Jump to content
Battlefield.no

DuBi

Supermedlem
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About DuBi

 • Rank
  Menig
 • Birthday 07/19/1996

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen
 1. DuBi

  H1Z1

  har både vært heldig og uheldig med looting systemet, gikk 5 timer i går uten å finne en dritt unntatt planker osv, no joke. også var jeg heldig å spille i natt etter patchen var ute som gjorde at jeg fant alt jeg trengte til å lage en base på under 5 minutter inkludert pistol og ammo. men vil ikke anbefale og kjøpe det før nye serverne er ute (200 nye EU servere på Tirsdag) og folkene blir litt spredt rundt. mappe er også altfor lite i forhold til spilleren som gjør at det nesten ikke er loot hvis du ikke var så heldig som meg å spilte rett etter patch/restart.
 2. DuBi

  TANC: Finale i kveld

  At jeg ikke fikk vite om denne cuppen før den startet ;( kunne skaffet noen av de beste aimerene og nådd langt
 3. DuBi

  Sennheiser G4ME Zero

  Får tilsendt dette headsette fra de jeg spiller for og gleder meg som en unge til den kommer i posten, bare hørt bra om det
 4. Kjør en test cup hvor vi tester mix lag, tror det hadde blitt litt mere spennende en at et lag kjører over alle andre.
 5. når skal bf.no holde en skikkelig turnering med noe hardware premier ?
 6. Låne accounten din, for en kjapp test ? spiller fra 0300-0600 aka når du sover som en drøm pga BF-4 Alphan.
 7. Hvor mange på BF.no har fått invite til BF4 alphan som starter i dag?
 8. Man kan ikke beskrive ordet Admin-Abuse bedre en denne karen her.

 9. Ble bannet fra mumble for ca 1 time siden av baseraper, sto ikke hvor lenge så jeg antar 24 timer elns som jeg mener er urettferdig. jeg kom inn på rommet de satt på og spurte om det var de som skjøt meg i stary, også spurte jeg 1 gang til, ingen svar, så jeg bytter tilbake til orginal channel jeg satt i med knoph og kissa. etter 20 sec så sto det at jeg ble bannet for dårlig oppførsel. jeg mener jo da at jeg har all rettigheter til og komme inni et åpent rom og spørre et spørsmål, uten og bli bannet for dårlig oppførsel..
×
×
 • Create New...