Jump to content
Battlefield.no

Kongkopa

Supermedlem
 • Content Count

  265
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Kongkopa last won the day on January 30 2013

Kongkopa had the most liked content!

Community Reputation

31 Excellent

About Kongkopa

 • Rank
  Best Jeep driver EU

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.vip-gaming.net

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Packetloss til enkelte servere er helt horribelt. Lite å gjøre noe med. Med mindre du kan lett bytte mellom ISP for å se om det utgjør noen forskjell. Du kan sjekke packetloss under options in-game.
 2. 1.Scar-H 2.Medpack 3.??? 4.Profit
 3. Hva som er morsomt er jo meget subjektivt. Det er absolutt noe å grine over når det lanseres som en PC tittel. Prisen er, for meg, høy med tanke på innhold kontra andre trippel A spill som f.eks GTA, Battlefield. Absolutt ingen revolusjon, for meg er det knapt nok en evolusjon.
 4. Game modes ser litt tynt ut. Ingen som appelerer veldig. Tror jeg avventer kjøp.
 5. Takk Plantronics, jeg vil gjerne ha RIG
 6. 2FAST4JESUS. Undervurdert? Neh. De kom jo på andreplass, og de fleste hadde vel regnet med at de kom til å gjøre det bra.
 7. Det var gøy. Håper det blir flere lag som melder seg på.
 8. Ruby er jo et programmeringspråk. Så vil tro dette er snakk om en compiler? Et program for å lese koden og "kjøre" kommandoene. Trodde Ruby ble mest brukt ifb med nettsider etc. Har aldri sett malware programmert i Ruby. Når det er sagt, så kan det være malware som gjemmer seg, og utgir seg for å være en Ruby compiler. Men, det høres jo egentlig bare rart ut. Kommer ikke på hva det heter i farten, men det eksisterer verktøy som kan liste opp alle prosesser som kjører på maskinen din. Også de som eventuelt er skjulte for taskmanager.
 9. Har hele tiden følt at netcode er forferdelig på bf.no sine servere, hvor jeg har lav latency. Googlet litt her om dagen, og leste noe om at ~120 latency er optimalt for reg. Trodde ikke helt på det akkurat, før jeg teste å spille litt på Amerikanske servere. HERREGUD, der hadde jeg faktisk hit reg. Men det er visst ikke helt spikret at det har noe med latency å gjøre, ettersom det er crap å spille på Europeiske servere med tilsvarende latency. Idno... Edit: Farlig å si at det er latency, men for meg så var det merkbart å gå fra lowping EU server til highping USA server. I positiv forstand.
 10. Kongkopa

  Hva er Titanfall ?

  Spillet er veldig gøy. Det føles veldig fair, veldig bra hit reg (nesten orgasmisk etter å ha vært inf i Battlefield titler i en del år). Men, det er synd de ikke har server browser, private servere, battle recorder og mod muligheter.
 11. Hvordan vet du at du ikke har blitt rammet? Den har tross alt muligheten til å recorde input, samt sende input ut... Vel jeg mente at jeg har ikke blitt rammet på måten at de har fått tatt noen kontoer eller skifta passord osv.. Mest sannsynlig er de fra utlandet og kan ikke gjøre så mye de norske brukerene jeg bruker på nettsidene. kan godt være de har info, men har skifta passord overalt nå i etterkant . Men jeg hadde også på pcen i 3-4 mnd så de hadde jo hatt ttid til å gjøre noe. Skjønner skjønner, godt det da Så lenge du har byttet logon info så bør det ikke være noe problem.
 12. Hvordan vet du at du ikke har blitt rammet? Den har tross alt muligheten til å recorde input, samt sende input ut...
×
×
 • Create New...