Jump to content
Battlefield.no

thuan97

Medlem
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About thuan97

 • Rank
  Menig
 1. Jeg driver jo å samler norske folk i en liten platoon for fun gaming da Så er jo jeg 15 selv, så skjønner hva du mener, Battlefield communityet generelt pleier jo å se "ned" på "14-year old noob kids whose parents bought a overpriced pc" Så platoonen heter Revolution of Gaming, heter thuan97 på battelog, så det er bare å sende en melding eller friend request!
 2. det jeg mener med "lokalt" er at jeg ønsker en platoon med ikke så veldig mange medlemmer, som bare spiller sammen sikkert haugevis av spillere i battlefield.no platoonen!
 3. hmm, er nok ute etter noe litt mer "lokalt" om du skjønner hva jeg mener, hvor alle kjenner alle, på en måte Men takk for tilbudet! noen som er interreserte?
 4. hei, har nettopp startet opp med pc versjonen av bf3, gått over fra PS3 Har spilt alle battlefield-spillene bortsett fra 1943 og 2142, og lurte på om det var noen norske battlefield gamers jeg kan spille med? Har laget en platoon, ikke noe formelt, egentlig, bare ett sted å samle norske (og utenlandske) gamere jeg kan spille sammen med! Håper noen er interreserte Platoonen heter Revolution of Gamers, og Battlefield navnet mitt er thuan97 See you on the battlefield!
×
×
 • Create New...