Jump to content
Battlefield.no

AlcatraZ

Supermedlem
 • Content Count

  1,700
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by AlcatraZ

 1. Gjøre stunts med jeepen som tilslutt ender med sjølvmord og epic fail, føler seg ikkje så stor i hatten då
 2. AlcatraZ

  Arsenal

  Bare å ta andreplassen sålenge vi tar førsteplassen
 3. Ha 360-en stående vertikalt så får du sansynligvis ikke RROD, men du kan banne på at om den faller ned horisontalt med spillet i så er det byebye spill, rip fifa08
 4. Synest uten tvil at enkelte spillkritikere har slaktet spillet uten god grunn, spillet har sine feil og er kansje ikkje så nyskapende men føler på ingen måte at det er noko dårlig spill. Det som overasket meg mest med multiplayer var "species team deathmatch" den modusen som fallt mest i smak Dynamikken i Species TDM er ganske morosam der du har Marines som er særdeles effektive om dei holder i lag menst Alien og Predator klarer seg ganske bra aleine. Alien var den eg hadde mest morro med i demoen, men i det siste etter at eg fekk spillet så har Predator blitt den eg spiller mest. Litt uvanlig å spille i begynnelsen men når du lærer deg den så er den ganske givandes å spille
 5. Synest det var fett, er vell alien som faller mest i smak hos meg. Synest dei har gjort ein god jobb med å balansere dei ulike rasene, alien raske og gode nærkamp, kor Predator som er litt treig men til gjengjeld er meir type som spiller meir på det strategiske med ulike våpen på avstand samt svært god å snike seg bak folk, også har du marines som dreper både alien og predator ganske lett med våpen menst på det negative har ganske begrensa syn i forhold til både predator og alien.
 6. Ser fram til Black Dynamite Black Dynamite trailer
 7. Uten tvil Firefox her i gården! Brukte IE før eg tok til fornuft ... samt så synest eg firefox krasjer mindre enn IE og sikkerheten er betre.
 8. AlcatraZ

