Jump to content
Battlefield.no

MartyRot

Medlem
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MartyRot

 • Rank
  Lei bugs!
 • Birthday 06/11/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.rotmo.net

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. qed: Prøvd alt av drivere fra november frem til i dag. Ingen forskjell på FPS-en. Kongkopa: Forsøkte å slå av alt, men ingen tydelig forskjell på ytelse eller FPS. Sombie: Har sett på denne tidligere. Har jo kraftigere maskinvare en det som står som eksempel på siden, men ligger kun på 15 FPS. Prøvde å sette ned på Low kvalitet, og lavest på alle valg, men det hjalp ikke vesentlig. Den passerte 20-25 FPS. Skal gå over PC-en igjen å se etter eventuelle feil på den. EDIT! Rensket skjermkortet og CPU vifta for enda mer støv, og byttet PCI slot på skjermkortet, og nå kjører spillet på 55-60 FPS!!! Nå håper jeg bare dette varer, så sparte jeg de tusen lappene!
 2. Gråstein: Det problemet hadde jeg etter første patch, men etter å ha formatert maskinen, tatt ut alle delene, støvsugd og re-installert Windows endte jeg opp med ca 10fps mindre, og ingen fps drops. Denne gangen er det kun mindre FPS. qed: Jeg mener også at maskinen burde kjøre bedre. For øyeblikket har jeg ikke den beta driveren installert, men jeg er ganske sikker på at jeg har installfilen på maskinen. Mener du at spillet burde kjøre bedre med en eldre driver?
 3. Ultra har jeg aldri greid å kjørt uansett, men har frem til nå kjørt alt på high. Hva er lurest å oppgradere av CPU og skjermkort? Eventuelt, hvordan klokker jeg opp CPU-en?
 4. Hei. Etter hver patch til BF3 har FPS-en min gått ned med 10-15. Begynte på rundt 50 FPS stabilt ved lansering, mens nå er jeg nede på 15-25. Jeg har bygget PC-en min selv, og den inneholder: OS: Windows 7 Enterprise 64-bit CPU: Intel Core i7 870 (2,93Ghz) RAM: 8GB SKJERMKORT: Nvidia GeForce GTX 560 Ti (Driver oppdatert i dag, versjon: 295,73) Jeg kjører på Auto innstillingen til BF3. Alt ligger på High. Jeg har forstått at jeg må oppgradere maskinen for å kunne kjøre spillet optimalt, men hva er det jeg bør oppgradere? Jeg skjenner flere som kjører spillet på lignende system og skjermkort, som ikke har problemer. Eller er det noen som har noen tips til hvordan jeg kan kjøre spillet optimalt med det jeg allerede har? LøST Rensket skjermkortet og CPU vifta for enda mer støv, og byttet PCI slot på skjermkortet, og nå kjører spillet på 55-60 FPS!!! Nå håper jeg bare dette varer, så sparte jeg de tusen lappene!
 5. Hum, ser ut til at jeg også har samme problem, og fikk det rett etter patchen. Har vært i kontakt med EA support hele tiden siden, men har ikke fått noe tips som har hjulpet... Kjører GeForce GTX 560 Ti, men en venn av meg som har 2 stk av samme skjermkort og ellers samme PC spesifikasjoner kjører uten noe problem, så vurderer å legge til et skjermkort til for min del.
 6. Det gjorde det ikke. Har prøvd alt mulig å flere dager. Har også oppdaget at det ikke kun er Battlefield som er problemet, men samtlige spill og programmer. Det rare er at dette skjedde samtidig som det nye patchen (og verdene) ble installert. Tipset fra EA support var å kjøre spillene som Admin, noe som ikke hjalp noe.
 7. Prøvde det, fungerte ikke. Har prøvd å øke RAM prioriteten til BF, funket ikke. Prøvde å kjøre på færre prosessorer (et tips jeg fant på google), funket ikke. Nedgraderte til Nvidia versjon 285.79, som er i beta enda, men er den siste av 280 generasjonen, fins også en 290.xx versjon i beta, verken 285.62. 285.79 eller 290.xx fungerer... Har sendt melding til suporten til EA både på Norsk og Engelsk, så håper virkelig jeg får hjelp. Ellers håper jeg at dette problemet forsvinner på tirsdag når Karkand kommer...
 8. Har defragmentert D disken (Den jeg installerte spillet på). Det hakket ikke like mye nå, men det er fortsatt mer en før, selv på lav grafikk. Skal defragmentere C disken, og se om det hjelper... EDIT: Det hjalp ikke stort... Nå er maskinen formatert, har nyeste drivere og er defragementert, men jeg har likevel lagge problemer... Dette er frustrerende!
 9. Det virker logisk. Men nå har jeg formatert maskinen, og holder på å installerer BF3 nå. Den greide ikke å installere første gang, fikk noe C++ error ting, men prøver på nytt igjen nå. Hvis jeg fortsatt har problemer skal jeg Defragmentere disken.
 10. Installerte Smart Doctor etter at jeg fikk problemet, har ikke GamerOSD. Skal formaterer PC-en nå, slik at jeg er sikker på at alle drivere blir rett versjon, og at det ikke har havnet noe dritt på C disken (Har kjørt virusprogram, men har ikke funnet noe).
 11. Forsøkte det, sto at det ikke var noen filer som ble endret, og spillet lagger like mye som før. selv på low grafikk.
 12. Har nyeste versjon av Nvidia skjermkortet (den som ble lansert like før BF3 lanseringen). Forsøker nå å laste ned den nyeste beta driveren. har prøvd forskjellige våpen, men uansett våpen, uansett grafikkinnstilling lagger spillet... EDIT: Lastet ned nyeste beta versjon av skjermkortet, men opplever like mye lagg uansett...
 13. På tirsdag ble PC versjonen oppdatert med en ny patch. Denne patchen var på ca 3,2 GB. Før denne patchen har jeg kjørt spillet på High uten noen problemer, opplevde litt lagg når jeg kjørte på Ultra. Etter denne patchen lagger spillet uansett, uansett server. Har ikke testet en spiller delen. Jeg har prøvd å satt grafikken på lav, og likevel så lagger spillet. Har søkt rundt på nettet, men har ikke funnet andre som har samme problem. Er det noen her som kan hjelpe meg, eller som har noe samme problem etter denne patchen. PC-en min: Prosessor: Intel® Core™ i7 CPU 870 @ 2.93GHz RAM: 8GB DDR3 Operativsystem: Microsoft Windows 7 Enterprise Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit Skjermkort: GeForce GTX 560 Ti Lydkort: NVIDIA High Definition Audio Ser på www.systemrequirementslab.com at Recommended kravet har gått opp fra GTX 560 til GTX 570... iritterende at når jeg kjøpte spillet var kravene rett, mens nå ble skjermkortet plutselig utdatert. Spillet burde uansett ikke lagge så mye...
×
×
 • Create New...