Jump to content
Battlefield.no

Sting3rbee

Supermedlem
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Sting3rbee last won the day on November 30 2011

Sting3rbee had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About Sting3rbee

 • Rank
  Menig
 • Birthday 03/13/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen
 1. ^ Dette Er også skeptisk til at ProSiebensat1 skal være europeisk publisher, ellers ser jo dette ut som the second coming of jesus innen mmo.
 2. Just write her så kan we help you! Med mindre you need a admin specifically to answer your spørsmål. If it's about a klage, ta det to the Klagemur post. Håper i helped!
 3. Jepp den fant jeg også, det er bare teksten i selve boken. Leste den også for å se om det var noen sammenheng men nei. Takk for at du prøvde iallefall!
 4. Find the copy of Last king of the Ayleids! +masse tafs og internett til den som kan fortelle meg hvem jeg fikk dette questet av. Hadde boken før jeg fikk questet tydeligvis så den registrerer ikke at jeg har den. Kartet viser kun hvor jeg kan finne den. Det er et misc quest og jeg har prøvd å ligge tilbake boken i kisten, trade, lagre osv. Har googlet som en kriger den siste timen uten noe hell. Halp!
 5. Lagd selv, deadric sword som er forbedret vha et eget armor set med +smithing og blacksmith potion. Så enchantet og gitt et nytt navn. Har også 83 "skill" med onehand, er lv53. :o Kor mange +poeng smithing har du? Eg har 100 i smithing men med potion får eg glass axe ikkje opp i meir enn 70 med potion og bracers som gjer +13 Han har 100, men hele poenget er at alle professions booster hverandre i en endeløs syklus slik at du kan "bugge" hele greien. Har ikke orket å gjøre det selv, virker litt poengløst å bugge spillet med mindre man er ferdig med alt. Min teori er at det fungerer slik: Alchemy pots booster enchanting (den "Alchemy potions are x% better enchanten) som igjen booster alchemy, som igjen booster over nevnt enchant som igjen booster alchemy som igjen booster enchanten som til slutt booster + smithing enchanten ("Weapons and armor can be improved x%) og smithing potion.
 6. Kos dere med snikingen! Jeg tar løpefart, hopper og plasserer two hander sverdet mitt i fjeset på de som prøver å yppe bråk. Laget meg full Dragonplate i går, samt Daedra Greatsword så Krigeren min ser passe porno ut. Skal få opp noen bilder når jeg kommer hjem Edit: Meg og Lydia i full Dragonplate
 7. Så folk kan robbe huset ditt? Jeg har satt Lydia som vaktbikkje i huset, duller rundt å prøver å finne en ny companion for øyeblikket. Kjedelig om hun ikke kan denge tyver, hun sier jo at hun skal vokte meg og alle mine verdier. Har en kasse full i dragestasj som jeg skal lage rustning av når jeg når 100 smithing, ser helst at ikke det forsvinner liksom.
 8. 32 CQ bazaar only eller zpam ? Det mappet kaller jeg statgrind om du får med deg en kompis med repair tool i tank, spes på 32!
 9. Damavand Peak på CQ burde åpnet opp for kriging over fjellet, plassert et flagg på toppen med to veier på hver side opp. Edit: Sorry, ble litt OT her nå.
 10. Hvorfor skal det være slikt? Skal jo ikke skille på om det er friendly eller ikke.. Det er jo bare latterlig. En lommelykt er like lys i fiendens øyne som i dine egne... Du kan ikke dra ut realisme kortet i et spill med masse upålitelige mennesker. Hadde jeg kunne plassert en kule i den nyopplåste lykten til killerTrulz93 som sitter å lyser deg i fjeset hadde alt vært ok, men nei.
 11. Flott, nå håper jeg bare de fikser det slik at man ikke kan se teammates sin lykt. Klikker på folk på ditt eget lag som står å lyser deg i fjeshullet 90% av kampen.
 12. ALLE utgivere burde lære av dette. Slipp storspill på fredager! Gleder meg til å komme hjem fra jobb på fredag med en kald hansa og skyrimathon! kos kos kos ahh det er deilig å være nerd!
 13. Jeg syntes metro 64 er artig innimellom jeg da. Det er Meatgrinder-clusterfuck-action til de grader noe som er greit etter et par runder med store maps og mye hw battles. Ganske kult å leke ninja med smoke og lure taktikker for å komme seg opp og bak alle
 14. Spillet fryser (Svarer ikke) om jeg rører på instillinger! Bare jeg skifter sens så kommer spørsmålet opp om jeg vil "Keep these display settings" så fryser det på yes - no. Ellers er det mye problemer med connection errors, dette merket vi ble et evig problem når vi skulle joine servere sammen fra battlelog da en av oss som oftest fikk error. Ellers er spillbarheten topp, har ikke opplevd noe nevneverdig ingame. Her blir det mye morro framover
×
×
 • Create New...