. Barnevernet? Haha. De fleste begynner vel å eksperimentere med alkohol i den alderen. Det må litt eksperimentering til, med eksperimentering kommer feiling. Alle vet da det.
 12. Hva gjør man med hunder å katter når de har dritt eller pissa et sted de ikke får lov å pisse eller drite på? Enkelt, man tar et godt tak i nakken deres å døtter trynet ned i avføringen/urinen. Da vet de til nestegang at de IKKE skal gjøre dette. Enkle men effektive tiltak.
 13. Spilte når jeg var 16, hadde en Marui M4A1 elektrisk. Og en GBB beretta i full metal fra et merke jeg ikke husket. Så solgte jeg utstyret. Kult.
 14. Jeg gir opp, Vegas var alt for avansert. Finnes det noen enkle men virkelig gode programmer?
×
×
 • Create New...