  Dexter

  Håper virkelig dei avslutter neste sesong, om dei gjer det så har eg trua på at Dexter kan få ein vanvittig god og verdig avsluttning. Håper for guds skyld at dei ikkje har planer om å laga mange fleire etter denne for då er eg redd serien ender opp som dei aller fleste nemlig repetivt og kjedelig. Men for ein fantastisk sesongavsluttning, mest sannsynlig den beste eg nokon gang har sett!
 9. Hadde det vore opptil meg så hadde det vore heilt greit å sleppe julegaver. Greit nokk for små unger men synest ideen med å gi pakker begynner å bli meir og meir eit falskt konsept. Dokke kan flame meg så mykje dokke vil men å gi gaver er meint å være fordi du har lyst å gi og fordi du har lyst å overraske, ikkje fordi det er blitt "tradisjon" samt forventning om å få gave blir heilt feil. "Yes eg fekk nøyaktig den tv'en er alltid har ønsket meg, tuuuuuusen takk det var så omtenksomt" Nei det var ikkje omtenksomt og det var sannelig ikkje overraskende. Julegaver er blitt ein plikt samt alle får somregel det dei ønsker seg og om ikkje så blir dei skuffet. Jul er ikkje det samme som det engang var. No er det styrt av folk som ønsker at flest mulig skal bruke mest mulig penger på harde pakker og gjerne at julen skal bli utvidet til 6 mnder istedenfor 1 veke som det vanligvis var. Snart får vi Jul forspill, Jul-der-vi-lader-opp-til-jul, jul-der-vi-nesten-er-framme-til-jul, sjølve julen, jul after party, juletid ut i mars der vi reflekterer over kva jula gav oss også har vi par mnd fri fra jul også er vi tilbake til den samme skiten.
 10. Ville først skaffet meg haugevis med våpen+ammunisjon, transportert det til eit kjøpesenter med masse mat og stengt alle dører. Så ville eg gått opp på taket og hatt det morro ... bare passe på at eg fryser ned eindel av maten slik at eg kan holde det gående ei stund Klisje men trur det hadde vore det beste
 11. Enig med Maxi at det er ganske camper vennlige maps, folk sitter jo bare i hus og kroker å venter ... skulle ønske det var litt fleire maps som det var i eneren kor banene var smalere og gjerne ikkje så mange veier ein kunne gå. Men skal nokk spille nokre døgn til før eg gjer opp mi meining ... kan jo bare være at ein ikkje er vant med banene enda.
 12. Reset av router funker som regel! Om ikkje det funker så ville eg gått over på å oppdatere firmwaren til ruteren. Om det heller ikkje funker så ville eg søkt etter porter som skal åpnest å gitt tilgang til dei via router softwaren. Om det ikkje funker så ville eg plugga ut routeren, kasta den fra topp etasjen og skaffet ny.
 13. Greit nok at det har gått en stund siden Liverpool faktisk vant ein kamp, men chillen litt da
 14. Ja humor må på plass når dere veit eg har rett
 15. Dokke får kose dokke med denne kampen ... forhåpentligvis klarer dokke å kapre fjerdeplassen i år
 16. Hadde scoret om treige Carragher ikkje hadde felt han som også skulle soleklart vært utvist. Snytt for straffe, feilaktig gult kort som begge kunne gjort at kampbildet kunne vært svært annerledes!
 17. SÅ skulle ikkje stygge feite Carragher hatt gult kort men rødt kort for å felle Owen. Hadde vi hatt ein normal dommer så hadde resultatet vore annerledes.
 18. Mitt tips til i morgen er at Owen blir matchvinner overtid 90ende minutt
 19. 30 kr er jo egentlig ikkje så gale for å låne ein film! Slepper jo ein å ta tur til byen for å hente film ... kan bare sette seg i sofaen å trykke play
 20. Er det slik at man betaler også får ein sjå filmen 1 gang, eller er det slik at du betaler 1 gang også kan du streame filmen når som helst kor ofte du vil?
 21. Eg blir bare meir og meir overbevist om at dei er skyldige. Problemet deiras er jo at dei ikkje har hatt nokon klar å solid historie til det som skjedde og har forandret den opptil fleire ganger. Virker som dei skifter historia til det som passer best for dem, nei vi skulle bare starte eit leiesoldat firma i Kongo vi! Eller vi skulle lage eit eventfirma for rikinger, ja det var det vi skulle men så kom vi på at det som egentlig var planen vår å være backpackers african style men så kom vi over ein død taxisjåfør også no er vi i fengsel
 22. Såg korleis den kan være missvisandes så eg forandret den til: "Bør skattelista fortsatt være offentliggjort?"
 23. Sjølv meiner eg at det bør være anonymt ettersom ein bør respektere at enkelte rett og slett ikkje liker at folk snoker i deiras inntekt. Dog eg synest ikkje det er noko problem om ein kikker og holder det for seg sjølv. Blir veldig lett klassifisering ut av å ha ei slik liste tilgjengeleg.
 24. Skattelista Så har vi fortsatt det like morosamt å søke etter inntekta til Ola Nordmann? Må innrømme at eg sjølv søker etter Jan Thomas, kolleger, venner og familie sine inntekter fordi eg ikkje klarer å la vær Så kva meiner folket i slutten av 2009? Er det fortsatt like morosamt og bør det fortsatt bli publisert for det offentlige?
 25. Hadde trudd det skulle være vanskelig å komme seg unna Militæret men alt eg trengte å gjøre var å seie eg hadde søvnproblemer få 6 mnd utsettelse p.g.a ryggen min for å så bare skaffe meg ein notat frå legen om at eg hadde ein traumatisk opplevelse i militæret og blei dimmet for det. Og ikkje kom med denne militæret gjør deg mannfolk, kan ramse opp på 10 fingrer om ting som kan gjøre deg mannfolk som også i tillegg gir meining og har noko for seg.
×
×
 • Create New...