Jump to content
Battlefield.no

KlumpenMao

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About KlumpenMao

 • Rank
  Menig

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Hadde ikke vært så ille dumt det Maxi, flere skal til Australia for å ta exphil. Så det hadde ikke vært dumt, Bali er jo rene paradiset.
 2. Okey, skal ringe og høre, kanskje ikke så dumt, takker for gode svar!
 3. Det forklarte litt qed. Vet ikke om jeg har muligheten til å komme inn på NTNU, er tross alt ganske mange poeng man trenger, men har f.eks sjekket ut Tromsø osv. Men det jeg lurer på nå er om jeg kan ta bachelor i informatikk, og så ta sivilingeniør senere, med tanke på at det er de samme fagene som er hele veien. F.eks disse to: http://www2.uit.no/i...ument_id=218398 http://www2.uit.no/i...ument_id=220229 De har jo også en mulighet for å ta master,http://www2.uit.no/ikbViewer/page/students/studies/programmes/prog?studieprogram=39643&ar=2011&p_d_i=-47400&p_d_v=200811&p_d_c=&semester=H&p_document_id=200811
 4. Så hvis si jeg tar en informatikk utdannelse, så har jeg fortsatt muligheten til å f.eks jobbe med cisco osv? For hvis det er slik du sier Osram så virker det som om informatikk er veien å gå.
 5. Okey, takk for svar. Har prøvd å finne litt mer informasjon på nettet, og jeg har mer eller mindre blitt forvirret. Har blitt anbefalt begge studier hvis jeg liker data og programmering... Men det virker som om dataingeniør er mer praktisk som du nevner. Som også åpner muligheten for å utvikle komponenter osv, hvis jeg ikke har misforstått.
 6. Og er det mulig å gå over fra fullført bachelor i informatikk til sivilingeniør i data? (altså 2 årig master). Regner ikke med at dette går.
 7. Håper noen vet forskjellen med tanke på videre jobbmuligheter og forskjellen mellom utdanningene. Har lett på nettet en liten stund nå og jeg finner ikke helt ut hva som er forskjellig, men etter hva jeg har skjønt så er hovedforskjellen at som dataingeniør så er det mer praktisk bruk av data, og i informatikk så er det mer teoretisk. Håper noen vet forskjellen, hadde hjulpet mye. Regner med at noen her har peiling!
×
×
 • Create New...