Jump to content
Battlefield.no

aR2k88

Medlem
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

aR2k88 last won the day on July 19 2012

aR2k88 had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About aR2k88

 • Rank
  Menig
 1. Tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger! Jeg bruker Sony Vegas til og redigere, samt Dxtory for å recorde
 2. Nå skal jeg ærlig inrømme at jeg ikke har lest alle postene i denne tråden, men fikk med meg den røde tråden. Cheaters er alltid et problem, i alle spill.... det er noe du aldri blir kvitt. Problemet i BF3 er at det har en mye større spillerbase enn de gamle battlefield spillene, kanskje med unntak av Bad company 2. Her er det mange nye spillere, som har en helt utrolig evne til å klage på absolutt alt og alle, jeg har 500 timer med BF3 bak meg, le av det om du vil, jeg har spilt alle BF spillene og andre FPS spill, jeg ser på meg selv som en god spiller. Jeg er også server admin på 3 servere, Jeg blir rapportert daglig av folk som har "beviser" for at jeg cheater, selv om jeg daglig legger ut gameplay videos på youtube, jeg må konstant snakke med folk på serverne fordi det er noen som er sikker på at en annen spiller cheater, å jeg kan sjekke stats, følge han rundt uten å se noe som helst tegn på cheats, likevell er det WHINE og KLAGING hele forbanna dagen. Jeg har sett totalt 6 åpenbare cheatere siden release, dette er folk som skyter alt å alle fra spawn, i tilleg har jeg kicket en person fra serveren fordi han var veldig i grenseland, samt hadde flere notasjoner på metabans.com. Og jeg har bannet en annen som jeg var 95% sikker på satt med noe "no recoil" hacks, med tanke på at han tok meg ut fra 60m med en G18 suppressed og traff på hver eneste kule, mine mistanker ble bekreftet da han uka etterpå hadde fått sine stats resetta. Utenom dette har jeg faktisk ikke sett mye til cheatere, og for å være helt ærlig så er jeg 100 ganger mer lei av å måtte krangle med kids som er sikker på at absolutt alle som skyter de gjentatte ganger er hackere. Jeg gjentar, jeg ser på meg selv som en god spiller, men dersom en spiller eier meg gjentatte ganger illøpet av en runde, så har jeg ALDRI ropt "cheat!", man må bare akseptere at det er folk der ute som er helt vanvittig gode. Så klart nekter jeg ikke for at det er en del som cheater, men det å si at 10 spillere på en full 64 man server hacker i BF3, det får meg igrunn til å le, for det er BS fra ende til annen.
 3. Denne her har jeg brukt veldig mye tid på, håper dere liker den
 4. aR2k88

  fragmovie

  Nå er jeg vel sikker på at verken jeg eller dark spiller hardcore? Stemmer ikke det dark? -Jeg gjør iallefall ikke det, sniper i hardcore er jo easymode Fin film dark, noen fine effekter inni der, og bra kills selvsagt. Kan jo nevne at det ser litt bedre ut når videoen er i 16:9, slipper de sorte kantene på siden.
 5. haha, et gammelt beist. Kjører på medium og har fps fra 60-100 alt etter omgivelsene, jeg recorder på 60 fps, men dropper ned til 50 under mye action.
 6. Haha, får mye hat, så er nok flere som deler den oppfatningen
 7. Takk for feedback gutta! Spiller på PC ja. Burde sjekke ut play number 1 på Hazard Cinema Top 10 Plays også
 8. Ny video ang flash suppressor på L96 Bolt action rifle, for de som er interessert.
 9. Tenkte jeg bare skulle dele dette for de som er interessert, Frag filmer, tutorials, tips/tricks, commentaries og annet snacks. http://www.youtube.com/user/Arne882k?feature=mhee
×
×
 • Create New...