Jump to content
Battlefield.no

NhcPeacebreaker

Supermedlem
 • Content Count

  469
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

NhcPeacebreaker last won the day on November 9 2011

NhcPeacebreaker had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About NhcPeacebreaker

 • Rank
  Sersjant

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

496 profile views
 1. Og han ble annerkjent av Jaedong: https://twitter.com/EGJaedongRC/status/329468347479638016 Jelly.
 2. Har lest en del steder at den ikke er til å stole på, tror jeg har snitt på 297 elns og har hatt opp til 350 i flere kamper som jeg tviler på at kan stemme. ^^ Sett flere som har hatt under 100 i wol som har hoppet opp til 200 etc.
 3. NhcPeacebreaker

  Hotkeys

  Om du vil forandre det eller ikke blir litt opp til personlig preferanse egentlig, har tenkt på å endre selv men er blitt så vant til standardoppsettet nå at jeg ikke orker tanken på å endre det. ^_^
 4. NhcPeacebreaker

  Hotkeys

  Her er mitt oppsett: 1 - army hotkey, har alle basic units som roaches og zerglings her. 2 - Dps units og counter attacks, her har jeg ofte grupper med units som jeg setter opp til counter attacks og når det kommer et slag så bytter jeg til units som for eksempel banelings eller hydras for å kontrollere de effektivt. 3 - Caster units og harass units, Hvis jeg har units som mutas så har jeg de her så jeg kan konstant styre de og harasse med de, når jeg går casters som infestors og vipers har jeg de også på her. 4 - Her har jeg alle hatches for å produsere units og sette rally points, tar også og hotkeyer eggs konstant når jeg produserer units så jeg nesten aldri har en unit som ikke er i army hotkey. 5, 6 og 7 har jeg main hatch, natural og third. Inject metoden min går slik: 5,5 velg queen og v inject etterfulgt av det samme med 6,6 og så 7,7. Grunnen til at jeg foretrekker denne metoden over for eksempel backspace metoden og hotkey av queens er av 2 grunner. En er at det gir meg full kontroll over hvor jeg injecter, når jeg brukte backspace metoden så endte det ofte opp med queens på avveie etc og det var veldig irriterende. To er at ved å ikke hotkeye queens men hatchene så kan jeg rallye units individuelt fra hvert hatch, det gjør også at jeg kan velge hvilket hatch jeg lager units fra, noe som kan være forskjellen på seier og tap mot for eksempel en 4 gate fra en toss. Om for eksempel roachene dine popper i main istedenfor third kan det gi tossen tid til å snipe hatchen din før de når fram.
 5. De har vel oracle og void ray rushet seg opp til gm alle sammen. Møtte ihvertfall 2-3 forrige gang jeg tok et par games.
 6. Yeah, forsåvidt enig i det, tror også snute er en spiller med en mentalitet som hadde passet perfekt i korea.
 7. Ville ikke akkurrat kalt en turnering som deler ut 10000£ irrelevant...
 8. Syns det er helt greit at de to møtes jeg, klarer du ikke å slå en som spiller unranked så hadde du nok ikke slått han om han hadde spilt ranked. Og om det er sånn at det mentale gjør at han spiller bedre siden han ikke har noe å tape så betyr jo det bare at du får bedre trening, så win win really.
 9. Det at han slo zergs som Life og Symbol i wol burde jo være nok til å kunne si at bare noobs og trolls kalte han patch zerg.
 10. Spilt mot et par terrans sålangt og føler ikke at jeg er grusomt underlegen egentlig, fåtall av lings kan utløse mines, drops er mye det samme som før bare at de slipper unna oftere. Men all in all føler jeg at det er jevn kamp.
 11. Syns widow mines, medivac boost, oracles og voidrays kanskje er litt drastiske, men vanskelig å si noe håndfast enda. Mutas er fulstendig op i zvz. Er veldig moro å spille uansett.
 12. Går selv for tidlig speedroach push med overseer inn i roach hydra mot terran, har funka bra sålangt.
 13. Ifølge pros så er zerg svakest atm og terran sterkest, men blir sikkert endringer/funnet ut noe nytt snart.
×
×
 • Create New...